Zoeken binnen de website
Stap 1

Afspraak maken voor de vrijblijvende waardebepaling

Allereerst willen we graag kennis maken met jou en je huis bekijken. Maak dus een afspraak op een goed moment om ons thuis te ontvangen.

Afspraak maken voor de gratis waardebepaling van je huis

De eerste stap van ons stappenplan voor de verkoop van jouw huis is om contact met ons op te nemen en een afspraak te maken. Dit geeft ons de mogelijkheid om jou en je huis beter te leren kennen en om je te adviseren over het verkoopproces. Het maken van een afspraak kan per mail, maar het beste is om ons telefonisch te bereiken als je naast je agenda zit. Tijdens deze afspraak bespreken we bijvoorbeeld de huidige staat van je huis, je doelen en wensen voor de verkoop en hoe wij je het beste kunnen ondersteunen bij het proces. Ook kunnen wij tijdens dit gesprek meer informatie geven over onze werkwijze, onze tarieven en onze ervaring in de lokale huizenmarkt. Het maken van een afspraak is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. We staan klaar om je te helpen en kijken uit naar onze kennismaking.

Lees wat de verkoper moet weten bij een vrijblijvende waardebepaling

We hebben voor jou de blogberichten die betrekking hebben op deze stap hieronder opgenomen. Zo kun je eenvoudig de informatie vinden die je nodig hebt tijdens deze fase van het verkoopproces. We raden je aan om zorgvuldig onze blogberichten te lezen bij deze stap, zodat je volledig op de hoogte bent van alles wat erbij komt kijken.

Bij Makelaarskantoor Langejan staan we altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij de verkoop van je huis.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan