Zoeken binnen de website
Stap 5

Aanmelding en stille verkoop

We adverteren je woning actief op onze website en social media en we melden je woning aan in het NVM-uitwisselingssysteem en benaderen (eigen) zoekers en collega-makelaars, wat de kans op een succesvolle verkoop vergroot.

Stille verkoop van je woning

Stap 5 van ons stappenplan voor de verkoop van jouw huis is de aanmelding van je woning voor de markt. Dit betekent dat je woning actief geadverteerd wordt op onze social media en op onze website onder www.langejan.com.

We plaatsen professionele foto's van je woning en een pakkende omschrijving om de aandacht te trekken van potentiële kopers. Daarnaast melden wij je woning aan in het uitwisselingssysteem van de NVM, waardoor alle aangesloten makelaars op de hoogte worden gebracht van de verkoop van jouw woning.

Wij benaderen ook (eigen) zoekers die op zoek zijn naar een woning zoals die van jou. Deze zoekers hebben vaak al langere tijd een zoekopdracht uitstaan en hebben daardoor een grote interesse in jouw woning.

Tot slot stellen de collega-makelaars hun zoekers op de hoogte van jouw woning. Op deze manier vergroten wij de kans op een succesvolle verkoop van jouw woning.

Dankzij onze uitgebreide aanmeldingsprocedure en ons grote netwerk van potentiële kopers en collega-makelaars, zijn wij in staat om jouw woning snel en succesvol te verkopen.

Lees wat de verkoper moet weten over aanmelding en stille verkoop

We hebben voor jou de blogberichten die betrekking hebben op deze stap hieronder opgenomen. Zo kun je eenvoudig de informatie vinden die je nodig hebt tijdens deze fase van het verkoopproces. We raden je aan om zorgvuldig onze blogberichten te lezen bij deze stap, zodat je volledig op de hoogte bent van alles wat erbij komt kijken.

Bij Makelaarskantoor Langejan staan we altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij de verkoop van je huis.

De middelen die ingezet (kunnen) worden bij stap  aanmelding en stille verkoop

We hebben voor jou de (marketing)tools die betrekking hebben op deze fase in het verkoopproces hieronder opgenomen.

Als je meer wilt weten over deze tools, aarzel dan niet om ons te bellen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan