Zoeken binnen de website
Marketingmaterialen makelaar voor de verkoop van je woning

Verkoopmakelaar voor uitstromers

Verkoopmakelaar voor uitstromers in Rotterdam en omgeving

Binnen korte tijd en zonder stress je huis verkopen als uitstromer? Wij maken het mogelijk!

Ben je van plan om je huis te verkopen zonder een nieuwe woning te kopen? Dan ben je een uitstromer. Dit geldt bijvoorbeeld voor mensen die verhuizen naar een huurwoning, een leven van reizen beginnen met een camper of emigreren naar het buitenland. Het verkopen van je koopwoning zonder de aankoop van een nieuwe woning heeft enkele gevolgen.

De voordelen van ons gerenommeerd makelaarskantoor bij het verkopen van je huis als uitstromer

Als gerenommeerd makelaarskantoor zijn wij er altijd voor jou om onze expertise in te zetten om je huis te verkopen. Onze uitgebreide kennis van de huizenmarkt en ons netwerk van potentiële kopers stellen ons in staat om je woning snel en efficiënt te verkopen, ongeacht of je een uitstromer bent of niet.

Wij begrijpen dat het verkopen van je huis zonder de aankoop van een nieuwe woning een belangrijke beslissing is. Daarom bieden wij persoonlijke begeleiding en ondersteuning gedurende het gehele verkoopproces, van het vaststellen van de juiste vraagprijs tot het afronden van de verkooptransactie.

Wij streven naar het bereiken van de best mogelijke verkoopprijs voor jouw woning, waarbij we rekening houden met je persoonlijke situatie en wensen. Ons doel is om je huis binnen een zo kort mogelijke tijd en met de minste stress te verkopen, zodat je je volledig kunt richten op je nieuwe toekomstplannen.

Kortom, als betrouwbaar en professioneel makelaarskantoor staan wij graag voor je klaar om je woning te verkopen en je te helpen bij het nemen van deze belangrijke stap in je leven.

Bij Makelaarskantoor Langejan sta jij als uitstromer centraal en zorgen wij voor een soepele overgang naar de volgende fase in jouw leven

Ben je van plan om je huis te verkopen zonder een nieuwe woning te kopen? Dan zijn de gevolgen afhankelijk van of je een restschuld of overwaarde hebt. Na de verkoop van je huis moet je je hypotheek volledig aflossen. Als je woning meer waard is dan de hoogte van je hypotheek, kun je de overwaarde gebruiken om te sparen, te beleggen of je pensioen aan te vullen. Houd er echter rekening mee dat de Belastingdienst ook een rol speelt. Je hoeft geen inkomstenbelasting te betalen over dit bedrag, maar het moet wel worden opgenomen in je aangifte inkomstenbelasting. Het is dus belangrijk om dit goed bij te houden.

Als je huis minder waard is dan de hoogte van je hypotheek, moet je de restschuld aflossen. Dit kan op verschillende manieren, afhankelijk van je persoonlijke situatie, bijvoorbeeld door middel van spaargeld of een persoonlijke lening. Het is interessant om te weten dat je als uitstromer indirect bijdraagt aan de huizenmarkt. Door je woning te verkopen, wordt er namelijk weer beweging gecreëerd op deze markt.

Expertise en ervaring

Bij Makelaarskantoor Langejan ben jij verzekerd van expertise en ervaring op de Rotterdamse vastgoedmarkt. Onze verkoopmakelaars zijn echte kenners van de regio en weten precies hoe ze voor jou de beste deal kunnen sluiten. Wij begrijpen dat het verkopen van je huidige koopwoning en tegelijkertijd je richten op de overgang naar je nieuwe levensfase een spannende periode kan zijn. Bij Makelaarskantoor Langejan sta jij als uitstromer centraal en zorgen wij voor een soepele overgang naar de volgende fase in jouw leven.

Je vertrekt uit je laatste koopwoning

Wanneer je vertrekt uit je laatste koopwoning, betekent dit vaak dat je afscheid moet nemen van je vertrouwde omgeving en buren. Het kan een emotionele en uitdagende periode zijn om te verhuizen naar een nieuwe buurt of stad en je weg te vinden in een nieuwe omgeving. Daarnaast kan het ook betekenen dat je afscheid moet nemen van spullen die niet meeverhuizen of die niet passen in je nieuwe woning. Het kan daarom helpen om op tijd te beginnen met opruimen en organiseren, zodat je een frisse start kunt maken in je nieuwe levensfase.

De meerwaarde van een NVM-makelaar

De NVM is de grootste branchevereniging in de makelaardij met 125 jaar ervaring. Als je een woning koopt of verkoopt wil je er zeker van zijn dat alles goed geregeld wordt. Als je kiest voor een NVM-makelaar kies je voor deskundigheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Een NVM-makelaar is niet zomaar een makelaar.

Kortom, je krijgt méér voor elkaar met een NVM-makelaar!

Aankoopmakelaar Rotterdam Kralingen

Onze overige diensten

Advies

Ben jij op zoek naar advies over jouw woning? Wij helpen je graag bij aankoop, verkoop en waardering. Of het nu gaat om verbouwingen, beleggingen, scheidingen of erfenissen; wij geven je deskundig advies.

Waardebepaling

Verkopen? Laten we samen kennismaken voor een waardebepaling en verkoopadvies. Onze expert bekijkt graag jouw woning en geeft een persoonlijk advies. Gratis gesprek.

WOZ-waarde

Ben jij van mening dat jouw WOZ-beschikking door de gemeente onjuist bepaald is? Laat de ervaren makelaars van Makelaarskantoor Langejan de juiste waarde vaststellen en bezwaar indienen tegen jouw WOZ-waarde.

Dit vinden onze klanten

Prima contact. Makelaar luisterde erg goed naar onze wensen en bracht zelf zeer waardevolle kennis op diverse terreinen in die van groot belang was bij de verkoop. Ook vanuit de medewerkers op het kantoor snelle en duidelijke service wanneer dat nodig was.

Een funda gebruiker

Wij hebben makelaar Langejan een zoekopdracht gegeven. Steeds regelmatig overzichten gekregen van aankomende te kopen huizen. Contact was prima. Geen moeite was hen teveel. Een top secretaresse als Cheryl, die steeds de communicatie op perfecte wijze onderhield. Deskundige makelaars Robert Langejan en Karel Schaedtler.

Peter Andringa

Zonder het team van Langejan was het nooit gelukt! Robert heeft passie voor het vak en is zeer betrokken en behulpzaam. In onze zoektocht stond hij naast ons, heeft hij alle nodige tips gegeven en altijd meegedacht over wat voor ons het beste is. Cheryl is onze grote heldin! Ze kwam meteen in actie en liet er geen gras over groeien, waardoor elke bezichtiging mogelijk was. Ook Richard is essentieel geweest. Met zijn inzicht heeft hij ervoor gezorgd dat wij het perfecte bod hebben gedaan. We raden Langejan van harte aan!

Jaap Jan van Senden

Fijne makelaar, duidelijk over de gang van zaken rond de verkoop. Contact verliep altijd erg soepel en prettig.

Jan Willem

Makelaar was zeer prettig in de omgang, had kennis van de markt en ging niet voor lage verkoopprijs - snelle verkoop. Prijs waarvoor hij woning in markt wilde zetten, kwam overeen met ons idee. Makelaar en het kantoor was goed bereikbaar en bezichtigingen werden in blokken ingepland, zodat je niet voortdurend kijkers over de vloer kreeg.

Yke Ten Brink

Heel eerlijk, namen de tijd, deskundig, vriendelijk. We hebben een lange zoektocht gehad, maar voelden ons nooit opgejaagd.

Een funda gebruiker

Fijn contact met Richard Couwenberg. Hij heeft een realistische schatting gemaakt van het appartement en een mooie omschrijving geschreven. Aansturing van de overige partijen zoals de fotograaf, energielabel, etc. was ook prima! Flexibel in de omgang en het appartement is snel verkocht... fijn!

Dave van Wijngaarden

Huis verkopen Makelaarskantoor Langejan makelaar Rotterdam Zuid-Holland
Verkoop je huis met succes!
Nodig ons uit voor een vrijblijvende waardebepaling en verkoopadvies bij jou thuis.
Aanhef *
De heer
Mevrouw
Familie
Overig
Niet opgegeven
Selecteer verkoopintentie *
Ik wil direct verkopen
Binnen 1-3 maanden
Binnen 6-12 maanden
Ik wil me graag oriƫnteren
Wij nemen je privacy serieus, en delen je gegevens nooit met derden.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan