Zoeken binnen de website
Wonen vlakbij De Wokkels in Fascinatio Capelle aan den IJssel mogelijk dankzij beste aankoopmakelaar

Nieuwe woning kopen in Fascinatio, Capelle aan den IJssel? Schakel een professionele NVM aankoopmakelaar in!

Fascinatio, de kleinste wijk van Capelle aan den IJssel, mag dan wel bescheiden in omvang zijn, maar biedt een overvloed aan mogelijkheden voor wonen en leven. Deze nieuwste wijk, gebouwd in 2001, herbergt momenteel ongeveer 3.000 bewoners en is daarmee de kleinste wijk in Capelle aan den IJssel. Fascinatio staat bekend om zijn kindvriendelijke karakter, ruime opzet, serene sfeer, omringende wateren en prachtige architectuur. Dankzij onze diepgaande kennis van Fascinatio en onze expertise in diverse wijken en woningtypes in Capelle aan den IJssel, staan onze aankoopmakelaars klaar om je bij te staan bij het ontdekken van de ideale koopwoning.

Vlakbij Rotterdam wonen onze aankoopmakelaar adviseerde Fascinatio in Capelle aan den IJssel
Wonen vlakbij De Wokkels in Fascinatio Capelle aan den IJssel mogelijk dankzij beste aankoopmakelaar

Huis kopen in Fascinatio

Fascinatio in Capelle aan den IJssel, staat bekend om zijn rustige, kindvriendelijke, veilige en private karakter. De wijk is doordacht ontworpen met aandacht voor leefbaarheid, veiligheid en duurzaamheid. Bovendien biedt Fascinatio een overvloed aan speelplekken, waaronder de 'Fluisterkooi' en de 'Pulsi Balonishof', waar jonge bewoners volop van kunnen genieten. De woningen in deze wijk zijn voorzien van fraaie bouwstijlen en stralen elegantie uit, waardoor de hele omgeving er verzorgd uitziet.

Wat valt er te beleven

In Fascinatio is er altijd wat te beleven, met een gemeenschap van bewoners die zich inzetten voor de voortdurende verbetering van de wijk. Met de ambitie om de omgeving tegen 2030 aanzienlijk groener te maken, werken ze aan het vergroten van de biodiversiteit in de wijk. Wat dit gebied nog aantrekkelijker maakt, is de nabijheid van de herontwikkelde wijk Rivium, die wordt omgetoverd tot een bloeiende woongemeenschap. Hierdoor ontstaan er nog meer mogelijkheden voor recreatie en sociale interactie. Wonen in Fascinatio biedt niet alleen de mogelijkheid om dicht bij je werk te zijn, maar ook om scholen en andere voorzieningen in de buurt te hebben. Dit maakt het tot een ideale plek om te wonen en te genieten van het leven.

Onderwijs en gezondheidszorg

Het aanbod van onderwijs en zorgvoorzieningen in Fascinatio is uitstekend te noemen. De wijk huisvest maar liefst 3 basisscholen, een kinderdagverblijf en een buitenschoolse opvang. Daarnaast beschikt de wijk over een gymzaal waar regelmatig leuke activiteiten worden georganiseerd. Wat betreft gezondheidszorg en welzijn is er een bedrijvengebouw waarin huisartsen, (sport) BSO, tandarts, mondhygiënist, apotheker, fysiotherapeut, logopedist en kinderfysiotherapeut gevestigd zijn. Ook is er een sportschool op dezelfde locatie te vinden.

Bereikbaarheid en openbaar vervoer

Wonen in de wijk Fascinatio betekent dat je in de nabijheid van Metrostation Capelsebrug verblijft, waar de Rotterdamse metrolijnen A, B en C vertrekken. Dit biedt het voordeel dat je tot in de late avonduren eenvoudig naar het centrum van Rotterdam kunt reizen. Bovendien is Capelsebrug goed verbonden met verschillende buslijnen, waardoor je diverse openbaar vervoeropties tot je beschikking hebt. Daarnaast ligt Fascinatio vlakbij Rotterdam en is uitstekend bereikbaar via de nabijgelegen snelwegen A20 en A16, waardoor je ook met de auto gemakkelijk in de stad kunt komen.

Interesse in een koopwoning in Fascinatio?

Als ervaren aankoopmakelaar helpen wij jou graag bij het vinden van jouw droomhuis in Capelle aan den IJssel Fascinatio. Ons uitgebreide netwerk en expertise in de lokale woningmarkt zorgen ervoor dat we de perfecte match vinden tussen jouw wensen en het aanbod in deze jongste wijk. Neem gerust contact op met ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze.

Waarom een aankoopmakelaar van Langejan?

  • 155 jaar deskundig in regio Rotterdam
  • Team van zeer ervaren makelaars
  • Wij hebben geen haast om de deal te sluiten
  • Combinatie van aan- en verkoopmakelaar
  • Eerder aanbod door groot netwerk van bevriende collega-makelaars
  • We nemen de tijd om voor jou te zorgen
  • Eerlijk advies als wij het huis niet goed vinden.

Waar kunnen we jou mee helpen?

We kijken graag naar je wensen en naar wat we voor je kunnen betekenen. Kies hieronder op welke manier we contact met je op mogen nemen en vul je gegevens in. Tot snel!

Dé droomwoning nog niet gevonden?
Met ons innovatieve online zoeksysteem Copaan vind je snel en gemakkelijk de koopwoning die aan je wensen voldoet!

Vind met Copaan beter, sneller en leuker jouw perfecte koopwoning die écht voelt als thuis! Je geeft heel eenvoudig al je eisen en wensen op. Copaan selecteert uit het actuele aanbod de passende woningen. Woningen worden niet uitgesloten als aan een van de wensen niet wordt voldaan. Dat is makkelijk, eenvoudig en vooral effectief.

Ontdek Copaan; hét online zoekplatform voor jouw nieuwe droomwoning! Maak nu een gratis proefaccount aan! Kom je er niet uit? Onze makelaars helpen je graag.

Profiteer van een deskundige aankoopmakelaar: Plan een vrijblijvende afspraak

Bij het kopen van een huis is professionele begeleiding cruciaal. Onze ervaren aankoopmakelaars ondersteunen je bij elke stap van het proces, met expertise op het gebied van fundering, erfpacht, bouwkundige staat en waardebepaling. We onderhandelen doeltreffend met verkoopmakelaars om je de beste deal te garanderen. Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar het gemak van je eigen aankoopmakelaar.

Afspraak maken

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Lees onze informatieve en inspirerende aankoopmakelaar blogberichten voor essentiële tips over het kopen van een huis!
Op zoek naar een ervaren makelaar met uitgebreide kennis van alle huizen, appartementen, villa's en straten in:
Capelle aan den IJssel Fascinatio
Dan ben je bij Makelaarskantoor Langejan aan het juiste adres.
Heb jij je droomhuis nog niet gevonden?

Maak hier een GRATIS zoekprofiel aan en ik help jou!

WhatsApp met Robert Langejan Makelaar Rotterdam

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan