Zoeken binnen de website
Stap 10

Afwikkeling van de ontbindende voorwaarden

Na de bedenktijd van de koper heeft deze nog 3 tot 4 weken om de financiering en andere ontbindende voorwaarden af te wikkelen. We bieden ook hulp bij het plannen van de verhuizing met een uitgebreide checklist.

Wachten tot ontbindende voorwaarde.

Stap 10 van ons stappenplan voor de verkoop van jouw huis is de afwikkeling van de ontbindende voorwaarden. Na het tekenen van de koopovereenkomst gaat de bedenktijd van de koper in, deze bedenktijd is alleen voor de koper en duurt 3 dagen. Zodra deze termijn is verstreken, is de koop definitief en kan de afwikkeling beginnen.

De koper heeft na de bedenktijd nog 3 tot 4 weken de tijd om de financiering te regelen en andere eventuele ontbindende voorwaarden af te wikkelen. Meestal wordt dit gedaan via een hypotheeknemer, die ook zorgt voor een bankgarantie voor de bij de notaris te storten waarborgsom.

Voor de verhuizing hebben wij een uitgebreide checklist om je te helpen bij het plannen van de verhuizing en het opstellen van een draaiboek. Zo weet je precies wat er moet gebeuren en wanneer, en kun je de verhuizing zo soepel mogelijk laten verlopen.

Lees wat de verkoper moet weten tijdens de afwikkeling van de ontbindende voorwaarden

We hebben voor jou de blogberichten die betrekking hebben op deze stap hieronder opgenomen. Zo kun je eenvoudig de informatie vinden die je nodig hebt tijdens deze fase van het verkoopproces. We raden je aan om zorgvuldig onze blogberichten te lezen bij deze stap, zodat je volledig op de hoogte bent van alles wat erbij komt kijken.

Bij Makelaarskantoor Langejan staan we altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij de verkoop van je huis.

De middelen die ingezet (kunnen) worden bij stap  afwikkeling van de ontbindende voorwaarden

We hebben voor jou de (marketing)tools die betrekking hebben op deze fase in het verkoopproces hieronder opgenomen.

Als je meer wilt weten over deze tools, aarzel dan niet om ons te bellen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan