Zoeken binnen de website
Stap 12

Nazorg na de oplevering

Bij Makelaarskantoor Langejan houdt onze dienstverlening niet op bij de overdracht van de woning. Wij blijven graag betrokken en beschikbaar voor eventuele vragen of advies, ook na de verkoop.

Nazorg ook na de overdracht door de makelaar

Bijvoorbeeld als je nog vragen hebt over de afwikkeling van de verkoop of als je hulp nodig hebt bij het vinden van een nieuwe woning. Wij staan voor je klaar om je verder te helpen en om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt, ook na de verkoop van je woning.

Laat ons weten wat je van ons vindt!

Bij Makelaarskantoor Langejan streven we altijd naar uitmuntende service en tevredenheid van onze klanten. Of je nu een potentiële verkoper bent die overweegt om je huis te verkopen of gewoon geïnteresseerd bent in onze diensten, we willen graag je aandacht vragen.

Positieve reviews zijn welkom

We zouden het fantastisch vinden als je na onze samenwerking een positieve review zou willen achterlaten op Google en Funda. Jouw feedback is van onschatbare waarde en helpt andere verkopers bij het maken van een weloverwogen keuze. Bovendien is het een leuke manier om ons team te bedanken voor het werk dat we hebben verricht.

Na de verkoop van je woning ontvang je een e-mail via Funda met instructies om ons te beoordelen. Volg de link in de e-mail en klik op 'Schrijf beoordeling' om een beoordeling op Funda achter te laten. Voor het plaatsen van een review op Google, kun je op deze link klikken. Het kost slechts een paar minuten van je tijd, maar het betekent enorm veel voor ons.

Of je nu al een klant bent of gewoon onze website bezoekt, we waarderen je steun enorm. Jouw positieve ervaringen kunnen anderen helpen bij het kiezen van een betrouwbare makelaar. Nogmaals bedankt voor je interesse in Makelaarskantoor Langejan.

Lees wat de verkoper moet weten tijdens de nazorg na de oplevering van een woning

We hebben voor jou de blogberichten die betrekking hebben op deze stap hieronder opgenomen. Zo kun je eenvoudig de informatie vinden die je nodig hebt tijdens deze fase van het verkoopproces. We raden je aan om zorgvuldig onze blogberichten te lezen bij deze stap, zodat je volledig op de hoogte bent van alles wat erbij komt kijken.

Bij Makelaarskantoor Langejan staan we altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij de verkoop van je huis.

De middelen die ingezet (kunnen) worden bij stap nazorg na de oplevering van een woning

We hebben voor jou de (marketing)tools die betrekking hebben op deze fase in het verkoopproces hieronder opgenomen.

Als je meer wilt weten over deze tools, aarzel dan niet om ons te bellen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan