Zoeken binnen de website
Wonen in het hippe Little C is gelukt met de juiste aankoopmakelaar in Rotterdam.

Nieuwe woning kopen in Rotterdam Coolhaven? Schakel een professionele NVM aankoopmakelaar in!

De Coolhaven is een kanaal dat door Rotterdam loopt en de wijk Delfshaven scheidt van het Lloydkwartier. Het is een populaire woonwijk vanwege de centrale ligging, nabijheid van het stadscentrum, Het Park en het water. Wonen aan de Coolhaven heeft ook zo zijn voordelen als het gaat om voorzieningen en bereikbaarheid. Onze aankoopmakelaars kennen het gebied rond de Coolhaven goed. Onze expertise over de verschillende wijken en type woningen helpen jou verder om de juiste woning te kopen.

Wonen Rotterdam Delfshaven aan de Coolhaven lukte met een aankoopmakelaar.jpg
Wonen in het hippe Little C is gelukt met de juiste aankoopmakelaar in Rotterdam.

Huis kopen rond de Coolhaven in Rotterdam

Als je overweegt om te verhuizen naar de Coolhaven in Rotterdam, dan zijn er een aantal dingen die handig zijn om te weten. Hieronder vind je meer informatie over wonen aan de Coolhaven, inclusief de verschillende woningtypes en de voorzieningen en bereikbaarheid in de buurt.

Woningtypes aan de Coolhaven in Rotterdam

Aan de Coolhaven vind je verschillende soorten woningen, waaronder appartementen en herenhuizen. De meeste woningen hebben een prachtig uitzicht op het water en de skyline van Rotterdam. De prijzen van de woningen variëren afhankelijk van de grootte en locatie, maar over het algemeen zijn ze hoger dan het gemiddelde in Rotterdam.

Little C – informeel en stedelijk wonen aan de Coolhaven

Een van de meest populaire en begeerde appartementencomplexen aan de Coolhaven zijn de Little C appartementen, die bekend staan om hun opvallende architectuur en moderne ontwerp. Het ontwerp van Little C combineert verschillende invloeden, waaronder de informele stedelijkheid van The Village in New York, de bakstenen gebouwen in Rotterdam van net voor de Tweede Wereldoorlog en de schaal van de oude Berlijnse hofjes. Deze mix heeft geleid tot stevige bakstenen gebouwen met ramen voorzien van roedes, geornamenteerde bruggen, balkons en trappen. Mogelijk zijn er ook invloeden van Hollywood en VT Wonen te herkennen in het ontwerp. Het resultaat is in ieder geval een eigen, unieke mix van verschillende stijlen en elementen.

Als je op zoek bent naar een woning aan de Coolhaven, dan kan een aankoopmakelaar je helpen bij het vinden en kopen van een geschikt huis. Ze kunnen je adviseren over de marktwaarde van de woning, onderhandelen over de prijs en je begeleiden tijdens het koopproces.

Voorzieningen en bereikbaarheid in de buurt van de Coolhaven

Wonen aan de Coolhaven heeft ook zo zijn voordelen als het gaat om voorzieningen en bereikbaarheid. Zo vind je in de buurt verschillende supermarkten, restaurants en bars waar je terecht kunt voor je dagelijkse boodschappen en ontspanning.

Daarnaast is de wijk goed bereikbaar met het openbaar vervoer en is er voldoende parkeergelegenheid beschikbaar. Je kunt bijvoorbeeld met tramlijn 8 naar het centrum van Rotterdam reizen, of met de watertaxi naar andere delen van de stad.

Al met al is wonen aan de Coolhaven in Rotterdam, en met name in de Little C appartementen, een uitstekende keuze voor diegenen die willen genieten van het bruisende stadsleven in combinatie met de rustgevende en ontspannende sfeer van het water.

Waarom een aankoopmakelaar van Langejan?

  • 155 jaar deskundig in regio Rotterdam
  • Team van zeer ervaren makelaars
  • Wij hebben geen haast om de deal te sluiten
  • Combinatie van aan- en verkoopmakelaar
  • Eerder aanbod door groot netwerk van bevriende collega-makelaars
  • We nemen de tijd om voor jou te zorgen
  • Eerlijk advies als wij het huis niet goed vinden.

Waar kunnen we jou mee helpen?

We kijken graag naar je wensen en naar wat we voor je kunnen betekenen. Kies hieronder op welke manier we contact met je op mogen nemen en vul je gegevens in. Tot snel!

Dé droomwoning nog niet gevonden?
Met ons innovatieve online zoeksysteem Copaan vind je snel en gemakkelijk de koopwoning die aan je wensen voldoet!

Vind met Copaan beter, sneller en leuker jouw perfecte koopwoning die écht voelt als thuis! Je geeft heel eenvoudig al je eisen en wensen op. Copaan selecteert uit het actuele aanbod de passende woningen. Woningen worden niet uitgesloten als aan een van de wensen niet wordt voldaan. Dat is makkelijk, eenvoudig en vooral effectief.

Ontdek Copaan; hét online zoekplatform voor jouw nieuwe droomwoning! Maak nu een gratis proefaccount aan! Kom je er niet uit? Onze makelaars helpen je graag.

Profiteer van een deskundige aankoopmakelaar: Plan een vrijblijvende afspraak

Bij het kopen van een huis is professionele begeleiding cruciaal. Onze ervaren aankoopmakelaars ondersteunen je bij elke stap van het proces, met expertise op het gebied van fundering, erfpacht, bouwkundige staat en waardebepaling. We onderhandelen doeltreffend met verkoopmakelaars om je de beste deal te garanderen. Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar het gemak van je eigen aankoopmakelaar.

Afspraak maken

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Lees onze informatieve en inspirerende aankoopmakelaar blogberichten voor essentiële tips over het kopen van een huis!
Op zoek naar een ervaren makelaar met uitgebreide kennis van alle huizen, appartementen, villa's en straten in:
Rotterdam Coolhaven
Dan ben je bij Makelaarskantoor Langejan aan het juiste adres.
Heb jij je droomhuis nog niet gevonden?

Maak hier een GRATIS zoekprofiel aan en ik help jou!

WhatsApp met Robert Langejan Makelaar Rotterdam

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan