Zoeken binnen de website
Park16hoven rustig groen, tegen de dynamiek van stad Rotterdam aan gevonden via aankoopmakelaar

Nieuwe woning kopen in Rotterdam Zestienhoven? Schakel een professionele NVM aankoopmakelaar in!

Zestienhoven, gelegen aan de rand van Rotterdam, ondergaat een opmerkelijke transformatie met de komst van Park 16Hoven. Tot 2030 worden hier ongeveer 1800 nieuwe woningen gebouwd, evenals diverse andere voorzieningen en sportfaciliteiten. Het uitgestrekte groene landschap fungeert als een prachtige buffer tussen de woonwijken, bedrijventerreinen en het beroemde Rotterdam The Hague Airport. Voor natuurliefhebbers biedt de volkstuinenvereniging de mogelijkheid om zonnige dagen door te brengen in de tuinen aan de rand van het bruisende stadscentrum. Kortom, Zestienhoven met zijn Park16hoven is een opkomende nieuwbouwwijk, waar rustgevende groene schoonheid samensmelt met de levendigheid van de stad. Onze aankoopmakelaars zijn experts in Zestienhoven, vooral Park16hoven, en helpen jou je droomkoopwoning te vinden.

Rustig landelijk wonen dankzij aankoopmakelaar in Rotterdam Zestienhoven
Park16hoven rustig groen, tegen de dynamiek van stad Rotterdam aan gevonden via aankoopmakelaar

Huis kopen in Zestienhoven

Zestienhoven is een wijk gelegen in de directe nabijheid van de bekende Rotterdam The Hague Airport. Deze wijk kenmerkt zich door een overvloed aan nieuwbouwhuizen, en de bouwactiviteiten zijn nog steeds in volle gang in Park16hoven. Interessant is dat bijna een kwart van de bewoners van Zestienhoven in de leeftijdscategorie van 4-11 jaar valt, wat de wijk een opmerkelijk lage gemiddelde leeftijd geeft. De woningen in Zestienhoven zijn niet alleen fraai vormgegeven, maar ze zijn ook ontworpen met aandacht voor groen en efficiëntie.

Wat valt hier te beleven?

In Zestienhoven staat groen centraal, met tal van parken en sportfaciliteiten in de nabijheid. Over Sportcomplex Zestienhoven gesproken, het voetbalterrein Van der Duijn van Maasdamweg is dé locatie om te voetballen in Rotterdam Zestienhoven. Hier vind je voetbalverenigingen R.V.V. AGE-GGK en R.C.S.V. Zestienhoven, waardoor er volop sportieve mogelijkheden zijn.

Voor de avontuurlijke fietsliefhebbers is er BikeParkRotterdam, een mountainbike parcours met verschillende uitdagende routes en obstakels, geschikt voor fietsers van alle niveaus en leeftijden. Golfliefhebbers kunnen terecht bij Golfcenter Seve, voorheen bekend als Golf Centrum Rotterdam, een complex met diverse oefenfaciliteiten voor golf in Rotterdam. Hier kun je jouw golfskills aanscherpen en genieten van de sport in een prachtige omgeving.

Bovendien zijn er diverse speeltuinen voor de kleintjes en kansen voor tuinliefhebbers in de buurtvolkstuin. Kortom, (Nieuw) Zestienhoven biedt een breed scala aan activiteiten en groenvoorzieningen.

Onderwijs en gezondheidszorg

In de directe omgeving zijn diverse basisscholen, middelbare scholen en kinderopvangvoorzieningen beschikbaar. Daarnaast vind je in de nabijheid van Zestienhoven huisartsen en tandartsen, en net over het spoor bevindt zich het Franciscus Gasthuis & Vlietland ziekenhuis.

Openbaar vervoer en bereikbaarheid

Ervaar het perfecte samenspel van landelijk wonen op slechts 10 minuten fietsafstand van het bruisende stadscentrum. Met metrostation Melanchthonweg om de hoek, moeiteloze stadse verkenningen en snelle snelwegverbindingen binnen handbereik, biedt (Nieuw) Zestienhoven het beste van beide werelden. Ontdek de handige busverbindingen, zoals bus 33, die door de wijk rijdt en je rechtstreeks naar Rotterdam Centraal en Rotterdam Airport brengt. En als je met de auto reist, ben je in minder dan 10 minuten op de A20.

Interesse in een koopwoning in Zestienhoven?

Als ervaren aankoopmakelaar in Rotterdam helpen wij jou graag bij het vinden van jouw droomhuis in Zestienhoven. Ons uitgebreide netwerk en expertise in de lokale woningmarkt zorgen ervoor dat we de perfecte match vinden tussen jouw wensen en het aanbod in Zestienhoven. Neem gerust contact op met ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze.

Waarom een aankoopmakelaar van Langejan?

  • 155 jaar deskundig in regio Rotterdam
  • Team van zeer ervaren makelaars
  • Wij hebben geen haast om de deal te sluiten
  • Combinatie van aan- en verkoopmakelaar
  • Eerder aanbod door groot netwerk van bevriende collega-makelaars
  • We nemen de tijd om voor jou te zorgen
  • Eerlijk advies als wij het huis niet goed vinden.

Waar kunnen we jou mee helpen?

We kijken graag naar je wensen en naar wat we voor je kunnen betekenen. Kies hieronder op welke manier we contact met je op mogen nemen en vul je gegevens in. Tot snel!

Dé droomwoning nog niet gevonden?
Met ons innovatieve online zoeksysteem Copaan vind je snel en gemakkelijk de koopwoning die aan je wensen voldoet!

Vind met Copaan beter, sneller en leuker jouw perfecte koopwoning die écht voelt als thuis! Je geeft heel eenvoudig al je eisen en wensen op. Copaan selecteert uit het actuele aanbod de passende woningen. Woningen worden niet uitgesloten als aan een van de wensen niet wordt voldaan. Dat is makkelijk, eenvoudig en vooral effectief.

Ontdek Copaan; hét online zoekplatform voor jouw nieuwe droomwoning! Maak nu een gratis proefaccount aan! Kom je er niet uit? Onze makelaars helpen je graag.

Profiteer van een deskundige aankoopmakelaar: Plan een vrijblijvende afspraak

Bij het kopen van een huis is professionele begeleiding cruciaal. Onze ervaren aankoopmakelaars ondersteunen je bij elke stap van het proces, met expertise op het gebied van fundering, erfpacht, bouwkundige staat en waardebepaling. We onderhandelen doeltreffend met verkoopmakelaars om je de beste deal te garanderen. Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar het gemak van je eigen aankoopmakelaar.

Afspraak maken

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Lees onze informatieve en inspirerende aankoopmakelaar blogberichten voor essentiële tips over het kopen van een huis!
Op zoek naar een ervaren makelaar met uitgebreide kennis van alle huizen, appartementen, villa's en straten in:
Rotterdam Zestienhoven
Dan ben je bij Makelaarskantoor Langejan aan het juiste adres.
Heb jij je droomhuis nog niet gevonden?

Maak hier een GRATIS zoekprofiel aan en ik help jou!

WhatsApp met Robert Langejan Makelaar Rotterdam

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan