Zoeken binnen de website

Succesvol je huis verkopen met de Beste Makelaar in de Stadsdriehoek van Rotterdam

Makelaar Stadsdriehoek - Verkoop jouw huis of appartement met succes in Rotterdam Stadsdriehoek met Makelaarskantoor Langejan

Ben jij op zoek naar een ervaren en betrouwbare makelaar in de Stadsdriehoek van Rotterdam? Bij Makelaarskantoor Langejan ben jij aan het juiste adres! Ons deskundige team heeft uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt en helpt jou graag bij het succesvol verkopen van jouw woning in het centrum van Rotterdam.

De makelaars van Makelaarskantoor Langejan in Rotterdam Kralingen.
Succesvol je huis verkopen met de Beste Makelaar in de Stadsdriehoek van Rotterdam

Huis verkopen in Stadsdriehoek

Stadsdriehoek is het hart van de stad Rotterdam met alle voordelen van het stadscentrum van een wereldstad. De voorzieningen zijn uitstekend. Stadsdriehoek een ideale plek om te wonen voor jonge professionals, expats, als Pied-à-terre of voor ouderen

Ons team bij Makelaarskantoor Langejan heeft jarenlange ervaring met het verkopen van woningen in de Stadsdriehoek. Wij zijn trots op onze lokale marktkennis en de uitstekende verkoopresultaten die we hebben behaald voor onze klanten. Onze persoonlijke aanpak en professionele begeleiding zorgen ervoor dat het verkoopproces soepel verloopt.

Om jouw huis of appartement in Stadsdriehoek op de best mogelijke manier te presenteren, maken wij gebruik van professionele fotografie en duidelijke plattegronden. Daarnaast zetten we een effectieve marketingstrategie in, waarbij we jouw huis onder de aandacht brengen op diverse online platforms en in ons uitgebreide netwerk van potentiële kopers.

Wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de lokale vastgoedmarkt, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Wat zijn de huizenprijzen en prijsontwikkelingen in Rotterdam Stadsdriehoek

De mediane prijs is het middelste getal in een reeks getallen, wat vaak gebruikt wordt om een centrale tendens weer te geven. In 2022 had de huizenmarkt in Stadsdriehoek, Rotterdam een interessante ontwikkeling in de prijzen voor verschillende woningtypen.

Er waren geen verkopen van tussenwoningen, hoekwoningen, 2-onder-1-kapwoningen en vrijstaande woningen in 2022. Voor appartementen zagen we een daling van 20,2% in het aantal verkochte woningen, met in totaal 237 verkopen in 2022. De mediane prijs van appartementen steeg met 5,0% naar € 467.309,- en de prijs per vierkante meter nam toe met 7,2% naar € 5.540,-.

Waar komen de kopers van huizen in Rotterdam Stadsdriehoek vandaan?

Nieuwe bewoners zijn voornamelijk afkomstig uit andere wijken binnen Rotterdam. De belangrijkste bronnen van nieuwe inwoners zijn de volgende wijken: Rotterdam Centrum (25% aandeel), Kralingen-Crooswijk (8% aandeel), Prins Alexander (5% aandeel), Hillegersberg-Schiebroek (5% aandeel) en Noord (5% aandeel). Er zijn ook bewoners afkomstig uit andere wijken en naburige gemeenten, zoals Feijenoord (3% aandeel), Delfshaven (3% aandeel), Krimpen aan den IJssel (2% aandeel), IJsselmonde (1% aandeel), Overschie (1% aandeel), Capelle aan den IJssel (met inwoners uit Rivium, Schenkel en Schollevaar Zuid) en Nieuwerkerk aan den IJssel (1% aandeel).

Waarom een verkoopmakelaar van Langejan?

  • Als makelaar zijn we al 155 jaar deskundig in de regio Rotterdam, waardoor we onze klanten uitstekende service en advies kunnen bieden bij het kopen of verkopen van hun huis.
  • Persoonlijk marketingplan en verkoopstappenplan voor jouw huis
  • Bovenaan op Funda!
  • Hoge opbrengst met weinig voorwaarden door juiste vraagprijs
  • Van stille verkoop tot pagina grote advertenties
  • Zeer actief met Social Media
  • Meer kijkers door groot netwerk van bevriende collega makelaars
  • We nemen de tijd om voor jou te zorgen en je te ontzorgen
  • Je eigen digitale woningdossier, compleet met bezoekers statistieken, dus het hele verkoopproces inzichtelijk.

Met Makelaarskantoor Langejan haal je het maximale uit de verkoop van je woning

Je hebt er jaren lang gewoond, maar de tijd is aangebroken voor een volgende stap. Makelaarskantoor Langejan zorgt voor de vlekkeloze verkoop van jouw verleden aan iemand die zijn toekomst in jouw huis wil beginnen. Tijdens een vrijblijvend gesprek in jouw huis nemen we alles door wat er komt kijken bij de verkoop van je huis.
We nemen het complete verkoopplan door en maken het op maat voor jouw specifieke situatie. We zullen stap voor stap alle aspecten van het verkoopproces bespreken en ervoor zorgen dat je volledig op de hoogte bent van elke stap. Ook bespreken we hoe we jou huis in de markt zetten en welke middelen we daarvoor inzetten. Met onze expertise en jouw doelen als uitgangspunt, zullen we een strategie ontwikkelen om je woning snel en succesvol te verkopen.
Maak nu een vrijblijvende afspraak om hierover te praten, het kost je niets en verplicht je tot niets.

Ben jij op zoek naar een ervaren makelaar met uitgebreide kennis van alle huizen, appartementen, villa's en straten in:

Rotterdam Stadsdriehoek

Met onze bewezen track record van succesvolle verkopen, onze uitgebreide lokale kennis en ons professionele team van verkoopmakelaars, ben je verzekerd van de beste begeleiding bij het verkopen van jouw woning. Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak, waarbij we ons richten op jouw wensen en doelen en je stap voor stap begeleiden tijdens het verkoopproces. Kies voor Makelaarskantoor Langejan en verkoop jouw woning met vertrouwen en gemak. Neem vandaag nog contact met ons op.

Dit vinden onze klanten

Wij hebben makelaar Langejan een zoekopdracht gegeven. Steeds regelmatig overzichten gekregen van aankomende te kopen huizen. Contact was prima. Geen moeite was hen teveel. Een top secretaresse als Cheryl, die steeds de communicatie op perfecte wijze onderhield. Deskundige makelaars Robert Langejan en Karel Schaedtler.

Peter Andringa

Fijne makelaar, duidelijk over de gang van zaken rond de verkoop. Contact verliep altijd erg soepel en prettig.

Jan Willem

Makelaar was zeer prettig in de omgang, had kennis van de markt en ging niet voor lage verkoopprijs - snelle verkoop. Prijs waarvoor hij woning in markt wilde zetten, kwam overeen met ons idee. Makelaar en het kantoor was goed bereikbaar en bezichtigingen werden in blokken ingepland, zodat je niet voortdurend kijkers over de vloer kreeg.

Yke Ten Brink

Heel eerlijk, namen de tijd, deskundig, vriendelijk. We hebben een lange zoektocht gehad, maar voelden ons nooit opgejaagd.

Een Funda gebruiker

Fijn contact met Richard Couwenberg. Hij heeft een realistische schatting gemaakt van het appartement en een mooie omschrijving geschreven. Aansturing van de overige partijen zoals de fotograaf, energielabel, etc. was ook prima! Flexibel in de omgang en het appartement is snel verkocht... fijn!

Dave van Wijngaarden

Succesvol je huis verkopen met de Beste Makelaar in de Stadsdriehoek van Rotterdam
Huis goed verkocht met Makelaar Rotterdam Langejan

Wat is mijn huis waard in:

Rotterdam Stadsdriehoek

Veel huiseigenaren stellen zichzelf de vraag: "Wat is mijn huis waard?" Wij bieden een woningwaarde indicatie die het mogelijk maakt om binnen 2 minuten zelf de waarde van jouw woning te berekenen. Het is een snelle manier om een indicatie te krijgen van de waarde van jouw woning. Naast de waarde van jouw huis, geeft onze online-tool ook interessante feitjes weer zoals de gemiddelde vraagprijs in jouw wijk.

Verkoop je huis met succes!

Nodig ons uit voor een vrijblijvende waardebepaling en verkoopadvies bij jou thuis

Ben je van plan om je woning te verkopen? Dan is het verstandig om te kiezen voor een gerenommeerd makelaarskantoor met bewezen resultaten. Bij Makelaarskantoor Langejan staan we klaar om jou te helpen bij het realiseren van de beste opbrengst. Onze deskundige makelaar komt graag bij je langs voor een waardebepaling en persoonlijk verkoopadvies. Tijdens dit gratis gesprek bespreken we de mogelijkheden en geven we je inzicht in wat er allemaal komt kijken bij het verkopen van een woning in de huidige markt.

Met Makelaarskantoor Langejan haal je het maximale uit de verkoop van je woning. Dus waar wacht je nog op? Ontvang nu een vrijblijvend verkoopadvies en ervaar het gemak van De Beste Makelaar uit Kralingen, voor de hele regio Rotterdam.

Klik op de button 'afspraak maken' en vul het formulier in om een afspraak te plannen.

Afspraak maken

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Makelaarskantoor Langejan is al 155 jaar een vertrouwde naam in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2023 Makelaarskantoor Langejan