Zoeken binnen de website

Marketingmaterialen makelaar voor de verkoop van je woning

Stappenplan voor de verkoop van je huis

Makelaar Langejan gespecialiseerd in de aan- en verkoop van woningen in de regio Rotterdam

Verkoop je huis soepel en succesvol met onze begeleiding

Als je overweegt om je huis te verkopen, kan het verkoopproces complex en tijdrovend zijn. Wij begrijpen dat dit een uitdagende ervaring kan zijn en we willen je graag helpen om het proces soepeler te laten verlopen. Wij hebben de kennis en ervaring om je te begeleiden bij elke stap van de verkoop en om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke resultaten behaalt.

Onze 12 stappen voor een succesvolle verkoop van jouw huis

Wij hebben een 12 stappenplan ontwikkeld dat we gebruiken voor de verkoop van jouw huis. Dit stappenplan begint met het bepalen van de juiste verkoopprijs en eindigt met de afhandeling van de verkoop. Door samen te werken met ons, kun je erop vertrouwen dat je je huis snel en succesvol zult verkopen. Tijdens het proces begeleiden wij je bij elke stap en zorgen we ervoor dat alles soepel verloopt. We houden je op de hoogte van de voortgang en zorgen ervoor dat je volledig op de hoogte bent van alle ontwikkelingen.

Persoonlijke begeleiding bij de verkoop van jouw huis

Of je nu voor het eerst je huis verkoopt of je al eerder een verkoopproces hebt meegemaakt, wij staan voor je klaar om je te helpen. Wij hebben een uitgebreide kennis van de lokale huizenmarkt en kunnen je adviseren over de beste strategie om je huis zo snel en efficiënt mogelijk te verkopen. Bij ons krijg je persoonlijke begeleiding bij de verkoop van jouw huis, zodat je erop kunt vertrouwen dat je het beste resultaat behaalt.

Vraag een gratis verkoopgesprek aan

Hieronder vind je een overzicht van alle componenten en de toelichting erop. Neem rustig de tijd om te bekijken welke elementen bij jouw situatie passen en neem vervolgens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Zo maken we samen een verkoopplan dat perfect aansluit bij jouw wensen en de unieke kenmerken van jouw huis.

In verkoopname en gratis waardebepaling bij je thuis
Stap 2

Opname van je huis

Tijdens de afspraak bij jou thuis bekijken wij jouw woning en bespreken we samen de juiste waarde, vraagprijs en marktstrategie. Na afloop ben je volledig op de hoogte van de mogelijkheden om jouw woning succesvol te verkopen.

Verkoopklaar maken van je huis
Stap 3

Je huis verkoopklaar maken

Voorbereiden van je woning voor verkoop, waarbij we een checklist verstrekken om je te helpen en toegang bieden tot een klantenintranet voor het bijhouden van documenten en informatie. We stellen vervolgens samen met jou een marketingplan op om je woning te presenteren aan potentiële kopers en de verkoop te bevorderen.

De verkoop van uw woning verloopt snel en gemakkelijk met professionele Vastgoed Fotograaf
Stap 4

De presentatie voorbereiden

Samen bereiden we jouw woning voor op de verkoop door middel van professionele foto's, metingen en een grondige marktanalyse. Op Move.nl kun je alles volgen en bijdragen aan de verkoop, terwijl wij ervoor zorgen dat jouw woning optimaal gepresenteerd wordt aan potentiële kopers.

Stille verkoop van je woning
Stap 5

Aanmelding en stille verkoop

We adverteren je woning actief op onze website en social media en we melden je woning aan in het NVM-uitwisselingssysteem en benaderen (eigen) zoekers en collega-makelaars, wat de kans op een succesvolle verkoop vergroot.

Bezichtigingen van je woning door onze makelaars
Stap 6

Bezichtigingen en open huizen

We plannen bezichtigingen in vooraf bepaalde tijdslots en houden je op de hoogte van de afspraken. Onze makelaar leidt potentiële kopers rond en geeft informatie tijdens de bezichtiging. Na afloop informeren we je over het verloop van de bezichtiging en eventuele interesse.

Woning presentatie op internet Funda en sociale media Makelaar Rotterdam
Stap 7

Brede bekendmaking dat je huis te koop staat

Brede bekendmaking van je woning. Dit omvat publicatie op onze website en Funda.nl, een microtargeting-campagne op Facebook en Instagram en de mogelijkheid om een poster of bord bij je woning te plaatsen om voorbijgangers en buurtbewoners te bereiken.

Onderhandelen over prijs en voorwaarden van je huis
Stap 8

Onderhandelingen

Samen nemen wij de onderhandelingsfase voor onze rekening. Hierbij bespreken we alle opties met jou en kijken we niet alleen naar de prijs, maar ook naar andere belangrijke factoren. Indien er meerdere geïnteresseerden zijn, organiseren wij in overleg met jou een inschrijving, waarbij jij als verkoper het beste voorstel uitkiest.

Tekenen van de koopovereenkomst
Stap 9

Contract tekenen!

Het tekenen van het koopcontract. Nadat jij als verkoper de overeenkomst hebt getekend, wordt deze aan de koper voorgelegd om te tekenen. Na het tekenen heeft de koper een wettelijke bedenktijd van 3 dagen, waarna de overeenkomst bindend is.

Tekenen akte bij de notaris
Stap 11

Overdracht bij de notaris

De overdracht van de woning aan de koper bij de notaris. Voor de overdracht zijn er nog belangrijke zaken die geregeld moeten worden, waaronder de controle van de transportakte, een inspectie en het tijdig doorgeven van de verhuizing aan de nutsvoorzieningen.

Nazorg ook na de overdracht door de makelaar
Stap 12

Nazorg na de oplevering

Bij Makelaarskantoor Langejan houdt onze dienstverlening niet op bij de overdracht van de woning. Wij blijven graag betrokken en beschikbaar voor eventuele vragen of advies, ook na de verkoop.

Aankoopmakelaar Rotterdam Kralingen

Onze overige diensten

Woning aankopen

Koop een huis met hulp van een expert van Makelaarskantoor Langejan. Onze makelaar biedt op het juiste moment en ondersteunt je bij de aankoop, zodat je jouw nieuwe droomhuis krijgt.

Advies

Ben jij op zoek naar advies over jouw woning? Wij helpen je graag bij aankoop, verkoop en waardering. Of het nu gaat om verbouwingen, beleggingen, scheidingen of erfenissen; wij geven je deskundig advies.

WOZ-waarde

Ben jij van mening dat jouw WOZ-waarde door de gemeente onjuist bepaald is? Laat de ervaren makelaars van Makelaarskantoor Langejan de juiste waarde vaststellen en bezwaar indienen tegen jouw WOZ waarde.

Dit vinden onze klanten

Wij hebben makelaar Langejan een zoekopdracht gegeven. Steeds regelmatig overzichten gekregen van aankomende te kopen huizen. Contact was prima. Geen moeite was hen teveel. Een top secretaresse als Cheryl, die steeds de communicatie op perfecte wijze onderhield. Deskundige makelaars Robert Langejan en Karel Schaedtler.

Peter Andringa

Fijne makelaar, duidelijk over de gang van zaken rond de verkoop. Contact verliep altijd erg soepel en prettig.

Jan Willem

Makelaar was zeer prettig in de omgang, had kennis van de markt en ging niet voor lage verkoopprijs - snelle verkoop. Prijs waarvoor hij woning in markt wilde zetten, kwam overeen met ons idee. Makelaar en het kantoor was goed bereikbaar en bezichtigingen werden in blokken ingepland, zodat je niet voortdurend kijkers over de vloer kreeg.

Yke Ten Brink

Heel eerlijk, namen de tijd, deskundig, vriendelijk. We hebben een lange zoektocht gehad, maar voelden ons nooit opgejaagd.

Een Funda gebruiker

Fijn contact met Richard Couwenberg. Hij heeft een realistische schatting gemaakt van het appartement en een mooie omschrijving geschreven. Aansturing van de overige partijen zoals de fotograaf, energielabel, etc. was ook prima! Flexibel in de omgang en het appartement is snel verkocht... fijn!

Dave van Wijngaarden

Huis verkopen Makelaarskantoor Langejan makelaar Rotterdam Zuid-Holland

Verkoop je huis met succes!

Nodig ons uit voor een vrijblijvende waardebepaling en verkoopadvies bij jou thuis.

Aanhef *
De heer
Mevrouw
Familie
Overig
Niet opgegeven

Makelaarskantoor Langejan is al 155 jaar een vertrouwde naam in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2023 Makelaarskantoor Langejan