Zoeken binnen de website
Makelaarskantoor Langejan welkom voordeur

Over Makelaarskantoor Langejan

Makelaar Rotterdam Robert Langejan

Deskundige makelaar voor een soepele overgang van heden naar toekomst

Als makelaars dragen we de bijzondere verantwoordelijkheid om iemands verleden aan een ander te verkopen voor een nieuwe toekomst. Wat maakt mij gekwalificeerd? Als vijfde generatie makelaar zit het vak in mijn genen en ken ik alle aspecten. Het mooiste moment is wanneer we de perfecte nieuwe eigenaar vinden. Laat mij of mijn collega's je bijstaan bij deze belangrijke investering, en samen zorgen we voor een succesvolle overgang van verleden naar toekomst.

Landmark van Makelaar Langejan: de bloesemboom op de hoek van de Oudedijk en Prinses Julianalaan in Rotterdam-Kralingen.
Makelaarskantoor Langejan welkom voordeur

Als makelaarskantoor richten wij ons op de begeleiding van de aan- en verkoop van woonhuizen. Ons werkgebied is de regio Rotterdam en binnen deze regio zetten wij ons in voor opdrachten voor kleine en grote appartementen; eensgezinswoningen; luxueuze herenhuizen en vrijstaande villa's. Vanuit onze filosofie is het vanzelfsprekend dat elke cliënt dezelfde, zorgvuldige Langejan-behandeling krijgt. Deze kenmerkt zich door een professionele en persoonlijke handelswijze. Wij kennen onze klanten persoonlijk.

We hebben bewust gekozen voor het lidmaatschap van de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars), omdat we ons daardoor gesteund weten door een professioneel apparaat van deskundigen op juridisch, commercieel en educatief gebied. Bovendien wordt jouw kennis permanent up-to-date gehouden en daar profiteer je dan weer volledig van. We hopen je als nieuwe cliënt binnenkort - of als bestaande relatie nog lang - op zodanige wijze van dienst te kunnen zijn, dat ook jij tegen je omgeving kunt zeggen:

"Bij Langejan houden ze van hun vak. Dat kan je aan alles merken!"

Maak kennis met het team van Makelaarskantoor Langejan

Langejan is een transparante en betrokken makelaar die je bijstaat gedurende het gehele traject van verkoop en/of aankoop van jouw huis. Naast de aansluiting bij de NVM en RVM zijn onze makelaars gekwalificeerd en gecertificeerd om onze deskundigheid te kunnen waarborgen.

Jouw Rotterdamse huis verkopen of aankopen? Ontmoet de ervaren NVM makelaars van Langejan!

Makelaarskantoor Langejan is al 155 jaar een vertrouwde naam in Kralingen en de regio Rotterdam.  Aan de Oudedijk 25 werken wij met een ervaren en enthousiast team aan je aankoop- of verkoopplannen van jouw Rotterdamse woning. Zo controleren wij de koop- of verkoopakte en de overige notariële stukken. Ook geven we stylingtips voor de mooiste foto’s van je huis. Wij ontzorgen je van begin tot eind en staan voor je klaar met advies.
Waar mogen wij jou bij helpen?

De makelaars van Makelaarskantoor Langejan in Rotterdam Kralingen.
Interieur van een droomwoning Makelaar Rotterdam
Ik wil een afspraak maken
Waar kunnen we jou mee helpen?
Type gesprek *
Aankoopgesprek
Verkoopgesprek
Gratis waardebepaling
Plan een bezichtiging
Erkende taxatie
Hypotheekadvies
Aanhef *
De heer
Mevrouw
Familie
Overig
Niet opgegeven

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan