Zoeken binnen de website
Wonen in Nieuw Crooswijk in Rotterdam dit kan dankzij de beste aankoopmakelaars van Langejan

Nieuwe woning kopen in Rotterdam Nieuw Crooswijk? Schakel een professionele NVM aankoopmakelaar in!

Opzoek naar een statige, groene wijk met allure. Een buurt die uitnodigt om een ommetje te maken. Een plek waar wonen, werken, spelen, winkelen en welzijn hand in hand gaan? Dan is Nieuw Crooswijk, gelegen in deelgebied Kralingen-Crooswijk de wijk voor jou. Onze aankoopmakelaars kennen de wijk Nieuw Crooswijk goed. Onze expertise over de verschillende wijken en type woningen helpen jou verder om de juiste woning te kopen.

Wonen in Nieuw Crooswijk met zijn brede straten met behulp van een aankoopmakelaar in Rotterdam
Wonen in Nieuw Crooswijk in Rotterdam dit kan dankzij de beste aankoopmakelaars van Langejan

Huis kopen in Nieuw Crooswijk

Nieuw Crooswijk, gelegen in het noordwesten van Kralingen, is een opkomende wijk. Voor de helft van de 19e eeuw was dit gebied nog een lege polder, maar daarna begonnen welgestelde burgers hier elegante huizen te bouwen. Tegenwoordig bloeit Nieuw Crooswijk als een bruisende buurt, gekenmerkt door een diverse bevolking in termen van leeftijd en afkomst. Door de herontwikkeling van dit gebied in Rotterdam zijn er veel nieuwbouwwoningen te vinden.

Wat valt hier te beleven?

Ontdek de overvloedige mogelijkheden voor verkenning en ontspanning in deze buurt. Dwaal door de brede lanen en straten terwijl je jezelf onderdompelt in de unieke architectonische pracht van de gevels. Het Kralingse Bos en de Kralingse Plas liggen letterlijk in je achtertuin, waardoor je dagelijks kunt genieten van de prachtige natuur en serene wandelingen, evenals de levendige festivals en evenementen die er plaatsvinden. 's Ochtends kun je naar de gezelligste plekjes in het nabijgelegen Zwaanshals wandelen en genieten van een heerlijk ontbijt bij Bakkit, of later op de dag een nieuw biertje proeven van de wisseltap bij Proeflokaal Faas. Kortom, Nieuw Crooswijk is een diverse wijk waar voor iedereen wel iets te beleven valt.

Onderwijs en gezondheidszorg

In de directe omgeving zijn verschillende basisscholen en kinderopvangvoorzieningen beschikbaar. Bovendien vind je in Crooswijk een gezondheidscentrum met huisartsen, fysiotherapeuten en een apotheek.

Openbaar vervoer en bereikbaarheid

De wijk is goed verbonden met het openbaar vervoer. Er zijn meerdere tram- en buslijnen die je snel naar het stadscentrum en andere delen van Rotterdam brengen. Met de fiets ben je binnen enkele minuten in het hart van de stad. Met de auto ben je in tien minuten op de Ring A16 en A20.

Interesse in een koopwoning in Nieuw Crooswijk?

Als ervaren aankoopmakelaar in Rotterdam helpen wij jou graag bij het vinden van jouw droomhuis in Nieuw Crooswijk. Ons uitgebreide netwerk en expertise in de lokale woningmarkt zorgen ervoor dat we de perfecte match vinden tussen jouw wensen en het aanbod in Nieuw Crooswijk. Neem gerust contact op met ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze.

Waarom een aankoopmakelaar van Langejan?

  • 155 jaar deskundig in regio Rotterdam
  • Team van zeer ervaren makelaars
  • Wij hebben geen haast om de deal te sluiten
  • Combinatie van aan- en verkoopmakelaar
  • Eerder aanbod door groot netwerk van bevriende collega-makelaars
  • We nemen de tijd om voor jou te zorgen
  • Eerlijk advies als wij het huis niet goed vinden.

Waar kunnen we jou mee helpen?

We kijken graag naar je wensen en naar wat we voor je kunnen betekenen. Kies hieronder op welke manier we contact met je op mogen nemen en vul je gegevens in. Tot snel!

Dé droomwoning nog niet gevonden?
Met ons innovatieve online zoeksysteem Copaan vind je snel en gemakkelijk de koopwoning die aan je wensen voldoet!

Vind met Copaan beter, sneller en leuker jouw perfecte koopwoning die écht voelt als thuis! Je geeft heel eenvoudig al je eisen en wensen op. Copaan selecteert uit het actuele aanbod de passende woningen. Woningen worden niet uitgesloten als aan een van de wensen niet wordt voldaan. Dat is makkelijk, eenvoudig en vooral effectief.

Ontdek Copaan; hét online zoekplatform voor jouw nieuwe droomwoning! Maak nu een gratis proefaccount aan! Kom je er niet uit? Onze makelaars helpen je graag.

Profiteer van een deskundige aankoopmakelaar: Plan een vrijblijvende afspraak

Bij het kopen van een huis is professionele begeleiding cruciaal. Onze ervaren aankoopmakelaars ondersteunen je bij elke stap van het proces, met expertise op het gebied van fundering, erfpacht, bouwkundige staat en waardebepaling. We onderhandelen doeltreffend met verkoopmakelaars om je de beste deal te garanderen. Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar het gemak van je eigen aankoopmakelaar.

Afspraak maken

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Lees onze informatieve en inspirerende aankoopmakelaar blogberichten voor essentiële tips over het kopen van een huis!
Op zoek naar een ervaren makelaar met uitgebreide kennis van alle huizen, appartementen, villa's en straten in:
Rotterdam Nieuw Crooswijk
Dan ben je bij Makelaarskantoor Langejan aan het juiste adres.
Heb jij je droomhuis nog niet gevonden?

Maak hier een GRATIS zoekprofiel aan en ik help jou!

WhatsApp met Robert Langejan Makelaar Rotterdam

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan