Zoeken binnen de website
Succesvol je huis verkopen met de Beste Makelaar in Prinsenland Rotterdam

Makelaar Prinsenland - Verkoop jouw huis in Rotterdam Prinsenland met succes met Makelaarskantoor Langejan

Ben jij op zoek naar een ervaren en betrouwbare makelaar in Prinsenland, Rotterdam? Bij Makelaarskantoor Langejan ben jij aan het juiste adres! Ons deskundige team heeft uitgebreide kennis van de lokale vastgoedmarkt en helpt jou graag bij het succesvol verkopen van jouw woning in deze gewilde wijk.

De makelaars van Makelaarskantoor Langejan in Rotterdam Kralingen.
Succesvol je huis verkopen met de Beste Makelaar in Prinsenland Rotterdam

Huis verkopen in Prinsenland

Prinsenland is een prachtige en rustige buurt in Rotterdam, gelegen tussen Kralingse Bos en 's-Gravenweg. De wijk staat bekend om zijn ruime opzet, groene omgeving en diverse woningtypen, variërend van eengezinswoningen tot appartementen. Met uitstekende voorzieningen, zoals Winkelcentrum Prinsenland, scholen en openbaar vervoer op loopafstand, is Prinsenland een ideale plek om te wonen voor zowel gezinnen als jonge professionals.

Ons team bij Makelaarskantoor Langejan heeft jarenlange ervaring met het verkopen van woningen in Prinsenland en de omliggende gebieden. Wij zijn trots op onze lokale marktkennis en de uitstekende verkoopresultaten die we hebben behaald voor onze klanten. Onze persoonlijke aanpak en professionele begeleiding zorgen ervoor dat het verkoopproces soepel verloopt.

Om jouw woning in Prinsenland op de best mogelijke manier te presenteren, maken wij gebruik van professionele fotografie en duidelijke plattegronden. Daarnaast zetten we een effectieve marketingstrategie in, waarbij we jouw huis onder de aandacht brengen op diverse online platforms en in ons uitgebreide netwerk van potentiële kopers.

Wij houden je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de lokale vastgoedmarkt, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Huizenprijzen in Prinsenland: Actuele prijzen en prijsontwikkelingen

De huizenmarkt 2022 in Rotterdam-Prinsenland kende verschillende prijsontwikkelingen voor diverse woningtypes. De mediane prijs, het middelpunt van alle woningprijzen waarbij de helft van de woningen goedkoper is en de andere helft duurder, varieerde per type.

Tussenwoningen hadden een mediane prijs van €433.140,- met een stijging van 1,4% ten opzichte van het voorgaande jaar en een prijs per vierkante meter van €3.958,-, wat een toename van 7,6% betekent. Hoekwoningen daarentegen kenden een mediane prijs van €507.665,-, een stijging van 12,9% vergeleken met het voorgaande jaar, en de prijs per vierkante meter bedroeg €4.033,-, een toename van 6,4%.

Bij 2-onder-1-kapwoningen daalde de mediane prijs naar €610.000,-, wat een afname van 17,2% betekent, en de prijs per vierkante meter daalde met 13,5% naar €4.091,-. Vrijstaande woningen hadden een mediane prijs van €970.000,-, een daling van 30,7%, terwijl de prijs per vierkante meter met 21,1% steeg naar €5.387,-.

Tot slot hadden appartementen een mediane prijs van €344.318,-, een stijging van 4,5%, en een prijs per vierkante meter van €3.801,-, wat een toename van 6,8% inhoudt. Over het geheel genomen laat de huizenmarkt in Prinsenland, Rotterdam, in 2022 een gemengd beeld zien van stijgende en dalende prijzen en prijs per vierkante meter voor verschillende woningtypes.

Waar komen de kopers van huizen in Prinsenland vandaan?

In de wijk Prinsenland komen kopers van huizen voornamelijk uit verschillende delen van Rotterdam en omgeving. De verdeling van de kopers naar hun oude woonplaats is als volgt: 35% uit Prins Alexander, 14% uit Kralingen-Crooswijk, 10% uit Rotterdam Centrum, 8% uit Delfshaven, 8% uit Noord, 2% uit Capelle West en 's-Gravenland in Capelle aan den IJssel en tenslotte 2% uit Nieuw Mathenesse.

Waarom een verkoopmakelaar van Langejan?

  • Als makelaar zijn we al 155 jaar deskundig in de regio Rotterdam, waardoor we onze klanten uitstekende service en advies kunnen bieden bij het kopen of verkopen van hun huis.
  • Persoonlijk marketingplan en verkoopstappenplan voor jouw huis
  • Bovenaan op Funda!
  • Hoge opbrengst met weinig voorwaarden door juiste vraagprijs
  • Van stille verkoop tot pagina grote advertenties
  • Zeer actief met Social Media
  • Meer kijkers door groot netwerk van bevriende collega makelaars
  • We nemen de tijd om voor jou te zorgen en je te ontzorgen
  • Je eigen digitale woningdossier, compleet met bezoekers statistieken, dus het hele verkoopproces inzichtelijk.

Met Makelaarskantoor Langejan haal je het maximale uit de verkoop van je woning

Je hebt er jaren lang gewoond, maar de tijd is aangebroken voor een volgende stap. Makelaarskantoor Langejan zorgt voor de vlekkeloze verkoop van jouw verleden aan iemand die zijn toekomst in jouw huis wil beginnen. Tijdens een vrijblijvend gesprek in jouw huis nemen we alles door wat er komt kijken bij de verkoop van je huis.
We nemen het complete verkoopplan door en maken het op maat voor jouw specifieke situatie. We zullen stap voor stap alle aspecten van het verkoopproces bespreken en ervoor zorgen dat je volledig op de hoogte bent van elke stap. Ook zullen we bespreken hoe we jouw huis in de markt zetten en welke middelen we daarvoor inzetten. Met onze expertise en jouw doelen als uitgangspunt, zullen we een strategie ontwikkelen om je woning snel en succesvol te verkopen.
Maak nu een vrijblijvende afspraak om hierover te praten, het kost je niets en verplicht je tot niets.

Ben jij op zoek naar een ervaren makelaar met uitgebreide kennis van alle huizen, appartementen, villa's en straten in:

Rotterdam Prinsenland

Met onze bewezen track record van succesvolle verkopen, onze uitgebreide lokale kennis en ons professionele team van verkoopmakelaars, ben je verzekerd van de beste begeleiding bij het verkopen van jouw woning. Wij zorgen voor een persoonlijke aanpak, waarbij we ons richten op jouw wensen en doelen en je stap voor stap begeleiden tijdens het verkoopproces. Kies voor Makelaarskantoor Langejan en verkoop jouw woning met vertrouwen en gemak. Neem vandaag nog contact met ons op.

Dit vinden onze klanten

Prima contact. Makelaar luisterde erg goed naar onze wensen en bracht zelf zeer waardevolle kennis op diverse terreinen in die van groot belang was bij de verkoop. Ook vanuit de medewerkers op het kantoor snelle en duidelijke service wanneer dat nodig was.

Een funda gebruiker

Wij hebben makelaar Langejan een zoekopdracht gegeven. Steeds regelmatig overzichten gekregen van aankomende te kopen huizen. Contact was prima. Geen moeite was hen teveel. Een top secretaresse als Cheryl, die steeds de communicatie op perfecte wijze onderhield. Deskundige makelaars Robert Langejan en Karel Schaedtler.

Peter Andringa

Zonder het team van Langejan was het nooit gelukt! Robert heeft passie voor het vak en is zeer betrokken en behulpzaam. In onze zoektocht stond hij naast ons, heeft hij alle nodige tips gegeven en altijd meegedacht over wat voor ons het beste is. Cheryl is onze grote heldin! Ze kwam meteen in actie en liet er geen gras over groeien, waardoor elke bezichtiging mogelijk was. Ook Richard is essentieel geweest. Met zijn inzicht heeft hij ervoor gezorgd dat wij het perfecte bod hebben gedaan. We raden Langejan van harte aan!

Jaap Jan van Senden

Fijne makelaar, duidelijk over de gang van zaken rond de verkoop. Contact verliep altijd erg soepel en prettig.

Jan Willem

Makelaar was zeer prettig in de omgang, had kennis van de markt en ging niet voor lage verkoopprijs - snelle verkoop. Prijs waarvoor hij woning in markt wilde zetten, kwam overeen met ons idee. Makelaar en het kantoor was goed bereikbaar en bezichtigingen werden in blokken ingepland, zodat je niet voortdurend kijkers over de vloer kreeg.

Yke Ten Brink

Heel eerlijk, namen de tijd, deskundig, vriendelijk. We hebben een lange zoektocht gehad, maar voelden ons nooit opgejaagd.

Een funda gebruiker

Fijn contact met Richard Couwenberg. Hij heeft een realistische schatting gemaakt van het appartement en een mooie omschrijving geschreven. Aansturing van de overige partijen zoals de fotograaf, energielabel, etc. was ook prima! Flexibel in de omgang en het appartement is snel verkocht... fijn!

Dave van Wijngaarden

Succesvol je huis verkopen met de Beste Makelaar in Prinsenland Rotterdam
Huis goed verkocht met Makelaar Rotterdam Langejan

Wat is mijn huis waard in:

Rotterdam Prinsenland

Veel huiseigenaren stellen zichzelf de vraag: "Wat is mijn huis waard?" Wij bieden een woningwaarde indicatie die het mogelijk maakt om binnen 2 minuten zelf de waarde van jouw woning te berekenen. Het is een snelle manier om een indicatie te krijgen van de waarde van jouw woning. Naast de waarde van jouw huis, geeft onze online-tool ook interessante feitjes weer zoals de gemiddelde vraagprijs in jouw wijk.

Verkoop je huis met succes!

Nodig ons uit voor een vrijblijvende waardebepaling en verkoopadvies bij jou thuis

Ben je van plan om je woning te verkopen? Dan is het verstandig om te kiezen voor een gerenommeerd makelaarskantoor met bewezen resultaten. Bij Makelaarskantoor Langejan staan we klaar om jou te helpen bij het realiseren van de beste opbrengst. Onze deskundige makelaar komt graag bij je langs voor een waardebepaling en persoonlijk verkoopadvies. Tijdens dit gratis gesprek bespreken we de mogelijkheden en geven we je inzicht in wat er allemaal komt kijken bij het verkopen van een woning in de huidige markt.

Met Makelaarskantoor Langejan haal je het maximale uit de verkoop van je woning. Dus waar wacht je nog op? Ontvang nu een vrijblijvend verkoopadvies en ervaar het gemak van De Beste Makelaar uit Kralingen, voor de hele regio Rotterdam.

KLIK HIER

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan