Zoeken binnen de website
Marketingmaterialen makelaar voor de verkoop van je woning

Verkoopmakelaar Rotterdam

Makelaar Langejan gespecialiseerd in de aan- en verkoop van woningen in de regio Rotterdam

NVM verkoopmakelaar voor Rotterdam en omstreken

Makelaarskantoor Langejan is een professioneel makelaarskantoor gespecialiseerd in de verkoop van woningen in Rotterdam en omliggende regio's. Onze makelaars helpen je bij elke stap van de verkoop, van het bepalen van de waarde van je woning tot het vaststellen van de juiste vraagprijs. Als makelaar staan wij je bij om je woning zorgeloos te verkopen.

Huis verkopen Rotterdam

Als huiseigenaar wil je bij het verkopen van je huis kunnen vertrouwen op een ervaren en deskundige makelaar. Kies daarom voor ons kantoor, een betrouwbare partner met maar liefst 155 jaar ervaring in de Rotterdamse woningmarkt. Wij behandelen onze klanten als familie en streven ernaar om hen door de generaties heen te helpen met hun wooncarrière in de regio Rotterdam. Dankzij onze uitgebreide lokale kennis en jarenlange expertise zorgen wij voor een vlotte verkoop tegen de best mogelijke prijs. Ons toegewijde team van makelaars begeleidt je gedurende het hele verkoopproces, van een nauwkeurige waardebepaling tot de uiteindelijke overdracht.

Verkoop jouw huis succesvol met Makelaarskantoor Langejan

Nodig ons uit voor een vrijblijvende waardebepaling en verkoopadvies bij jou thuis. Ervaar de voordelen van ons gerenommeerde kantoor als jouw verkoopmakelaar in Rotterdam. En haal het maximale uit de verkoop van je woning.

Ontdek onze werkwijze voor een succesvolle verkoop van jouw woning

In verkoopname en gratis waardebepaling bij je thuis

Tijdens de afspraak bij jou thuis bekijken wij jouw woning en bespreken we samen de juiste waarde, vraagprijs en marktstrategie. Na afloop ben je volledig op de hoogte van de mogelijkheden om jouw woning succesvol te verkopen.

Verkoopklaar maken van je huis

Voorbereiden van je woning voor verkoop, waarbij we een checklist verstrekken om je te helpen en toegang bieden tot een klantenintranet voor het bijhouden van documenten en informatie. We stellen vervolgens samen met jou een marketingplan op om je woning te presenteren aan potentiële kopers en de verkoop te bevorderen.

De verkoop van uw woning verloopt snel en gemakkelijk met professionele Vastgoed Fotograaf

Samen bereiden we jouw woning voor op de verkoop door middel van professionele foto's, metingen en een grondige marktanalyse. Op Move.nl kun je alles volgen en bijdragen aan de verkoop, terwijl wij ervoor zorgen dat jouw woning optimaal gepresenteerd wordt aan potentiële kopers.

Aanmelding en stille verkoop van je woning

We adverteren je woning actief op onze website en social media en we melden je woning aan in het NVM-uitwisselingssysteem en benaderen (eigen) zoekers en collega-makelaars, wat de kans op een succesvolle verkoop vergroot.

Bezichtigingen van je woning door onze makelaars

We plannen bezichtigingen in vooraf bepaalde tijdslots en houden je op de hoogte van de afspraken. Onze makelaar leidt potentiële kopers rond en geeft informatie tijdens de bezichtiging. Na afloop informeren we je over het verloop van de bezichtiging en eventuele interesse.

Woning presentatie op internet Funda en sociale media Makelaar Rotterdam

Brede bekendmaking van je woning. Dit omvat publicatie op onze website en Funda.nl, een microtargeting-campagne op Facebook en Instagram en de mogelijkheid om een poster of bord bij je woning te plaatsen om voorbijgangers en buurtbewoners te bereiken.

