Zoeken binnen de website
Wonen aan het Pijnackerplein in Rotterdam het Oude Noorden lukte met de aankoopmakelaar

Nieuwe woning kopen in Rotterdam Oude Noorden? Schakel een professionele NVM aankoopmakelaar in!

Er is niet veel meer Rotterdams dan het Oude Noorden, een bruisende buurt waar elke hoek een nieuwe verrassing biedt. Van het levendige Pijnackerplein met zijn klassieke muziekkoepel, een culturele hotspot voor lokale muzikanten, tot het serene Brancoplein. De oorsprong van deze wijk gaat terug naar de gevangenis aan de Noordsingel, en de kronkelende straatjes, in strijd met het 19e-eeuwse stedenbouwkundige plan, zijn organisch ontstaan door de ontwikkelingen van landeigenaren. Dit unieke karakter wordt vandaag de dag sterk gewaardeerd. Als je op zoek bent naar een koophuis met een unieke sfeer en veel te ontdekken, dan is het Oude Noorden dé plek voor jou. Onze aankoopmakelaars kennen het Oude Noorden goed. Onze expertise over de verschillende wijken en type woningen helpen jou om de juiste woning te kopen.

Wonen in een voormalige gevangenis aan de Noordsingel met onze aankoopmakelaar lukte het
Wonen aan het Pijnackerplein in Rotterdam het Oude Noorden lukte met de aankoopmakelaar

Huis kopen in het Oude Noorden

Velen omschrijven Rotterdam Noord als historisch en pittoresk, waarbij een nostalgische sfeer de boventoon voert. Dit samen met het sterke gemeenschapsgevoel creëert het ideale plaatje voor woningzoekenden in Rotterdam. De wijk valt op door haar creativiteit, innovatie en vooruitstrevendheid.

Wat valt hier te beleven?

In het Oude Noorden valt er genoeg te beleven! Hier kun je tijdens zonnige zomers ontspannen op het terras van Trefpunt aan de Rotte en genieten van winterse warme chocolademelk bij Mecca. Bovendien organiseert de Bewonersvereniging regelmatig evenementen op het Pijnackerplein, waardoor bewoners in de wijk gemakkelijk met elkaar in contact komen en er een gezellige sfeer heerst. Het Zwaanshals Park, gelegen naast De Rotte, is een charmant klein parkje om te verkennen. De Zaagmolenkade is een populaire plek, vooral vanwege de prachtige ligging aan de Rotte. En vergeet niet de Containerbar Noord, waar het decor wordt gevormd door zeecontainers uit de Rotterdamse haven!

Onderwijs en gezondheidszorg

Rotterdam Noord heeft een uitgebreid aanbod aan zorgvoorzieningen, waaronder een huisartsenpraktijk en een gezondheidscentrum in de wijk. Bovendien zijn er meerdere tandartspraktijken in de buurt te vinden. Wat onderwijs betreft, zijn er basisscholen gevestigd in het Oude Noorden, en voor middelbare scholen hoef je alleen maar de Rotte over te steken.

Openbaar vervoer en bereikbaarheid

Het Oude Noorden heeft uitstekende openbaar vervoersverbindingen, met een tram die door de wijk rijdt, meerdere buslijnen en het treinstation Rotterdam Noord, dat bereikbaar is via de Bergwegbrug als het bekende 'Muizengaatje'. Bovendien kun je met de auto binnen 6 minuten de A20 bereiken.

Interesse in een koopwoning in Rotterdam Noord?

Als ervaren aankoopmakelaar in Rotterdam helpen wij jou graag bij het vinden van jouw droomhuis in het Oude Noorden. Ons uitgebreide netwerk en expertise in de lokale woningmarkt zorgen ervoor dat we de perfecte match vinden tussen jouw wensen en het aanbod in Rotterdam Noord. Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze.

Waarom een aankoopmakelaar van Langejan?

  • 155 jaar deskundig in regio Rotterdam
  • Team van zeer ervaren makelaars
  • Wij hebben geen haast om de deal te sluiten
  • Combinatie van aan- en verkoopmakelaar
  • Eerder aanbod door groot netwerk van bevriende collega-makelaars
  • We nemen de tijd om voor jou te zorgen
  • Eerlijk advies als wij het huis niet goed vinden.

Waar kunnen we jou mee helpen?

We kijken graag naar je wensen en naar wat we voor je kunnen betekenen. Kies hieronder op welke manier we contact met je op mogen nemen en vul je gegevens in. Tot snel!

Dé droomwoning nog niet gevonden?
Met ons innovatieve online zoeksysteem Copaan vind je snel en gemakkelijk de koopwoning die aan je wensen voldoet!

Vind met Copaan beter, sneller en leuker jouw perfecte koopwoning die écht voelt als thuis! Je geeft heel eenvoudig al je eisen en wensen op. Copaan selecteert uit het actuele aanbod de passende woningen. Woningen worden niet uitgesloten als aan een van de wensen niet wordt voldaan. Dat is makkelijk, eenvoudig en vooral effectief.

Ontdek Copaan; hét online zoekplatform voor jouw nieuwe droomwoning! Maak nu een gratis proefaccount aan! Kom je er niet uit? Onze makelaars helpen je graag.

Profiteer van een deskundige aankoopmakelaar: Plan een vrijblijvende afspraak

Bij het kopen van een huis is professionele begeleiding cruciaal. Onze ervaren aankoopmakelaars ondersteunen je bij elke stap van het proces, met expertise op het gebied van fundering, erfpacht, bouwkundige staat en waardebepaling. We onderhandelen doeltreffend met verkoopmakelaars om je de beste deal te garanderen. Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar het gemak van je eigen aankoopmakelaar.

Afspraak maken

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Lees onze informatieve en inspirerende aankoopmakelaar blogberichten voor essentiële tips over het kopen van een huis!
Op zoek naar een ervaren makelaar met uitgebreide kennis van alle huizen, appartementen, villa's en straten in:
Rotterdam Oude Noorden
Dan ben je bij Makelaarskantoor Langejan aan het juiste adres.
Heb jij je droomhuis nog niet gevonden?

Maak hier een GRATIS zoekprofiel aan en ik help jou!

WhatsApp met Robert Langejan Makelaar Rotterdam

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan