Zoeken binnen de website
Marketingmaterialen makelaar voor de verkoop van je woning

Marketingplan voor de verkoop van je huis

Een aantrekkelijk tuinbord met Te Koop van Langejan erop geplaatst in een tuin

Verkoopplan op maat

Bij de verkoop van een huis is het belangrijk om te weten welke middelen je tot je beschikking hebt om de verkoop zo goed mogelijk te laten verlopen. Bij Makelaarskantoor Langejan maken we samen met jou een uitgebreid verkoopplan op maat, waarbij we alle mogelijke middelen inzetten om jouw huis succesvol te verkopen.

Onze middelen om jouw huis te verkopen

Bij Makelaarskantoor Langejan hebben we diverse middelen tot onze beschikking om jouw huis te verkopen. Zo maken we gebruik van professionele fotografie en een virtuele tour, zodat potentiële kopers online al een goed beeld krijgen van jouw woning. Daarnaast zetten we social media en gerichte online advertenties in om jouw huis onder de aandacht te brengen van potentiële kopers. Ook maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk en organiseren we kijkmomenten, waarbij we kijkers op afspraak uitnodigen.

Maatwerk

Bij Makelaarskantoor Langejan geloven we in maatwerk. Samen met jou kijken we welke middelen het beste passen bij jouw situatie en wensen. Zo stemmen we de presentatie van jouw huis af op de doelgroep en zorgen we voor een optimale online vindbaarheid. Ook adviseren we over de juiste verkoopprijs en onderhandelen we met potentiële kopers om de beste deal voor jou te realiseren.

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Potentiele kopers kunnen op Movenl alle informatie vinden die ze nodig hebben

Move.nl

Bij ons kantoor willen we het verkopen van je huis zo makkelijk mogelijk maken. Daarom maken we gebruik van Move.nl, een online platform waarop alle gegevens van je huis staan. In deze tekst leggen we je uit waarom dit zo handig is voor jou als verkoper.

De verkoop van uw woning verloopt snel en gemakkelijk met professionele Vastgoed Fotograaf

Fotografie

Professionele fotografie is essentieel bij het verkopen van een huis. Onze ervaren fotografen weten hoe ze de sterke punten van jouw woning kunnen vastleggen en potentiële kopers kunnen aantrekken. Met geavanceerde apparatuur en technieken zorgen we voor hoogwaardige beelden die de ruimte en architectuur optimaal tonen. Of het nu binnen- of buitenruimtes betreft, onze foto's brengen de juiste sfeer en emotie over. Verkoop jouw huis opvallend in de digitale wereld waarin huizenzoektochten voornamelijk online plaatsvinden.

Verkoop je huis beter met Artist's impressions via AIRoomGenerator Makelaarskantoor Langejan

Transformeer je klushuis met AIRoomGenerator

We hebben allemaal de uitdrukking gehoord, maar als het gaat om het verkopen van je huis, is een goed beeld echt goud waard. Professionele fotografie is een must, maar wat als je de potentie van een klushuis wilt laten zien zonder te investeren in dure artist's impressions? Maak kennis met AIRoomGenerator.

Via Gopro, tagglemakelaar of professionele video maken van uw huis

Woning video

Middels een video van de woning kunnen potentiële kopers door het huis lopen. De video laat een goed beeld zien van hoe het huis eruit ziet en geeft meer verdieping dan alleen de foto’s. De video kan worden gemaakt door middel van bijvoorbeeld GoPro, taGGlemakelaar of een professioneel camerateam. 

Het laten uitvoeren van een NEN-meting van uw huis kan bijdragen aan een versnelling van het verkoop

NEN meetrapport

Een NEN-meting geeft een goed inzicht van de vloeroppervlakte en inhoud van een huis. Onze NEN-metingen worden uitgevoerd door een professioneel extern bedrijf en zijn verplicht voor elk huis. 

Een makelaar verkoopt uw huis beter met een plattegrond in 2D en 3D

Plattegrond

Als je een snelle verkoop van je huis wilt bevorderen, is het van essentieel belang om te zorgen voor een goede plattegrond. Hierdoor kan je potentiële kopers de mogelijkheid bieden om het huis vóór en na de bezichtiging nogmaals te bekijken, zodat ze weloverwogen beslissingen kunnen nemen.

Bijzondere foto’s die heel uw huis in één oogopslag laten zien

360 graden foto’s

360 graden foto’s worden gemaakt door een speciale camera en zorgen voor een nog beter beeld van uw woning. Zo kan een simpele foto een hele kamer van je huis laten zien.

Een energielabel is verplicht voor elk huis

Energielabel

Elk huis heeft een energielabel nodig, dus ook jouw huis. We koppelen een energielabel aan jouw huis door professionele beoordeling, waardoor kopers kunnen zien hoe energiezuinig jouw woning is. Hoe energiezuiniger het huis, hoe meer kopers geïnteresseerd zullen zijn om te komen kijken.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan