Zoeken binnen de website

Makelaarskantoor Langejan welkom voordeur

Snel en deskundig jouw huis taxeren in Rotterdam

Snel en deskundig jouw huis taxeren in Rotterdam

Professionele woningtaxaties voor diverse doeleinden

Een taxatie gaat verder dan simpelweg het bepalen van de waarde van een woning. Of je nu een taxatierapport nodig hebt voor de aankoop van een huis, herwaardering van je woning voor een hypotheek, of zekerheid zoekt voor de aankoop van een huis. Of wil je een huis laten taxeren om de hoogte van je erfdeel te bepalen? Ons kantoor beschikt over de nodige kennis en expertise om professionele taxaties uit te voeren. We hebben de benodigde kennis en ervaring in huis om jou te voorzien van een professioneel taxatierapport, waar je vol vertrouwen mee verder kunt.

Wat kun je van onze taxateurs verwachten?

Onze gekwalificeerde taxateurs voeren al onze woningtaxaties uit volgens de geldende normen. Sinds 2021 zijn de normen voor taxatierapporten aangescherpt. Naast gedetailleerde informatie over prijsontwikkelingen, omgevingsfactoren en gerealiseerde transacties, bevat elk rapport nu ook informatie over de bouwkundige staat en de energieprestatie van de woning.

Impact van duurzaamheid op de taxatie

Duurzaamheid is een belangrijk aspect geworden bij het kopen, verkopen of herwaarderen van een woning. Onze deskundige taxateurs hebben een uitgebreide praktijkervaring en bieden je graag eerlijk, transparant en helder advies over de verduurzaming van je woning. Indien gewenst, zullen ze je op locatie nuttige tips geven om je woning op een duurzame manier te verbeteren.

Gekwalificeerde taxateurs

Bij Makelaarskantoor Langejan is kwaliteit van groot belang, en dat geldt ook voor onze taxaties. Om deze kwaliteit te waarborgen, werken wij uitsluitend met gekwalificeerde taxateurs die zijn aangesloten bij Register Makelaar Taxateurs. Zij beschikken over de juiste opleidingen en certificaten en hun kennis wordt voortdurend op peil gehouden en getoetst door erkende instanties zoals de SCVM, het NWWI en het NRVT. Zo kunnen wij garanderen dat onze taxaties voldoen aan de geldende normen en van de hoogste kwaliteit zijn.

Werkgebied taxaties Makelaarskantoor Langejan

Bij Makelaarskantoor Langejan begrijpen we dat het selecteren van een professionele taxateur voor jouw woning een belangrijke beslissing is. Daarom bieden we onze deskundige taxatieservices aan binnen een uitgebreid werkgebied dat geheel Rotterdam en Capelle aan den IJssel. Onze taxateurs hebben jarenlange ervaring in het beoordelen van woningen in deze gebieden en beschikken over de nodige expertise om jou te voorzien van een professioneel taxatierapport.

Aankoopmakelaar Rotterdam Kralingen

Onze overige diensten

Woning aankopen

Koop een huis met hulp van een expert van Makelaarskantoor Langejan. Onze makelaar biedt op het juiste moment en ondersteunt je bij de aankoop, zodat je jouw nieuwe droomhuis krijgt.

Advies

Ben jij op zoek naar advies over jouw woning? Wij helpen je graag bij aankoop, verkoop en waardering. Of het nu gaat om verbouwingen, beleggingen, scheidingen of erfenissen; wij geven je deskundig advies.

WOZ-waarde

Ben jij van mening dat jouw WOZ-waarde door de gemeente onjuist bepaald is? Laat de ervaren makelaars van Makelaarskantoor Langejan de juiste waarde vaststellen en bezwaar indienen tegen jouw WOZ waarde.

Dit vinden onze klanten

Wij hebben makelaar Langejan een zoekopdracht gegeven. Steeds regelmatig overzichten gekregen van aankomende te kopen huizen. Contact was prima. Geen moeite was hen teveel. Een top secretaresse als Cheryl, die steeds de communicatie op perfecte wijze onderhield. Deskundige makelaars Robert Langejan en Karel Schaedtler.

Peter Andringa

Fijne makelaar, duidelijk over de gang van zaken rond de verkoop. Contact verliep altijd erg soepel en prettig.

Jan Willem

Makelaar was zeer prettig in de omgang, had kennis van de markt en ging niet voor lage verkoopprijs - snelle verkoop. Prijs waarvoor hij woning in markt wilde zetten, kwam overeen met ons idee. Makelaar en het kantoor was goed bereikbaar en bezichtigingen werden in blokken ingepland, zodat je niet voortdurend kijkers over de vloer kreeg.

Yke Ten Brink

Heel eerlijk, namen de tijd, deskundig, vriendelijk. We hebben een lange zoektocht gehad, maar voelden ons nooit opgejaagd.

Een Funda gebruiker

Fijn contact met Richard Couwenberg. Hij heeft een realistische schatting gemaakt van het appartement en een mooie omschrijving geschreven. Aansturing van de overige partijen zoals de fotograaf, energielabel, etc. was ook prima! Flexibel in de omgang en het appartement is snel verkocht... fijn!

Dave van Wijngaarden

Interieur van een droomwoning Makelaar Rotterdam

Ik wil een afspraak maken

Waar kunnen we jou mee helpen?

Type gesprek *
Aankoopgesprek
Verkoopgesprek
Plan een bezichtiging
Erkende taxatie
Hypotheekadvies
Aanhef *
De heer
Mevrouw
Familie
Overig
Niet opgegeven

Makelaarskantoor Langejan is al 155 jaar een vertrouwde naam in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2023 Makelaarskantoor Langejan