Zoeken binnen de website

Makelaarskantoor Langejan welkom voordeur

Aankoopmakelaar in Rotterdam

Aankoopmakelaars van Langejan kennen Rotterdam en omgeving goed.

Ben je op zoek naar je droomhuis in Rotterdam en omstreken?

Er komt ontzettend veel kijken bij het kopen van een huis. Zeker in deze tijden. Bekijk hoe wij kunnen helpen. Wij regelen het voor je. Professioneel advies. Uitgebreide intake. No cure, No pay. Gratis eerste gesprek!

Laat je helpen door een ervaren NVM aankoopmakelaar in Rotterdam!

Ben je op zoek naar je droomhuis in Rotterdam, maar weet je niet waar te beginnen? Overweeg dan om een ervaren NVM aankoopmakelaar van Langejan in te schakelen. Onze makelaars kennen Rotterdam en omgeving als geen ander en kunnen je helpen bij het vinden van de perfecte woning.

Door onze expertise over de verschillende wijken en type woningen kunnen we je begeleiden bij het hele aankoopproces. Van het vinden van geschikte woningen tot het onderhandelen over de prijs en het regelen van de juridische zaken, wij staan voor je klaar. Bovendien beschikken we over een uitgebreid netwerk en hebben we vaak als eerste toegang tot nieuwe woningen die op de markt komen. Zo vergroot je de kans om je droomhuis te vinden en benut je het volledige potentieel van de Rotterdamse huizenmarkt.

Wacht niet langer en laat je helpen door een ervaren aankoopmakelaar van Langejan. Samen maken we jouw droomhuis werkelijkheid!

Hoe ervaren ben jij op de woningmarkt?

Ben jij een startende woningzoeker?

 Welkom op de woningmarkt! Wij bieden deskundige begeleiding en waardevolle tips om jou te ondersteunen bij deze spannende en levensveranderende stap van het kopen van jouw eerste huis.

Ben jij een doorstromer en op zoek naar een nieuw koophuis?

Gefeliciteerd met jouw beslissing om te verhuizen! Wij bieden actieve ondersteuning bij het verkopen van jouw huidige woning en het vinden van jouw nieuwe droomhuis, met deskundige begeleiding en waardevolle tips om dit proces zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Profiteer van een deskundige aankoopmakelaar: Plan een vrijblijvende afspraak

Bij het kopen van een huis is professionele begeleiding cruciaal. Onze ervaren aankoopmakelaars ondersteunen je bij elke stap van het proces, met expertise op het gebied van fundering, erfpacht, bouwkundige staat en waardebepaling. We onderhandelen doeltreffend met verkoopmakelaars om je de beste deal te garanderen. Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar het gemak van je eigen aankoopmakelaar.

Klik op de button 'afspraak maken' en vul het formulier in om een afspraak te plannen.

Afspraak maken

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Lees onze informatieve en inspirerende aankoopmakelaar blogberichten voor essentiële tips over het kopen van een huis!

Ben je op zoek naar een aankoopmakelaar die alles weet van alle wijken in Rotterdam en omstreken?

Dan ben je bij Makelaarskantoor Langejan aan het juiste adres.Waar letten onze makelaars op in onderstaande buurten?
Aankoopmakelaar Rotterdam Kralingen

Onze overige diensten

Woning verkopen

Verkopen in de huidige markt is complex, het realiseren van de beste opbrengst is uitdagend. Makelaarskantoor Langejan levert resultaten. Met ons haal jij het maximale uit je verkoop. Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadvies aan bij één van onze makelaars.

Zoekopdracht woning

Op zoek naar je droomwoning? Plaats een zoekopdracht! Deel je wensen voor het ideale koophuis, en ontvang een melding bij een match. Ontvang het aanbod zodra het op de markt komt, vaak nog vóór het op Funda verschijnt.

Advies

Ben jij op zoek naar advies over jouw woning? Wij helpen je graag bij aankoop, verkoop en waardering. Of het nu gaat om verbouwingen, beleggingen, scheidingen of erfenissen; wij geven je deskundig advies.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2023 Makelaarskantoor Langejan