Onderhandelen over prijs en voorwaarden van je huis

Samen nemen wij de onderhandelingsfase voor onze rekening. Hierbij bespreken we alle opties met jou en kijken we niet alleen naar de prijs, maar ook naar andere belangrijke factoren. Indien er meerdere geïnteresseerden zijn, organiseren wij in overleg met jou een inschrijving, waarbij jij als verkoper het beste voorstel uitkiest.

Tekenen van de koopovereenkomst

Het tekenen van het koopcontract. Nadat jij als verkoper de overeenkomst hebt getekend, wordt deze aan de koper voorgelegd om te tekenen. Na het tekenen heeft de koper een wettelijke bedenktijd van 3 dagen, waarna de overeenkomst bindend is.

Tekenen akte bij de notaris

De overdracht van de woning aan de koper bij de notaris. Voor de overdracht zijn er nog belangrijke zaken die geregeld moeten worden, waaronder de controle van de transportakte, een inspectie en het tijdig doorgeven van de verhuizing aan de nutsvoorzieningen.

Nazorg ook na de overdracht door de makelaar

Bij Makelaarskantoor Langejan houdt onze dienstverlening niet op bij de overdracht van de woning. Wij blijven graag betrokken en beschikbaar voor eventuele vragen of advies, ook na de verkoop.

Zorgeloos je woning verkopen met Langejan: van bezichtiging tot afronding

Bij Langejan helpen wij je met plezier bij het verkopen van je woning. Onze makelaars komen kosteloos langs voor een waardebepaling en bespreken met jou de realistische vraagprijs voor jouw woning. Wij plannen bezichtigingen in op een moment dat het jou uitkomt en assisteren je bij het gehele verkooptraject, van het opstellen van de koopovereenkomst tot de overdracht bij de notaris. Laat ons je helpen om je woning zorgeloos te verkopen.

Je woning verkopen in het kort:

 • Een van onze makelaars komt bij jou langs voor een gratis waardebepaling van je woning.

 • We bereiden de verkoop van jouw woning voor.

 • De woning wordt geplaatst op onze website, sociale media en op Funda.
 • De bezichtigingen worden ingepland.
 • De biedingen worden besproken.
 • We verzorgen de administratieve afhandeling voor jou.

Waarom een verkoopmakelaar van Langejan?

 • 155 jaar deskundig in regio Rotterdam.
 • Vooraan op Funda door o.a. mooie foto's, video en 360 graden foto's.
 • Zeer actief met Social Media.
 • Combinatie van aan- en verkoopmakelaar.
 • Je eigen digitale woningdossier, compleet met bezoekers statistieken, dus het hele verkoopproces inzichtelijk.

Verkoop je huis met succes!

Nodig ons uit voor een vrijblijvende waardebepaling en verkoopadvies bij jou thuis

Ben je van plan om je woning te verkopen? Dan is het verstandig om te kiezen voor een gerenommeerd makelaarskantoor met bewezen resultaten. Bij Makelaarskantoor Langejan staan we klaar om jou te helpen bij het realiseren van de beste opbrengst. Onze deskundige makelaar komt graag bij je langs voor een waardebepaling en persoonlijk verkoopadvies. Tijdens dit gratis gesprek bespreken we de mogelijkheden en geven we je inzicht in wat er allemaal komt kijken bij het verkopen van een woning in de huidige markt.

Met Makelaarskantoor Langejan haal je het maximale uit de verkoop van je woning. Dus waar wacht je nog op? Ontvang nu een vrijblijvend verkoopadvies en ervaar het gemak van De Beste Makelaar uit Kralingen, voor de hele regio Rotterdam.

KLIK HIER

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Dit vinden onze klanten

Fijn contact met Richard Couwenberg. Hij heeft een realistische schatting gemaakt van het appartement en een mooie omschrijving geschreven. Aansturing van de overige partijen zoals de fotograaf, energielabel, etc. was ook prima! Flexibel in de omgang en het appartement is snel verkocht... fijn!

Dave van Wijngaarden

Makelaar was zeer prettig in de omgang, had kennis van de markt en ging niet voor lage verkoopprijs - snelle verkoop. Prijs waarvoor hij woning in markt wilde zetten, kwam overeen met ons idee. Makelaar en het kantoor was goed bereikbaar en bezichtigingen werden in blokken ingepland, zodat je niet voortdurend kijkers over de vloer kreeg.

Yke Ten Brink

Heel eerlijk, namen de tijd, deskundig, vriendelijk. We hebben een lange zoektocht gehad, maar voelden ons nooit opgejaagd.

Een funda gebruiker

Fijne makelaar, duidelijk over de gang van zaken rond de verkoop. Contact verliep altijd erg soepel en prettig.

Jan Willem

Wij hebben makelaar Langejan een zoekopdracht gegeven. Steeds regelmatig overzichten gekregen van aankomende te kopen huizen. Contact was prima. Geen moeite was hen teveel. Een top secretaresse als Cheryl, die steeds de communicatie op perfecte wijze onderhield. Deskundige makelaars Robert Langejan en Karel Schaedtler.

Peter Andringa

Prima contact. Makelaar luisterde erg goed naar onze wensen en bracht zelf zeer waardevolle kennis op diverse terreinen in die van groot belang was bij de verkoop. Ook vanuit de medewerkers op het kantoor snelle en duidelijke service wanneer dat nodig was.

Een funda gebruiker

Zonder het team van Langejan was het nooit gelukt! Robert heeft passie voor het vak en is zeer betrokken en behulpzaam. In onze zoektocht stond hij naast ons, heeft hij alle nodige tips gegeven en altijd meegedacht over wat voor ons het beste is. Cheryl is onze grote heldin! Ze kwam meteen in actie en liet er geen gras over groeien, waardoor elke bezichtiging mogelijk was. Ook Richard is essentieel geweest. Met zijn inzicht heeft hij ervoor gezorgd dat wij het perfecte bod hebben gedaan. We raden Langejan van harte aan!

Jaap Jan van Senden

Op zoek naar de beste makelaar in Rotterdam en omgeving?
Maak kennis met Makelaarskantoor Langejan!
Onze deskundige makelaars zijn gespecialiseerd in alle wijken van Rotterdam en helpen jou het maximale uit de verkoop van je woning te halen. Of je nu je huis wilt verkopen in het centrum, Kralingen, of één van de andere mooie wijken van Rotterdam, wij staan voor je klaar.

Onze makelaars zijn op de hoogte van alle bijzonderheden van de verschillende wijken. Zo weten zij precies wat de sterke punten zijn van bijvoorbeeld Kralingen of het bruisende centrum van Rotterdam. Daarnaast geven wij je persoonlijk advies om jouw huis perfect te presenteren aan de potentiële kopers.

Wacht niet langer en schakel Makelaarskantoor Langejan in voor de verkoop van jouw woning. Neem nu contact op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij een succesvolle verkoop!

Huis verkopen Makelaarskantoor Langejan makelaar Rotterdam Zuid-Holland
Verkoop je huis met succes!
Nodig ons uit voor een vrijblijvende waardebepaling en verkoopadvies bij jou thuis.
Aanhef *
De heer
Mevrouw
Familie
Overig
Niet opgegeven
Selecteer verkoopintentie *
Ik wil direct verkopen
Binnen 1-3 maanden
Binnen 6-12 maanden
Ik wil me graag oriƫnteren
Wij nemen je privacy serieus, en delen je gegevens nooit met derden.
Aankoopmakelaar Rotterdam Kralingen

Onze overige diensten

Woning aankopen

Koop een huis met hulp van een expert van Makelaarskantoor Langejan. Onze makelaar biedt op het juiste moment en ondersteunt je bij de aankoop, zodat je jouw nieuwe droomhuis krijgt.

Zoekopdracht woning

Op zoek naar je droomwoning? Plaats een zoekopdracht! Deel je wensen voor het ideale koophuis, en ontvang een melding bij een match. Ontvang het aanbod zodra het op de markt komt, vaak nog vóór het op Funda verschijnt.

Advies

Ben jij op zoek naar advies over jouw woning? Wij helpen je graag bij aankoop, verkoop en waardering. Of het nu gaat om verbouwingen, beleggingen, scheidingen of erfenissen; wij geven je deskundig advies.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan