Zoeken binnen de website

Makelaarskantoor Langejan welkom voordeur

Aankoopmakelaar voor doorstromers

Aankoopmakelaar Rotterdam: Begeleiding bij doorstromen naar jouw droomhuis

Aankoopmakelaar Rotterdam: begeleiding bij het realiseren van jouw woondromen

Wij begrijpen dat het verkopen van je huidige woning en tegelijkertijd zoeken naar een nieuwe woning een spannende periode is. Onze aankoopservice voor doorstromers biedt daarom uitkomst: wij begeleiden jou tijdens het hele proces, van de verkoop van je huidige woning tot het vinden van jouw nieuwe droomhuis. Onze ervaren aankoopmakelaars hebben een uitgebreide kennis van de huizenmarkt in de Rotterdamse regio en weten als geen ander hoe je de beste deal sluit voor jouw nieuwe droomhuis.

Verkoop jouw woning en vind jouw nieuwe droomhuis met Makelaarskantoor Langejan

Als jij op zoek bent naar jouw nieuwe droomhuis in de regio Rotterdam, dan is het belangrijk om een aankoopmakelaar te hebben die de regio als geen ander kent. Bij Makelaarskantoor Langejan hebben wij ervaren aankoopmakelaars die jou kunnen helpen om de beste deal te sluiten voor jouw nieuwe woning.

Wij begrijpen dat het verkopen van jouw huidige woning en tegelijkertijd zoeken naar een nieuwe woning een spannende periode is. Daarom bieden wij onze aankoopservice specifiek voor doorstromers op de huizenmarkt aan. Wij begeleiden jou tijdens het hele proces, van de verkoop van jouw huidige woning tot het vinden van jouw nieuwe droomhuis. Met onze expertise en kennis van de Rotterdamse huizenmarkt kunnen wij jou helpen om de juiste keuzes te maken en het proces soepel te laten verlopen.

Kies voor Makelaarskantoor Langejan als jouw aankoopmakelaar in Rotterdam en laat ons jou helpen bij het vinden van jouw nieuwe droomhuis.

Doorstromen naar een nieuwe woning terwijl je je huidige woning verkoopt: zo helpt een aankoopmakelaar

Een aankoopmakelaar kan een waardevolle partner zijn voor doorstromers die hun huidige woning verkopen en tegelijkertijd op zoek zijn naar een nieuwe woning. Doorstromers hebben vaak weinig tijd en willen het liefst een soepel verloop van het koopproces. Een aankoopmakelaar kan hen helpen tijd te besparen door hen te begeleiden bij de zoektocht naar een nieuwe woning en het beoordelen van potentiële huizen. Daarnaast kan een aankoopmakelaar ook helpen bij het onderhandelen over de aankoopprijs en het voeren van bouwkundige inspecties. Al met al kan een aankoopmakelaar doorstromers helpen om een weloverwogen beslissing te nemen en hun nieuwe droomhuis tegen de beste prijs te kopen.

Expertise en ervaring:

Makelaarskantoor Langejan heeft jarenlange expertise en ervaring in de Rotterdamse vastgoedmarkt. Onze aankoopmakelaars kennen de regio als geen ander en weten hoe ze de beste deal voor jou kunnen krijgen. We begrijpen dat het verkopen van je huidige woning en tegelijkertijd zoeken naar een nieuwe woning een spannende periode is. Daarom bieden wij onze doorstromers een complete service van de verkoop van hun huidige woning tot het vinden van hun nieuwe droomhuis.

Bespaar tijd en geld

Door het inschakelen van een aankoopmakelaar bespaar je tijd en geld. We nemen het zoeken en bezichtigen van potentiële woningen uit handen en begeleiden jou in het biedproces. Door onze kennis van de markt weten we wat een reële prijs is en helpen we jou om niet te veel te betalen voor jouw nieuwe woning. Bovendien bespaar je tijd door je huidige woning via ons te verkopen. Wij verzorgen de bezichtigingen, onderhandelingen en de administratie.

Persoonlijke begeleiding

Wij begrijpen dat het kopen en verkopen van een woning een persoonlijk proces is. Daarom bieden we doorstromers een persoonlijke begeleiding gedurende het hele proces. Onze aankoopmakelaars staan altijd klaar om te helpen en te adviseren. We bespreken jouw wensen en behoeften en stellen een plan op om deze te realiseren. Onze transparante aanpak en open communicatie stellen jou in staat om het proces met een gerust hart door te komen.

Dit vinden onze klanten

Wij hebben makelaar Langejan een zoekopdracht gegeven. Steeds regelmatig overzichten gekregen van aankomende te kopen huizen. Contact was prima. Geen moeite was hen teveel. Een top secretaresse als Cheryl, die steeds de communicatie op perfecte wijze onderhield. Deskundige makelaars Robert Langejan en Karel Schaedtler.

Peter Andringa

Fijne makelaar, duidelijk over de gang van zaken rond de verkoop. Contact verliep altijd erg soepel en prettig.

Jan Willem

Makelaar was zeer prettig in de omgang, had kennis van de markt en ging niet voor lage verkoopprijs - snelle verkoop. Prijs waarvoor hij woning in markt wilde zetten, kwam overeen met ons idee. Makelaar en het kantoor was goed bereikbaar en bezichtigingen werden in blokken ingepland, zodat je niet voortdurend kijkers over de vloer kreeg.

Yke Ten Brink

Heel eerlijk, namen de tijd, deskundig, vriendelijk. We hebben een lange zoektocht gehad, maar voelden ons nooit opgejaagd.

Een Funda gebruiker

Fijn contact met Richard Couwenberg. Hij heeft een realistische schatting gemaakt van het appartement en een mooie omschrijving geschreven. Aansturing van de overige partijen zoals de fotograaf, energielabel, etc. was ook prima! Flexibel in de omgang en het appartement is snel verkocht... fijn!

Dave van Wijngaarden

Aankoopmakelaar Rotterdam Kralingen

Onze overige diensten

Woning verkopen

Verkopen in de huidige markt is complex, het realiseren van de beste opbrengst is uitdagend. Makelaarskantoor Langejan levert resultaten. Met ons haal jij het maximale uit je verkoop. Vraag een gratis en vrijblijvend verkoopadvies aan bij één van onze makelaars.

Advies

Ben jij op zoek naar advies over jouw woning? Wij helpen je graag bij aankoop, verkoop en waardering. Of het nu gaat om verbouwingen, beleggingen, scheidingen of erfenissen; wij geven je deskundig advies.

WOZ-waarde

Ben jij van mening dat jouw WOZ-waarde door de gemeente onjuist bepaald is? Laat de ervaren makelaars van Makelaarskantoor Langejan de juiste waarde vaststellen en bezwaar indienen tegen jouw WOZ waarde.

Profiteer van een deskundige aankoopmakelaar: Plan een vrijblijvende afspraak

Bij het kopen van een huis is professionele begeleiding cruciaal. Onze ervaren aankoopmakelaars ondersteunen je bij elke stap van het proces, met expertise op het gebied van fundering, erfpacht, bouwkundige staat en waardebepaling. We onderhandelen doeltreffend met verkoopmakelaars om je de beste deal te garanderen. Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar het gemak van je eigen aankoopmakelaar.

Klik op de button 'afspraak maken' en vul het formulier in om een afspraak te plannen.

Afspraak maken

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Makelaarskantoor Langejan is al 155 jaar een vertrouwde naam in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2023 Makelaarskantoor Langejan