Zoeken binnen de website
Stap 7

Brede bekendmaking dat je huis te koop staat

Brede bekendmaking van je woning. Dit omvat publicatie op onze website en Funda.nl, een microtargeting-campagne op Facebook en Instagram en de mogelijkheid om een poster of bord bij je woning te plaatsen om voorbijgangers en buurtbewoners te bereiken.

Woning presentatie op internet Funda en sociale media Makelaar Rotterdam

Stap 7 van ons stappenplan voor de verkoop van jouw huis is de brede bekendmaking van je woning. Wij willen ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen te horen krijgen dat je woning te koop staat, zodat we de kans op een succesvolle verkoop vergroten. In ons marketingplan hebben wij afgesproken welke activiteiten wij zullen ontplooien om de brede bekendmaking van je woning te realiseren.

Je woning zal worden gepubliceerd op onze website, www.rvm.nl en op de grootste huizenwebsite van Nederland, Funda.nl. Hierdoor bereiken wij alle actieve zoekers die op zoek zijn naar een woning zoals die van jou.

Om ook de passieve zoekers en beïnvloeders te bereiken, starten we een microtargeting-campagne op Facebook. Met deze campagne presenteren wij je woning aan een specifieke doelgroep die relevant is voor je huis. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan gezinnen met kinderen in groep 1 tot 5 op de basisschool die woonachtig zijn in Kralingen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat de juiste doelgroep wordt bereikt en dat jouw woning de aandacht krijgt die het verdient.

Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om een poster of bord te plaatsen bij je woning om zo de aandacht te trekken van voorbijgangers en buurtbewoners.

Dankzij onze brede bekendmaking van je woning, zijn wij in staat om een groot publiek te bereiken en om de verkoop van je woning succesvol te realiseren.

Lees wat de verkoper moet weten bij de brede bekendmaking dat je huis te koop staat

We hebben voor jou de blogberichten die betrekking hebben op deze stap hieronder opgenomen. Zo kun je eenvoudig de informatie vinden die je nodig hebt tijdens deze fase van het verkoopproces. We raden je aan om zorgvuldig onze blogberichten te lezen bij deze stap, zodat je volledig op de hoogte bent van alles wat erbij komt kijken.

Bij Makelaarskantoor Langejan staan we altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij de verkoop van je huis.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan