Zoeken binnen de website
Aankoopmakelaar Rotterdam Prinsenland Prinsenpark

Nieuwe woning kopen in Rotterdam Prinsenland? Schakel een professionele NVM aankoopmakelaar in!

De wijk Prinsenland is een aantrekkelijke plek om te wonen vanwege zijn weidse, groene omgeving en vriendelijke sfeer. Middenin de wijk ligt het Prinsenpark, een prachtige plek om te wandelen, sporten of gewoon te genieten van de natuur. Onze aankoopmakelaars kennen de wijk Prinsenland goed. Onze expertise over de verschillende wijken en type woningen helpen jou verder om de juiste woning te kopen.

Aankoopmakelaar Winkelcentrum Prinsenland Rotterdam Prinsenland
Aankoopmakelaar Rotterdam Prinsenland Prinsenpark

Huis kopen in Prinsenland

Er zijn diverse buurten in Prinsenland, elk met hun eigen karakter. Sommige buurten kenmerken zich door veel laagbouw en ruime eengezinswoningen, terwijl andere buurten juist meer hoogbouw, villa's en appartementen hebben. Dit zorgt voor een grote diversiteit aan woningtypen, waardoor er voor iedereen wel iets te vinden is.

Wat kun je hier doen?

In Rotterdam Prinsenland zijn er diverse dingen te doen voor jong en oud. Een van de populairste attracties is Avonturenspeeltuin Pietje Bell, een grote speeltuin met diverse speeltoestellen, een zandbak en een trampolinepark. Hier kunnen kinderen zich uren vermaken terwijl ouders rustig kunnen toekijken.
Voor de sportievelingen is er Skatepark Prinsenpark, een grote openbare skatepark waar je kunt skaten, BMX-en of rollerbladen. Hier kun je oefenen of deelnemen aan competities en evenementen.
Voor de natuurliefhebbers is er Natuurtuin Prinsenland, een prachtige tuin met diverse soorten planten en dieren, waar je kunt wandelen, picknicken of gewoon genieten van de natuur.
Op de rand van de wijk Prinsenland ligt Winkelcentrum Prinsenland. Met 12 winkels vind je hier alles wat je nodig hebt. Voor dagelijkse boodschappen en specialiteiten, maar ook voor de kapper of een gezellig terras kun je hier terecht.

Onderwijs en gezondheidszorg

In Prinsenland zijn er veel voorzieningen voor de bewoners, zoals bewonersverenigingen, sportaccommodaties en speelplekken voor kinderen. Ook aan scholen, kinderopvang, winkels en andere voorzieningen is geen gebrek. Dit maakt de wijk ideaal voor mensen met kinderen of voor mensen die graag betrokken zijn bij hun buurt. Aan de Nancy Zeelenbergsingel zit een gezondheidscentrum met huisartsen, een fysiotherapeut en een apotheek.

Openbaar vervoer en bereikbaarheid

Er zijn veel voorzieningen voor de bewoners en de wijk is goed bereikbaar met openbaar vervoer en eigen vervoer. Er rijden ook diverse metro- en buslijnen door de wijk, waardoor het gemakkelijk is om binnen de wijk te verplaatsen. De wijk ligt aan de rand van het centrum van Rotterdam, waardoor de verbinding naar de belangrijkste uitvalswegen snel en eenvoudig is. De wijk is aangesloten op de ringweg van Rotterdam (A20/A16), waardoor je snel en eenvoudig naar andere steden of regio's in het land kunt reizen.

Interesse in een koopwoning in Prinsenland?

Als ervaren aankoopmakelaar in Rotterdam helpen wij jou graag bij het vinden van jouw droomhuis in Prinsenland. Neem gerust contact op met ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze.

Waarom een aankoopmakelaar van Langejan?

  • 155 jaar deskundig in regio Rotterdam
  • Team van zeer ervaren makelaars
  • Wij hebben geen haast om de deal te sluiten
  • Combinatie van aan- en verkoopmakelaar
  • Eerder aanbod door groot netwerk van bevriende collega-makelaars
  • We nemen de tijd om voor jou te zorgen
  • Eerlijk advies als wij het huis niet goed vinden.

Waar kunnen we jou mee helpen?

We kijken graag naar je wensen en naar wat we voor je kunnen betekenen. Kies hieronder op welke manier we contact met je op mogen nemen en vul je gegevens in. Tot snel!

Dé droomwoning nog niet gevonden?
Met ons innovatieve online zoeksysteem Copaan vind je snel en gemakkelijk de koopwoning die aan je wensen voldoet!

Vind met Copaan beter, sneller en leuker jouw perfecte koopwoning die écht voelt als thuis! Je geeft heel eenvoudig al je eisen en wensen op. Copaan selecteert uit het actuele aanbod de passende woningen. Woningen worden niet uitgesloten als aan een van de wensen niet wordt voldaan. Dat is makkelijk, eenvoudig en vooral effectief.

Ontdek Copaan; hét online zoekplatform voor jouw nieuwe droomwoning! Maak nu een gratis proefaccount aan! Kom je er niet uit? Onze makelaars helpen je graag.

Profiteer van een deskundige aankoopmakelaar: Plan een vrijblijvende afspraak

Bij het kopen van een huis is professionele begeleiding cruciaal. Onze ervaren aankoopmakelaars ondersteunen je bij elke stap van het proces, met expertise op het gebied van fundering, erfpacht, bouwkundige staat en waardebepaling. We onderhandelen doeltreffend met verkoopmakelaars om je de beste deal te garanderen. Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar het gemak van je eigen aankoopmakelaar.

Afspraak maken

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Lees onze informatieve en inspirerende aankoopmakelaar blogberichten voor essentiële tips over het kopen van een huis!
Op zoek naar een ervaren makelaar met uitgebreide kennis van alle huizen, appartementen, villa's en straten in:
Rotterdam Prinsenland
Dan ben je bij Makelaarskantoor Langejan aan het juiste adres.
Heb jij je droomhuis nog niet gevonden?

Maak hier een GRATIS zoekprofiel aan en ik help jou!

WhatsApp met Robert Langejan Makelaar Rotterdam

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan