Zoeken binnen de website
Wonen aan de groene Boezemsingel in de Wijk Rotterdam Crooswijk onze aankoopmakelaar regelde het

Nieuwe woning kopen in Rotterdam Crooswijk? Schakel een professionele NVM aankoopmakelaar in!

Crooswijk is een veelzijdige en sfeervolle wijk die grenst aan het stadscentrum van Rotterdam en de wijk Kralingen. Hier vind je een mix van historische gebouwen en nieuwgebouwde buurten, waardoor de wijk een unieke en gevarieerde uitstraling heeft. Je kunt door brede groene lanen met herenhuizen wandelen en daarna via een groen hofje met eengezinswoningen langs een straat met moderne appartementen lopen. Crooswijk is een levendige wijk waar gezinnen, alleenstaanden, starters en 55-plussers samenleven. Ook ondernemers hebben hun plek gevonden in de woon-werkwoningen. Onze aankoopmakelaars zijn bekend in de wijk Crooswijk en beschikken over uitgebreide kennis van de verschillende wijken en woningtypes om jou te helpen bij het vinden van de ideale koopwoning.

Wonen vlakbij de Kerk Goudse Rijweg in Rotterdam Crooswijk is mogelijk dankzij de aankoopmakelaar
Wonen aan de groene Boezemsingel in de Wijk Rotterdam Crooswijk onze aankoopmakelaar regelde het

Huis kopen in Crooswijk

Crooswijk, ooit een industrieel terrein voor onder andere de Rotterdamse vleesindustrie, had de fabriek van Jamin als een van zijn opvallende kenmerken. Langs de Rotte bevonden zich bedrijven die afhankelijk waren van schoon water, met de Heinekenbrouwerij als de meest prominente naam. Vandaag de dag heeft Crooswijk echter een transformatie ondergaan en is het een woonwijk geworden.

De wijk kent nog steeds tal van straatnamen die herinneren aan zijn militaire geschiedenis bij het Korps Mariniers, zoals de Tamboerstraat, Pijpersstraat, Schuttersveld en meer. Crooswijk weerspiegelt dus zowel zijn industriële als militaire erfgoed in zijn straatnamen en geschiedenis.

Wat kun je hier doen?

Crooswijk is een rustige wijk met veel verschillende winkels, cafeetjes en koffietentjes. Hier kun je genieten van een heerlijke cappuccino of een smakelijk ontbijt. Kinderen spelen veilig in een van de vele speeltuintjes terwijl je bijkletst met de buurvrouw op een kunstzinnig Pierre Bayle-bankje. Oudere kinderen tennissen op de Richard Krajicek Playground of voetballen op het Cruyff Court. Wil je de wijk uit? Met de fiets ben je in tien minuten in het centrum van Rotterdam. Of je fietst de andere kant op naar het Kralingse Bos en plas of de Rotte voor een fijne wandeling.

Onderwijs en gezondheidszorg

Crooswijk biedt verschillende basisscholen, kinderdagverblijven en peuterspeelzalen, zodat er voor elke leeftijdscategorie een passende onderwijsmogelijkheid is. Op het gebied van gezondheidszorg is er ook veel keuze: zo vind je in de wijk een huisarts, fysiotherapeut, tandarts, apotheek en het Centrum voor Jeugd en Gezin.

Openbaar vervoer en bereikbaarheid

Crooswijk is buitengewoon goed bereikbaar, zowel via het openbaar vervoer als met de fiets of auto. De wijk wordt bediend door Buslijn 38, en trams van Lijn 8 richting Spangen en Lijn 7 naar Woudestein maken het gemakkelijk om het centrum en daarbuiten te bereiken. Bovendien kun je met de auto binnen slechts 10 minuten de A20 op, waardoor Crooswijk een ideale uitvalsbasis is voor allerlei vervoersmogelijkheden.

Zoek je naar een droomhuis in de wijk Crooswijk, maar weet je niet waar te beginnen? Onze deskundige aankoopmakelaars helpen je graag bij het vinden van jouw droomwoning. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen bijstaan tijdens het aankoopproces.

Waarom een aankoopmakelaar van Langejan?

  • 155 jaar deskundig in regio Rotterdam
  • Team van zeer ervaren makelaars
  • Wij hebben geen haast om de deal te sluiten
  • Combinatie van aan- en verkoopmakelaar
  • Eerder aanbod door groot netwerk van bevriende collega-makelaars
  • We nemen de tijd om voor jou te zorgen
  • Eerlijk advies als wij het huis niet goed vinden.

Waar kunnen we jou mee helpen?

We kijken graag naar je wensen en naar wat we voor je kunnen betekenen. Kies hieronder op welke manier we contact met je op mogen nemen en vul je gegevens in. Tot snel!

Dé droomwoning nog niet gevonden?
Met ons innovatieve online zoeksysteem Copaan vind je snel en gemakkelijk de koopwoning die aan je wensen voldoet!

Vind met Copaan beter, sneller en leuker jouw perfecte koopwoning die écht voelt als thuis! Je geeft heel eenvoudig al je eisen en wensen op. Copaan selecteert uit het actuele aanbod de passende woningen. Woningen worden niet uitgesloten als aan een van de wensen niet wordt voldaan. Dat is makkelijk, eenvoudig en vooral effectief.

Ontdek Copaan; hét online zoekplatform voor jouw nieuwe droomwoning! Maak nu een gratis proefaccount aan! Kom je er niet uit? Onze makelaars helpen je graag.

Profiteer van een deskundige aankoopmakelaar: Plan een vrijblijvende afspraak

Bij het kopen van een huis is professionele begeleiding cruciaal. Onze ervaren aankoopmakelaars ondersteunen je bij elke stap van het proces, met expertise op het gebied van fundering, erfpacht, bouwkundige staat en waardebepaling. We onderhandelen doeltreffend met verkoopmakelaars om je de beste deal te garanderen. Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar het gemak van je eigen aankoopmakelaar.

Afspraak maken

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Lees onze informatieve en inspirerende aankoopmakelaar blogberichten voor essentiële tips over het kopen van een huis!
Op zoek naar een ervaren makelaar met uitgebreide kennis van alle huizen, appartementen, villa's en straten in:
Rotterdam Crooswijk
Dan ben je bij Makelaarskantoor Langejan aan het juiste adres.
Heb jij je droomhuis nog niet gevonden?

Maak hier een GRATIS zoekprofiel aan en ik help jou!

WhatsApp met Robert Langejan Makelaar Rotterdam

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan