Zoeken binnen de website

Makelaarskantoor Langejan welkom voordeur
Rotterdamse Vereniging van Makelaars (RVM)
Makelaarskantoor Langejan is aangesloten bij de Rotterdamse Vereniging van Makelaars (RVM).

Makelaarskantoor Langejan is aangesloten bij de Rotterdamse Vereniging van Makelaars

We zijn trots lid van de Rotterdamse Vereniging van Makelaars. Dat betekent dat we onze betrokken diensten aanbieden vanuit uitstekende kennis van de markt en een breed en relevant netwerk. Wij hebben de contacten die je helpen een mooie woning te kopen of te verkopen, te huren of te verhuren. Alle makelaars aangesloten bij de RVM bieden full-service. Dat sluit uitstekend aan bij onze eigen visie en missie, omdat we je graag zo goed mogelijk ontzorgen. Wij hebben de expertise en ervaring waar je naar op zoek bent, inclusief een breed netwerk op de woningmarkt.

Voordeel van de Rotterdamse Vereniging van Makelaars

Benieuwd naar het voordeel van een RVM-makelaar in Rotterdam? We zetten er een paar voor je op een rij:

  • Marktleider in de regio
    Als RVM makelaar beschikken we over uitgebreide kennis en expertise over de lokale woningmarkt. Samen met de andere aangesloten makelaars zijn we betrokken bij 95 procent van alle transacties in bijvoorbeeld Hillegersberg en Kralingen. Ook in de rest van de stad zijn we verantwoordelijk voor een groot deel van de transacties. We behoren op die manier bi de absolute marktleiders, iets waar je natuurlijk eenvoudig van kunt profiteren.
  • Het stille aanbod
    Als NVM makelaars kunnen we je als eerste het nieuwste aanbod presenteren. Je profiteert van het stille aanbod, voordat dit bekend wordt bij het grote publiek. Het is een belangrijk voordeel op de woningmarkt, zowel om te huren als om te kopen.

Het zijn belangrijke voordelen van een RVM makelaar in Rotterdam, zowel voor de aankoop, verkoop en verhuur. Wij zorgen ervoor dat je kunt rekenen op betrokken dienstverlening door specialisten met veel ervaring. We nemen je graag zoveel mogelijk van de zorgen uit handen en leggen je desgewenst graag uit hoe we voor je aan de slag gaan. Daardoor houd je de touwtjes stevig in handen, zonder dat je daar veel omkijken naar heeft.

Ben jij op zoek naar een ervaren RVM makelaar in Rotterdam?

Wij hebben decennialange ervaring en zijn bekend als betrouwbare en deskundige makelaars in de omgeving. We zijn aangesloten bij zowel de Rotterdamse Vereniging van Makelaars als de Nederlandse Vereniging van Makelaars, waardoor je verzekerd bent van een betrouwbare en deskundige keuze.

Ben jij benieuwd naar wat wij als makelaar voor jou in Rotterdam kunnen betekenen? Bel me op 010 – 272 00 00, stuur een e-mail naar info@langejan.com of gebruik het online contactformulier. Ik hoor graag van je.

Aankoopmakelaar Rotterdam Kralingen

Onze overige diensten

Woning verkopen

Verkopen in de huidige markt is complex, het realiseren van de beste opbrengst is uitdagend. Makelaarskantoor Langejan levert resultaten. Met ons haal jij het maximale uit je verkoop. Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadvies aan bij één van onze makelaars.

Woning aankopen

Koop een huis met hulp van een expert van Makelaarskantoor Langejan. Onze makelaar biedt op het juiste moment en ondersteunt je bij de aankoop, zodat je jouw nieuwe droomhuis krijgt.

Waardebepaling

Verkopen? Laten we samen kennismaken voor een waardebepaling en verkoopadvies. Onze expert bekijkt graag jouw woning en geeft een persoonlijk advies. Gratis gesprek.

Advies

Ben jij op zoek naar advies over jouw woning? Wij helpen je graag bij aankoop, verkoop en waardering. Of het nu gaat om verbouwingen, beleggingen, scheidingen of erfenissen; wij geven je deskundig advies.

WOZ-waarde

Ben jij van mening dat jouw WOZ-waarde door de gemeente onjuist bepaald is? Laat de ervaren makelaars van Makelaarskantoor Langejan de juiste waarde vaststellen en bezwaar indienen tegen jouw WOZ waarde.

Dit vinden onze klanten

Wij hebben makelaar Langejan een zoekopdracht gegeven. Steeds regelmatig overzichten gekregen van aankomende te kopen huizen. Contact was prima. Geen moeite was hen teveel. Een top secretaresse als Cheryl, die steeds de communicatie op perfecte wijze onderhield. Deskundige makelaars Robert Langejan en Karel Schaedtler.

Peter Andringa

Fijne makelaar, duidelijk over de gang van zaken rond de verkoop. Contact verliep altijd erg soepel en prettig.

Jan Willem

Makelaar was zeer prettig in de omgang, had kennis van de markt en ging niet voor lage verkoopprijs - snelle verkoop. Prijs waarvoor hij woning in markt wilde zetten, kwam overeen met ons idee. Makelaar en het kantoor was goed bereikbaar en bezichtigingen werden in blokken ingepland, zodat je niet voortdurend kijkers over de vloer kreeg.

Yke Ten Brink

Heel eerlijk, namen de tijd, deskundig, vriendelijk. We hebben een lange zoektocht gehad, maar voelden ons nooit opgejaagd.

Een Funda gebruiker

Fijn contact met Richard Couwenberg. Hij heeft een realistische schatting gemaakt van het appartement en een mooie omschrijving geschreven. Aansturing van de overige partijen zoals de fotograaf, energielabel, etc. was ook prima! Flexibel in de omgang en het appartement is snel verkocht... fijn!

Dave van Wijngaarden

Interieur van een droomwoning Makelaar Rotterdam

Ik wil een afspraak maken

Waar kunnen we jou mee helpen?

Type gesprek *
Aankoopgesprek
Verkoopgesprek
Plan een bezichtiging
Erkende taxatie
Hypotheekadvies
Aanhef *
De heer
Mevrouw
Familie
Overig
Niet opgegeven

Makelaarskantoor Langejan is al 155 jaar een vertrouwde naam in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2023 Makelaarskantoor Langejan