Zoeken binnen de website
Marketingmaterialen makelaar voor de verkoop van je woning

Stappenplan voor de aankoop van je droomhuis

Je nieuwe droom appartement of woning in Rotterdam koop je met je eigen aankoopmakelaar.

Met ons als aankoopmakelaar koop je vlot en succesvol een nieuw huis

Als je overweegt om een huis te gaan kopen, kan het koopproces complex en tijdrovend zijn. Wij begrijpen dat dit een uitdagende ervaring kan zijn en we willen je graag helpen om het proces soepeler te laten verlopen. Wij hebben de kennis en ervaring om je te begeleiden bij elke stap van de aankoop en om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke resultaten behaalt.

Onze 12 stappen voor een succesvolle aankoop van jouw droomwoning

Wij hebben een 12 stappenplan ontwikkeld dat we gebruiken voor de aankoop van jouw nieuwe huis. Dit stappenplan begint met het bepalen van je wensen en mogelijkheden en eindigt met de het genieten van onbezorgd wonen in je nieuwe huis . Door samen te werken met ons, kun je erop vertrouwen dat je je huis snel en succesvol zult kopen. Wij brengen jouw gevoel en de ratio bij elkaar in de zoektocht. We houden je op de hoogte van de voortgang en zorgen ervoor dat je volledig op de hoogte bent van al het aanbod, ook het stille aanbod voor Funda uit,

Persoonlijke begeleiding bij de koop van jouw huis

Of je nu voor het eerst je huis koopt of je al eerder een koopproces hebt meegemaakt, wij staan voor je klaar om je te helpen. Wij hebben een uitgebreide kennis van de lokale huizenmarkt en kunnen je adviseren over de beste strategie om je huis zo snel en efficiënt mogelijk te kopen. Bij ons krijg je persoonlijke begeleiding bij de koop van jouw huis, zodat je erop kunt vertrouwen dat je het beste resultaat behaalt.

Vraag een gratis aankoopgesprek aan

Hieronder vind je een overzicht van alle componenten en de toelichting erop. Neem rustig de tijd om te bekijken welke elementen bij jouw situatie passen en neem vervolgens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Samen stellen we een doordacht plan op dat perfect aansluit op jouw wensen, budget en de unieke kenmerken van de ideale woning.

Stap 1 Stappenplan voor aankoopbegeleiding makelaarskantoor Langejan Funda.

Stap 1

Marktverkenning op Funda

De marktverkenning op Funda vormt de eerste stap in het koopproces van een huis. Het begint met een brede oriëntatie op de woningmarkt via Funda. Deze stap is cruciaal om een duidelijk beeld te krijgen van de beschikbare woningtypes, prijsklassen, en locaties. 

Stap 3 Afspraak met Makelaarskantoor Langejan om te spreken over aankoopmakelaar.

Stap 3

Afspraak met aankoopmakelaar van Langejan

Bij Makelaarskantoor Langejan begint jouw zoektocht naar een nieuw huis met een persoonlijke afspraak op ons kantoor, waar we samen jouw wensen en toekomstplannen doornemen. Deze belangrijke eerste stap zet de toon voor een succesvolle zoektocht naar jouw ideale woning in Rotterdam.

Stap 4 1e rondje huizen kijken met aankoopmakelaar geeft veel informatie over huizen in Rotterdam.

Stap 4

Eerste bezichtigingsronde met je aankoopmakelaar

Tijdens de eerste bezichtigingsronde met Langejan doe je essentiële kennis op over huizen in Rotterdam, waardoor je leert onderscheiden wat belangrijk is voor jouw ideale woning. Onze begeleiding zorgt ervoor dat je niet alleen een huis vindt dat aan je wensen voldoet, maar ook een thuis dat past bij je toekomstige levensstijl.

Aankoopmakelaar Langejan met Copaan vind je de koopwoning die aan al je wensen voldoet.

Stap 5

Jouw woonwensen verfijnen met Copaan

Met het Copaan-systeem van Makelaarskantoor Langejan verfijn je jouw wensen voor een huis in Rotterdam, waarbij alle huizen getoond worden met een beoordeling die aangeeft hoe goed ze bij jou passen. Dit unieke systeem sluit geen huizen uit, maar waardeert ze op basis van jouw persoonlijke voorkeuren, wat jouw zoektocht efficiënt en doelgericht maakt.

Stap 6 Ontdek jouw gevoel bij de woning met Langejan de aankoopmakelaar voor jouw droomhuis in Rotterdam

Stap 6

Gerichte bezichtigingen: Ervaar het potentieel van elk huis

Tijdens bezichtigingen met Langejan ligt de focus op het ervaren en voelen van elk huis, waarbij jouw intuïtie en onze expertise samensmelten om jouw ideale woning in Rotterdam te ontdekken. Onze aanpak combineert emotie met kennis, om ervoor te zorgen dat elke bezichtiging je dichter bij jouw droomhuis brengt.

Stap 7 Waarde en strategie met aankoopmakelaar Langejan – Expert in onderhandelen voor jouw droomhuis in Rotterdam.

Stap 7

Bepalen van waarde en onderhandelingsstrategie

Bij Langejan bepalen we samen de waarde en onderhandelingsstrategie voor jouw ideale woning in Rotterdam, gebruikmakend van onze uitgebreide lokale marktkennis en ervaring. Ons doel is om de best mogelijke deal voor jou te realiseren, of het nu gaat om een scherpe prijs in rustige tijden of het slim af zijn van de concurrentie in een drukke markt.

Stap 8: Koopakte en Bouwkundige Keuring - Veilig Jouw Huis Kopen met aankoopmakelaar in Rotterdam.

Stap 8

Koopakte en bouwkundige keuring

Na de acceptatie van je bod begeleidt Langejan je bij het opstellen van de koopakte en de bouwkundige keuring, waarbij we je adviseren over elke stap om je nieuwe huis in Rotterdam veilig en zeker aan te kopen. Wij ondersteunen je ook bij het vinden van de juiste aannemers en deskundigen voor eventuele verbeteringen.

stap 9: Bedenktijd en Ontbindende Voorwaarden - Veilige huisaankoop met Langejan in Rotterdam.

Stap  9

Bedenktijd en afronden van voorwaarden

Bij Langejan ondersteunen we je tijdens de bedenktijd en het zorgvuldig afronden van de ontbindende voorwaarden, essentieel voor jouw zekerheid bij het kopen van een huis in Rotterdam. Onze deskundige begeleiding garandeert een veilige en doordachte afronding van je huisaankoop, met jouw belangen voorop.

Stap 10: Finale Inspectie en Notarisbezoek met aankoopmakelaar Langejan.

Stap 10

Eindinspectie en notariële overdacht

Bij de laatste inspectie en het bezoek aan de notaris zorgt Langejan ervoor dat alles in orde is met je nieuwe woning in Rotterdam, waarbij wij je bijstaan tot het officieel van jou is. Dit belangrijke moment in ons stappenplan garandeert een zorgeloze overdracht.

Stap 11: Welkom in je Nieuwe Thuis met aankoopmakelaar Langejan.

Stap 11

Verhuizing naar je nieuwe huis

Verhuis zorgeloos naar je nieuwe huis in Rotterdam, waar je begint aan een nieuw hoofdstuk vol gelukkige herinneringen. Wij ondersteunen je tot aan de drempel van je nieuwe thuis, waar zorgenvrij wonen begint.

Stap 12: Nazorg en ondersteuning met aankoopmakelaar Langejan.

Stap 12

Nazorg na je huisaankoop

Langejan biedt uitgebreide nazorg na de aankoop van je nieuwe woning in Rotterdam, van administratieve ondersteuning tot hulp bij verbouwingen. Onze toewijding gaat verder dan de aankoop van je nieuwe huis, wij staan altijd klaar voor advies en oplossingen.

Interieur van een droomwoning Makelaar Rotterdam
Ik wil een afspraak maken
Waar kunnen we jou mee helpen?
Type gesprek *
Aankoopgesprek
Verkoopgesprek
Gratis waardebepaling
Plan een bezichtiging
Erkende taxatie
Hypotheekadvies
Aanhef *
De heer
Mevrouw
Familie
Overig
Niet opgegeven

Dit vinden onze klanten

Prima contact. Makelaar luisterde erg goed naar onze wensen en bracht zelf zeer waardevolle kennis op diverse terreinen in die van groot belang was bij de verkoop. Ook vanuit de medewerkers op het kantoor snelle en duidelijke service wanneer dat nodig was.

Een funda gebruiker

Wij hebben makelaar Langejan een zoekopdracht gegeven. Steeds regelmatig overzichten gekregen van aankomende te kopen huizen. Contact was prima. Geen moeite was hen teveel. Een top secretaresse als Cheryl, die steeds de communicatie op perfecte wijze onderhield. Deskundige makelaars Robert Langejan en Karel Schaedtler.

Peter Andringa

Zonder het team van Langejan was het nooit gelukt! Robert heeft passie voor het vak en is zeer betrokken en behulpzaam. In onze zoektocht stond hij naast ons, heeft hij alle nodige tips gegeven en altijd meegedacht over wat voor ons het beste is. Cheryl is onze grote heldin! Ze kwam meteen in actie en liet er geen gras over groeien, waardoor elke bezichtiging mogelijk was. Ook Richard is essentieel geweest. Met zijn inzicht heeft hij ervoor gezorgd dat wij het perfecte bod hebben gedaan. We raden Langejan van harte aan!

Jaap Jan van Senden

Fijne makelaar, duidelijk over de gang van zaken rond de verkoop. Contact verliep altijd erg soepel en prettig.

Jan Willem

Makelaar was zeer prettig in de omgang, had kennis van de markt en ging niet voor lage verkoopprijs - snelle verkoop. Prijs waarvoor hij woning in markt wilde zetten, kwam overeen met ons idee. Makelaar en het kantoor was goed bereikbaar en bezichtigingen werden in blokken ingepland, zodat je niet voortdurend kijkers over de vloer kreeg.

Yke Ten Brink

Heel eerlijk, namen de tijd, deskundig, vriendelijk. We hebben een lange zoektocht gehad, maar voelden ons nooit opgejaagd.

Een funda gebruiker

Fijn contact met Richard Couwenberg. Hij heeft een realistische schatting gemaakt van het appartement en een mooie omschrijving geschreven. Aansturing van de overige partijen zoals de fotograaf, energielabel, etc. was ook prima! Flexibel in de omgang en het appartement is snel verkocht... fijn!

Dave van Wijngaarden

Aankoopmakelaar Rotterdam Kralingen

Ervaren aankoopmakelaars: Ontdek onze uitgebreide dienstverlening

Woning verkopen

Verkopen in de huidige markt is complex, het realiseren van de beste opbrengst is uitdagend. Makelaarskantoor Langejan levert resultaten. Met ons haal jij het maximale uit je verkoop. Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadvies aan bij één van onze makelaars.

Zoekopdracht woning

Op zoek naar je droomwoning? Plaats een zoekopdracht! Deel je wensen voor het ideale koophuis, en ontvang een melding bij een match. Ontvang het aanbod zodra het op de markt komt, vaak nog vóór het op Funda verschijnt.

Advies

Ben jij op zoek naar advies over jouw woning? Wij helpen je graag bij aankoop, verkoop en waardering. Of het nu gaat om verbouwingen, beleggingen, scheidingen of erfenissen; wij geven je deskundig advies.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan