Zoeken binnen de website
Stap 10

Eindinspectie en notariële overdacht

Bij de laatste inspectie en het bezoek aan de notaris zorgt Langejan ervoor dat alles in orde is met je nieuwe woning in Rotterdam, waarbij wij je bijstaan tot het officieel van jou is. Dit belangrijke moment in ons stappenplan garandeert een zorgeloze overdracht.

Stap 10: Finale Inspectie en Notarisbezoek met aankoopmakelaar Langejan.

De laatste inspectie van de woning en het bezoek aan de notaris zijn cruciale stappen in ons stappenplan bij Makelaarskantoor Langejan, essentieel voor het succesvol afronden van je huisaankoop in Rotterdam. Voordat je de akte van levering tekent, voeren we samen een laatste inspectie van de woning uit. Dit is jouw kans om te controleren of alles nog steeds is zoals je het hebt gekocht. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat elk detail wordt nagekeken, van de staat van het huis tot de meterstanden. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat er geen verrassingen zijn op de dag van de overdracht.

Bij de notaris aangekomen, begeleiden we je bij het tekenen van de akte van levering. Dit is het moment waarop het huis officieel van jou wordt. Wij hebben de akte van tevoren zorgvuldig doorgenomen om te verzekeren dat alles klopt en in jouw voordeel is. Onze ervaren makelaars staan naast je om eventuele laatste vragen te beantwoorden en je door dit belangrijke proces te leiden. Wij begrijpen dat dit een spannend en significant moment is in het aankoopproces, en onze taak is om het zo soepel en stressvrij mogelijk te maken.

Het kiezen van Langejan voor je huisaankoop in Rotterdam betekent dat je profiteert van deskundige begeleiding bij elke stap. Van de eerste bezichtiging tot de laatste inspectie en het bezoek aan de notaris, ons team staat voor je klaar. Ons stappenplan is ontworpen om jou een zorgeloze en transparante ervaring te bieden bij het kopen van je huis. Met Langejan kies je voor een aankoopmakelaar die zich inzet voor jouw succes en tevredenheid bij het vinden en aankopen van je droomhuis in Rotterdam.

Lees wat de koper moet weten bij eindinspectie en notariële overdracht

We hebben voor jou de blogberichten die betrekking hebben op deze stap hieronder opgenomen. Zo kun je eenvoudig de informatie vinden die je nodig hebt tijdens deze fase van het koopproces. We raden je aan om zorgvuldig onze blogberichten te lezen bij deze stap, zodat je volledig op de hoogte bent van alles wat erbij komt kijken.

Bij Makelaarskantoor Langejan staan we altijd klaar om je vragen te beantwoorden en je te helpen bij de koop van je huis.

Overzicht aangekochte woningen: Bekijk beknopt onze succesverhalen als aankoopmakelaar

Wij kopen iedere week wel een woning aan voor een klant. Hieronder een beknopt overzicht van de aankopen. Als je meer wilt weten, aarzel dan niet om ons te bellen of mailen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan