Zoeken binnen de website
Stap 2

Opname van je huis

Tijdens de afspraak bij jou thuis bekijken wij jouw woning en bespreken we samen de juiste waarde, vraagprijs en marktstrategie. Na afloop ben je volledig op de hoogte van de mogelijkheden om jouw woning succesvol te verkopen.

In verkoopname en gratis waardebepaling bij je thuis

Stap 2 van ons stappenplan voor de verkoop van jouw huis is de opname van je woning. Tijdens deze stap verzamelen wij relevante papieren en gegevens over je huis. Dit kan bijvoorbeeld gaan om bouwtekeningen, vergunningen, energielabels en andere relevante documenten. Zo kunnen wij ons goed voorbereiden op het bezoek aan je huis en een waarde-indicatie geven.

Tijdens ons bezoek aan je huis bekijken wij de woning en beoordelen wij de bouwkundige staat. Hierbij letten wij bijvoorbeeld op de staat van de keuken, badkamer, het dak, de gevel en de vloeren. Aan de hand van onze bevindingen geven wij je advies over de waarde van je huis.

Na ons bezoek aan je huis bespreken wij op ons kantoor de bevindingen en stellen wij drie waardes voor je op:

  • De vraagprijs: de prijs waarvoor we je huis te koop aanbieden
  • De te verwachten opbrengst: de prijs die we denken te kunnen behalen bij verkoop
  • De minimaal haalbare opbrengst: de prijs waarvoor we het huis minimaal kunnen verkopen

Wij bespreken deze waardes uitgebreid met je, zodat je goed geïnformeerd bent en een weloverwogen keuze kunt maken. Ook zullen we je adviseren over eventuele verbeterpunten om de waarde van je huis te verhogen.

Lees wat de verkoper moet weten bij de opname van je huis

We hebben voor jou de blogberichten die betrekking hebben op deze stap hieronder opgenomen. Zo kun je eenvoudig de informatie vinden die je nodig hebt tijdens deze fase van het verkoopproces. We raden je aan om zorgvuldig onze blogberichten te lezen bij deze stap, zodat je volledig op de hoogte bent van alles wat erbij komt kijken.

Bij Makelaarskantoor Langejan staan we altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij de verkoop van je huis.

De middelen die ingezet (kunnen) worden bij stap opname van je huis

We hebben voor jou de (marketing)tools die betrekking hebben op deze fase in het verkoopproces hieronder opgenomen.

Als je meer wilt weten over deze tools, aarzel dan niet om ons te bellen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan