Zoeken binnen de website
Stap 11

Overdracht bij de notaris

De overdracht van de woning aan de koper bij de notaris. Voor de overdracht zijn er nog belangrijke zaken die geregeld moeten worden, waaronder de controle van de transportakte, een inspectie en het tijdig doorgeven van de verhuizing aan de nutsvoorzieningen.

Tekenen akte bij de notaris

Stap 11 van ons stappenplan voor de verkoop van jouw huis is de overdracht. Dit is het moment waarop de woning officieel van jou naar de koper gaat. Voorafgaand aan de overdracht zijn er nog een aantal belangrijke zaken die geregeld moeten worden.

Allereerst controleren wij het concept van de transportakte, zodat deze aan alle afspraken voldoet. Vervolgens vindt er een inspectie plaats om te controleren of de woning nog in dezelfde staat is als waarin hij is verkocht. Het is belangrijk dat je minimaal 2 weken voor de verhuizing aan je leveranciers van nutsvoorzieningen hebt doorgegeven dat je gaat verhuizen en dat je de energie niet afsluit.

Lees wat de verkoper moet weten tijdens de overdracht bij de notaris

We hebben voor jou de blogberichten die betrekking hebben op deze stap hieronder opgenomen. Zo kun je eenvoudig de informatie vinden die je nodig hebt tijdens deze fase van het verkoopproces. We raden je aan om zorgvuldig onze blogberichten te lezen bij deze stap, zodat je volledig op de hoogte bent van alles wat erbij komt kijken.

Bij Makelaarskantoor Langejan staan we altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij de verkoop van je huis.

De middelen die ingezet (kunnen) worden bij stap overdracht bij de notaris

De middelen die ingezet (kunnen) worden bij stap 

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan