Zoeken binnen de website
Stap 4

De presentatie voorbereiden

Samen bereiden we jouw woning voor op de verkoop door middel van professionele foto's, metingen en een grondige marktanalyse. Op Move.nl kun je alles volgen en bijdragen aan de verkoop, terwijl wij ervoor zorgen dat jouw woning optimaal gepresenteerd wordt aan potentiële kopers.

De verkoop van uw woning verloopt snel en gemakkelijk met professionele Vastgoed Fotograaf

Stap 4 van ons stappenplan voor de verkoop van jouw huis is de voorbereiding op de verkoop. Terwijl jij bezig bent met het verder voorbereiden van je huis voor de verkoop, treffen wij voorbereidingen om je woning zo goed mogelijk op de markt te zetten.

Wij zorgen onder andere voor voldoende professionele foto's, een NEN-oppervlaktemeting, plattegronden, 360 graden foto's, een filmpje en een pakkende tekst. Op deze manier zorgen wij ervoor dat je woning op internet goed gepresenteerd wordt. Je kunt op Move.nl alles volgen en controleren, want verkopen doen we samen. Jouw input is dus essentieel.

Voor een persoonlijke touch krijg je toegang tot "Moving Digital". Dit is een tool waarmee je persoonlijke zaken kunt toevoegen, zoals eigen foto's en je eigen woonbeleving. Je kunt ook vrienden en familie uitnodigen om mee te denken en suggesties te geven.

Wij zullen ook een grondige recherche doen naar je woning en de omgeving. Hierbij kijken we onder andere naar vergelijkbare woningen in de buurt, de actuele marktsituatie en de verwachtingen van de potentiële kopers. Deze informatie gebruiken wij om een realistische vraagprijs vast te stellen en om de marketingstrategie te bepalen.

Dankzij onze uitgebreide voorbereidingen en onze ervaring in de lokale huizenmarkt, zijn wij in staat om je woning zo goed mogelijk te presenteren aan potentiële kopers en om een succesvolle verkoop te realiseren.

Lees wat de verkoper moet weten bij presentatie voorbereiden

We hebben voor jou de blogberichten die betrekking hebben op deze stap hieronder opgenomen. Zo kun je eenvoudig de informatie vinden die je nodig hebt tijdens deze fase van het verkoopproces. We raden je aan om zorgvuldig onze blogberichten te lezen bij deze stap, zodat je volledig op de hoogte bent van alles wat erbij komt kijken.

Bij Makelaarskantoor Langejan staan we altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij de verkoop van je huis.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan