Zoeken binnen de website
Stap 6

Bezichtigingen en open huizen

We plannen bezichtigingen in vooraf bepaalde tijdslots en houden je op de hoogte van de afspraken. Onze makelaar leidt potentiële kopers rond en geeft informatie tijdens de bezichtiging. Na afloop informeren we je over het verloop van de bezichtiging en eventuele interesse.

Bezichtigingen van je woning door onze makelaars

Stap 6 van ons stappenplan voor de verkoop van jouw huis is de bezichtigingsfase. Tijdens deze fase worden potentiële kopers uitgenodigd om je woning te bezichtigen en zich een goed beeld te vormen van de woning.

Wij plannen de eerste bezichtigingen zoveel mogelijk in van tevoren geplande kijk blokken, zodat je weet wanneer je kijkers kunt verwachten. Gemaakte afspraken worden minimaal een dag van tevoren aan je doorgegeven per mail of telefonisch. Uiteraard zijn alle bezichtigingen te vinden op Move.nl.

Onze makelaar zal tijdens de bezichtiging de rondleiding verzorgen en de potentiële koper informeren over de belangrijke zaken over je woning. Na afloop van de bezichtiging zullen wij je laten weten hoe het ging en of er interesse is getoond in je woning.

Tijdens de bezichtigingen is het belangrijk dat je woning er netjes en opgeruimd uitziet, zodat potentiële kopers een goede indruk krijgen van de ruimte en mogelijkheden van je woning. Onze makelaar zal ook tijdens de bezichtigingen de potentiële kopers wijzen op de sterke punten van je woning en eventuele vragen beantwoorden.

Door de bezichtigingsfase goed te begeleiden, zorgen wij ervoor dat je woning op de beste manier wordt gepresenteerd en dat potentiële kopers een goede indruk krijgen van je woning.

Lees wat de verkoper moet weten over bezichtigingen en open huizen

We hebben voor jou de blogberichten die betrekking hebben op deze stap hieronder opgenomen. Zo kun je eenvoudig de informatie vinden die je nodig hebt tijdens deze fase van het verkoopproces. We raden je aan om zorgvuldig onze blogberichten te lezen bij deze stap, zodat je volledig op de hoogte bent van alles wat erbij komt kijken.

Bij Makelaarskantoor Langejan staan we altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij de verkoop van je huis.

De middelen die ingezet (kunnen) worden bij stap bezichtigingen en open huizen

We hebben voor jou de (marketing)tools die betrekking hebben op deze fase in het verkoopproces hieronder opgenomen.

Als je meer wilt weten over deze tools, aarzel dan niet om ons te bellen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan