Zoeken binnen de website
Onze aankoopmakelaars zijn bekend in de wijk Kralingseveer Kralingse Veer Rotterdam.

Nieuwe woning kopen in Rotterdam Kralingseveer? Schakel een professionele NVM aankoopmakelaar in!

Kralingseveer is een kleine, veilige en kindvriendelijke wijk in Rotterdam, omringd door Capelle aan den IJssel. Sommige families wonen hier al generaties lang, terwijl nieuwkomers het dorpse karakter en de nabijheid van de universiteit waarderen. Als de kleinste en oudste wijk van Prins Alexander biedt Kralingseveer een mix van vooroorlogse, naoorlogse en nieuwbouwwoningen. Ongeveer 80% van de huizen is in particulier bezit. Met een bevolking van ongeveer 1.700 inwoners, genieten de 'Kralingseveerders' van hun buurt vanwege de grote sociale betrokkenheid en het prettige woonklimaat. Onze aankoopmakelaars zijn bekend in de wijk Kralingseveer en beschikken over uitgebreide kennis van de verschillende wijken en woningtypes om jou te helpen bij het vinden van de ideale koopwoning.

Wonen in Kralingseveer een kleine, veilige en kindvriendelijke wijk in Rotterdam.
Onze aankoopmakelaars zijn bekend in de wijk Kralingseveer Kralingse Veer Rotterdam.

Huis kopen in Kralingseveer

Kralingseveer, ook gespeld als Kralingse Veer, ligt aan de rand van Rotterdam en grenst aan Capelle aan den IJssel. Kralingseveer is een van de kleinste wijken van Rotterdam en heeft zijn dorpse charme behouden ondanks dat het nu bij de stad hoort. Bewoners waarderen de gezellige sfeer en de nabijheid van het stadscentrum, terwijl ze toch kunnen genieten van de rust van hun wijk. Kinderen kunnen veilig op straat spelen en de meeste inwoners kennen elkaar goed, wat bijdraagt aan een sterke gemeenschap. Veel bewoners wonen er al jarenlang en willen nooit meer weg. De betrokkenheid bij de wijk is groot en iedereen vindt het belangrijk dat het goed gaat met Kralingseveer.

Wat kun je hier doen?

Kralingseveer heeft een levendig verenigingsleven met de speeltuinvereniging Kralingseveer en voetbalvereniging CKC. De BSV speeltuin aan de Giraffestraat, het Huttendorp, de Wijktuin, het Productiebos en het Huis van de Wijk zijn populaire plekken waar bewoners elkaar ontmoeten. Bovendien staat er in de wijk een Gurdwara, het gebedshuis van de Sikhs.

Eten en drinken

Op loopafstand ligt het stijlvolle restaurant Het Zalmhuis, gelegen aan de oever van de Nieuwe Maas met een prachtig uitzicht op de rivier. Geniet van smaakvolle visgerechten en een uitgebreide wijnkaart.

Onderwijs en gezondheidszorg

Hoewel er geen basisschool in de wijk is, maken kinderen gebruik van scholen in Capelle aan den IJssel of andere wijken in Rotterdam. Op het gebied van gezondheidszorg zijn bewoners meestal aangewezen op voorzieningen in omliggende wijken.

Openbaar vervoer en bereikbaarheid

Kralingseveer profiteert van uitstekende bereikbaarheid door de nabijheid van de Van Brienenoordbrug en de geplande nieuwe oeververbinding bij De Esch, die de toegang naar Rotterdam Zuid zal verbeteren. Deze infrastructuur versterkt de connecties via de Abram van Rijkevorselweg en de Algeracorridor, waardoor Kralingseveer nog beter verbonden wordt met de stad en de regio. Het metrostation Capelsebrug ligt op slechts 9 minuten loopafstand, en diverse buslijnen bieden gemakkelijke reismogelijkheden binnen Rotterdam en naar omliggende gebieden. De waterbus stopt nu ook in Capelle aan den IJssel bij het Zalmhuis, wat de bereikbaarheid verder vergroot voor bewoners en bezoekers van Kralingseveer.

Zoek je naar een droomhuis in de wijk Kralingseveer, maar weet je niet waar te beginnen? Onze deskundige aankoopmakelaars helpen je graag bij het vinden van jouw droomwoning. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen bijstaan tijdens het aankoopproces.

Waarom een aankoopmakelaar van Langejan?

  • 155 jaar deskundig in regio Rotterdam
  • Team van zeer ervaren makelaars
  • Wij hebben geen haast om de deal te sluiten
  • Combinatie van aan- en verkoopmakelaar
  • Eerder aanbod door groot netwerk van bevriende collega-makelaars
  • We nemen de tijd om voor jou te zorgen
  • Eerlijk advies als wij het huis niet goed vinden.

Waar kunnen we jou mee helpen?

We kijken graag naar je wensen en naar wat we voor je kunnen betekenen. Kies hieronder op welke manier we contact met je op mogen nemen en vul je gegevens in. Tot snel!

Dé droomwoning nog niet gevonden?
Met ons innovatieve online zoeksysteem Copaan vind je snel en gemakkelijk de koopwoning die aan je wensen voldoet!

Vind met Copaan beter, sneller en leuker jouw perfecte koopwoning die écht voelt als thuis! Je geeft heel eenvoudig al je eisen en wensen op. Copaan selecteert uit het actuele aanbod de passende woningen. Woningen worden niet uitgesloten als aan een van de wensen niet wordt voldaan. Dat is makkelijk, eenvoudig en vooral effectief.

Ontdek Copaan; hét online zoekplatform voor jouw nieuwe droomwoning! Maak nu een gratis proefaccount aan! Kom je er niet uit? Onze makelaars helpen je graag.

Wil je jouw huis verkopen?

Ben je hier terechtgekomen om je huis te verkopen in plaats van te kopen? Klik dan op de knop om naar onze verkoopmakelaar pagina te gaan en ontdek hoe wij je kunnen helpen met de verkoop van jouw woning.

WhatsApp met Robert Langejan Makelaar Rotterdam

Profiteer van een deskundige aankoopmakelaar: Plan een vrijblijvende afspraak

Bij het kopen van een huis is professionele begeleiding cruciaal. Onze ervaren aankoopmakelaars ondersteunen je bij elke stap van het proces, met expertise op het gebied van fundering, erfpacht, bouwkundige staat en waardebepaling. We onderhandelen doeltreffend met verkoopmakelaars om je de beste deal te garanderen. Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar het gemak van je eigen aankoopmakelaar.

Afspraak maken

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Lees onze informatieve en inspirerende aankoopmakelaar blogberichten voor essentiële tips over het kopen van een huis!
Op zoek naar een ervaren makelaar met uitgebreide kennis van alle huizen, appartementen, villa's en straten in:
Rotterdam Kralingseveer
Dan ben je bij Makelaarskantoor Langejan aan het juiste adres.
Heb jij je droomhuis nog niet gevonden?

Maak hier een GRATIS zoekprofiel aan en ik help jou!

WhatsApp met Robert Langejan Makelaar Rotterdam

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan