Zoeken binnen de website
Met de juiste aankoopmakelaar woon ik lekker groen en waterrijk in Rotterdam De Esch.

Nieuwe woning kopen in Rotterdam De Esch? Schakel een professionele NVM aankoopmakelaar in!

Ben je op zoek naar een rustige en waterrijke woonomgeving? Dan is De Esch dé ideale wijk voor jou! Gelegen aan de rechteroever van de Maas en met de prachtige oude watertoren als middelpunt, biedt deze wijk een perfecte mix van modern wonen en groen. De woonwijk is ontstaan op het voormalige DWL-terrein en telt zo'n 2.500 moderne woningen. In De Esch staat het gevoel van geborgenheid centraal, waarbij je kunt genieten van het wonen tussen echte buren. Onze aankoopmakelaars kennen de wijk De Esch goed. Onze expertise over de verschillende wijken en type woningen helpen jou verder om de juiste woning te kopen.

Wonen in de Esch aan het water of vrijstaande villa op Leonidasterrein.
Met de juiste aankoopmakelaar woon ik lekker groen en waterrijk in Rotterdam De Esch.

Huis kopen in De Esch

Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht in het overdekte winkelcentrum met een supermarkt, een bakker en andere kleine winkels. In het sportcomplex naast de deur kun je lekker sporten. Daarnaast kun je voetballen bij de lokale voetbalvereniging of een potje voetballen op het Cruyff Court.

Achter de gebouwen van het voormalige drinkwaterterrein van Rotterdam ligt natuurgebied De Esch. Hier kun je genieten van een wandeling over smalle zandpaden tussen imposante bomen. Je kunt er bramen plukken, in bomen klimmen en wilde bloemen bewonderen. Misschien hoor je zelfs wel een uil roepen tussen de hoge takken.

Langs de oevers van de Maas, net buiten het natuurgebied, vind je verschillende kleine zandstrandjes. Hoewel de stroming te sterk is om in de rivier te zwemmen, zijn deze baaien perfecte plekjes om te zonnebaden of te ontspannen met een goed boek.

Op een steenworp afstand van De Esch ligt de eco-wijk Leonidas. Deze wijk is ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd en biedt daarom tal van duurzame en energiezuinige woningen. Als je op zoek bent naar een groenere en duurzamere woonomgeving, dan is Leonidas zeker een bezoekje waard!

Onderwijs en gezondheidszorg

De Esch biedt verschillende basisscholen, waaronder een openbare en een protestants-christelijke school, en meerdere peuterspeelzalen. Voor een kinderdagverblijf kun je terecht in de nabijgelegen wijk Kralingen, die op fietsafstand ligt.

In de wijk vind je ook een gezondheidscentrum met huisartsen, fysiotherapeuten, een tandarts, een logopedist en maatschappelijk werkers. De apotheek is te vinden aan de Rijnwaterstraat.

Openbaar vervoer en bereikbaarheid

Vanuit De Esch kun je eenvoudig met het openbaar vervoer naar andere delen van Rotterdam reizen. Er is een tramhalte in de buurt en aan de rand van de wijk rijdt een bus naar metrostation Kralingse Zoom. Vanuit hier ben je met de metro binnen enkele minuten in het bruisende centrum van Rotterdam. Via de nabijgelegen Abraham van Rijckevorselweg bereik je bovendien eenvoudig de A16 en de Van Brienenoordbrug.

Waarom een aankoopmakelaar van Langejan?

  • 155 jaar deskundig in regio Rotterdam
  • Team van zeer ervaren makelaars
  • Wij hebben geen haast om de deal te sluiten
  • Combinatie van aan- en verkoopmakelaar
  • Eerder aanbod door groot netwerk van bevriende collega-makelaars
  • We nemen de tijd om voor jou te zorgen
  • Eerlijk advies als wij het huis niet goed vinden.

Waar kunnen we jou mee helpen?

We kijken graag naar je wensen en naar wat we voor je kunnen betekenen. Kies hieronder op welke manier we contact met je op mogen nemen en vul je gegevens in. Tot snel!

Dé droomwoning nog niet gevonden?
Met ons innovatieve online zoeksysteem Copaan vind je snel en gemakkelijk de koopwoning die aan je wensen voldoet!

Vind met Copaan beter, sneller en leuker jouw perfecte koopwoning die écht voelt als thuis! Je geeft heel eenvoudig al je eisen en wensen op. Copaan selecteert uit het actuele aanbod de passende woningen. Woningen worden niet uitgesloten als aan een van de wensen niet wordt voldaan. Dat is makkelijk, eenvoudig en vooral effectief.

Ontdek Copaan; hét online zoekplatform voor jouw nieuwe droomwoning! Maak nu een gratis proefaccount aan! Kom je er niet uit? Onze makelaars helpen je graag.

Profiteer van een deskundige aankoopmakelaar: Plan een vrijblijvende afspraak

Bij het kopen van een huis is professionele begeleiding cruciaal. Onze ervaren aankoopmakelaars ondersteunen je bij elke stap van het proces, met expertise op het gebied van fundering, erfpacht, bouwkundige staat en waardebepaling. We onderhandelen doeltreffend met verkoopmakelaars om je de beste deal te garanderen. Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar het gemak van je eigen aankoopmakelaar.

Afspraak maken

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Lees onze informatieve en inspirerende aankoopmakelaar blogberichten voor essentiële tips over het kopen van een huis!
Op zoek naar een ervaren makelaar met uitgebreide kennis van alle huizen, appartementen, villa's en straten in:
Rotterdam De Esch
Dan ben je bij Makelaarskantoor Langejan aan het juiste adres.
Heb jij je droomhuis nog niet gevonden?

Maak hier een GRATIS zoekprofiel aan en ik help jou!

WhatsApp met Robert Langejan Makelaar Rotterdam

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan