Zoeken binnen de website
Stap 3

Je huis verkoopklaar maken

Voorbereiden van je woning voor verkoop, waarbij we een checklist verstrekken om je te helpen en toegang bieden tot een klantenintranet voor het bijhouden van documenten en informatie. We stellen vervolgens samen met jou een marketingplan op om je woning te presenteren aan potentiële kopers en de verkoop te bevorderen.

Verkoopklaar maken van je huis

Onze derde stap in het stappenplan voor de verkoop van jouw huis bestaat uit het verrichten van huiswerk en het oplossen van (kleine) zaken. Hierbij is het belangrijk dat je woning er op zijn best uitziet, zodat kopers een goede indruk krijgen van je huis. Wij helpen je bij deze stap door het verstrekken van een checklist voor de voorbereiding van je huis bij het opstarten van de verkoop.

Tevens hebben wij voor iedere woning een klantenintranet beschikbaar op Move.nl. Hier kun je alle relevante informatie voor de verkoop van je woning vinden. Alle relevante documenten worden hier geüpload en je kunt digitaal de vragenlijsten voor de kopers invullen. Gedurende het verkoopproces wordt het klantenintranet continu bijgewerkt met de laatste informatie.

Nadat je huis opgeruimd en geprepareerd is, kunnen wij samen met jou het marketingplan voor je woning samenstellen. Het marketingplan is de leidraad voor de verdere verkoop van je woning. In dit plan beschrijven we bijvoorbeeld hoe we je woning zullen presenteren aan potentiële kopers, welke marketingkanalen we zullen gebruiken en hoe we de bezichtigingen zullen inplannen.

Lees wat de verkoper moet weten bij huis verkoopklaar maken

We hebben voor jou de blogberichten die betrekking hebben op deze stap hieronder opgenomen. Zo kun je eenvoudig de informatie vinden die je nodig hebt tijdens deze fase van het verkoopproces. We raden je aan om zorgvuldig onze blogberichten te lezen bij deze stap, zodat je volledig op de hoogte bent van alles wat erbij komt kijken.

Bij Makelaarskantoor Langejan staan we altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij de verkoop van je huis.

De middelen die ingezet (kunnen) worden bij stap huis verkoopklaar maken

We hebben voor jou de (marketing)tools die betrekking hebben op deze fase in het verkoopproces hieronder opgenomen.

Als je meer wilt weten over deze tools, aarzel dan niet om ons te bellen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan