Zoeken binnen de website
Leven en wonen aan de Kleiweg in Hillegersberg Zuid Rotterdam met dank aan de beste aankoopmakelaars

Nieuwe woning kopen in Rotterdam Kleiwegkwartier? Schakel een professionele NVM aankoopmakelaar in!

Aan de rand van het centrum van Rotterdam ligt het gezellige Kleiwegkwartier, een levendige stadswijk vol bijzondere boetiekjes, interieurwinkels, bakkerijen, wijnwinkels, terrasjes, kinderwinkels, kappers, schoonheidssalons, dierenwinkels en alle dagelijkse benodigdheden. Daarnaast kun je genieten van koffie, eten en borrels in diverse cafés. Met veel groen en water in de buurt en een ideale verbinding naar het centrum is dit een aantrekkelijke woonplek. Ontdek het met onze aankoopmakelaars! Met onze uitgebreide kennis van het Kleiwegkwartier en onze expertise in Hillegersberg-Zuid en de diverse woningtypes, staan onze aankoopmakelaars klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte koopwoning.

Uitstekend OV en bereikbaarheid Rotterdam Kleiwegkwartier op advies van de aankoopmakelaar
Leven en wonen aan de Kleiweg in Hillegersberg Zuid Rotterdam met dank aan de beste aankoopmakelaars

Huis kopen in het Kleiwegkwartier

De Kleiweg, oorspronkelijk de verbindingsweg tussen Rotterdam en Overschie, voegt een boeiend stuk geschiedenis toe aan deze buurt. De naam "Cleyweg" werd voor het eerst genoemd in 1419. In de 17e en 18e eeuw ontstond er ten noorden van Rotterdam een uitgestrekt plassengebied door veenafgravingen, maar het huidige Kleiwegkwartier bleef gelukkig gespaard. Tegenwoordig is het een gezellige winkelstraat, omringd door een geschiedenis waarin boerderijen en bedrijven de omgeving domineerden. Nu is de buurt volgebouwd en bruisend. Het Kleiwegkwartier is een diverse wijk, bewoond door mensen van alle leeftijden en gezinsformaties, wat zorgt voor een levendige sfeer. Deze buurt behoort tot het stadsdeel Hillegersberg-Schiebroek.

Wat valt er te beleven?

In het Kleiwegkwartier is er van alles te beleven. De wijk is omringd door gezellige restaurants en cafés, perfect voor een smakelijke maaltijd of ontspannen drankje. Voor natuurliefhebbers biedt de buurt nabijheid tot de Bergse Plassen en het Schapeneiland, waar je te midden van groen kunt genieten van rust en stilte. En als je graag musea bezoekt, is het de moeite waard te weten dat het Rotterdams Openbaar Vervoer Museum aan de Kootsekade gevestigd is.

Onderwijs en gezondheidszorg

Het Kleiwegkwartier biedt gemakkelijke toegang tot gezondheidszorg, met meerdere huisartsen en tandartsen binnen handbereik. Bovendien is het nabijgelegen Franciscus Gasthuis & Vlietland ziekenhuis goed bereikbaar. Voor onderwijs zijn er verschillende basisscholen en zelfs een middelbare school beschikbaar in deze buurt.

Openbaar vervoer en bereikbaarheid

Het Kleiwegkwartier geniet van uitstekende openbaarvervoersmogelijkheden en bereikbaarheid. Tramlijnen 4 en 8 stoppen op de Kleiweg en bieden een directe verbinding naar belangrijke locaties, zoals Rotterdam Centraal Station. Bovendien ligt treinstation Noord op een steenworp afstand bij het beroemde 'Muizengaatje', en met de auto bereik je de A20 binnen 6 minuten vanuit het Kleiwegkwartier.

Interesse in een koopwoning in het Kleiwegkwartier?

Als ervaren aankoopmakelaar in Rotterdam helpen wij jou graag bij het vinden van jouw droomhuis in het Kleiwegkwartier. Ons uitgebreide netwerk en expertise in de lokale woningmarkt zorgen ervoor dat we de perfecte match vinden tussen jouw wensen en het aanbod in het Kleiwegkwartier. Neem gerust contact op met ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en onze werkwijze.

Waarom een aankoopmakelaar van Langejan?

  • 155 jaar deskundig in regio Rotterdam
  • Team van zeer ervaren makelaars
  • Wij hebben geen haast om de deal te sluiten
  • Combinatie van aan- en verkoopmakelaar
  • Eerder aanbod door groot netwerk van bevriende collega-makelaars
  • We nemen de tijd om voor jou te zorgen
  • Eerlijk advies als wij het huis niet goed vinden.

Waar kunnen we jou mee helpen?

We kijken graag naar je wensen en naar wat we voor je kunnen betekenen. Kies hieronder op welke manier we contact met je op mogen nemen en vul je gegevens in. Tot snel!

Dé droomwoning nog niet gevonden?
Met ons innovatieve online zoeksysteem Copaan vind je snel en gemakkelijk de koopwoning die aan je wensen voldoet!

Vind met Copaan beter, sneller en leuker jouw perfecte koopwoning die écht voelt als thuis! Je geeft heel eenvoudig al je eisen en wensen op. Copaan selecteert uit het actuele aanbod de passende woningen. Woningen worden niet uitgesloten als aan een van de wensen niet wordt voldaan. Dat is makkelijk, eenvoudig en vooral effectief.

Ontdek Copaan; hét online zoekplatform voor jouw nieuwe droomwoning! Maak nu een gratis proefaccount aan! Kom je er niet uit? Onze makelaars helpen je graag.

Profiteer van een deskundige aankoopmakelaar: Plan een vrijblijvende afspraak

Bij het kopen van een huis is professionele begeleiding cruciaal. Onze ervaren aankoopmakelaars ondersteunen je bij elke stap van het proces, met expertise op het gebied van fundering, erfpacht, bouwkundige staat en waardebepaling. We onderhandelen doeltreffend met verkoopmakelaars om je de beste deal te garanderen. Maak nu een vrijblijvende afspraak en ervaar het gemak van je eigen aankoopmakelaar.

Afspraak maken

Bel mij voor een vrijblijvende afspraak

Lees onze informatieve en inspirerende aankoopmakelaar blogberichten voor essentiële tips over het kopen van een huis!
Op zoek naar een ervaren makelaar met uitgebreide kennis van alle huizen, appartementen, villa's en straten in:
Rotterdam Kleiwegkwartier
Dan ben je bij Makelaarskantoor Langejan aan het juiste adres.
Heb jij je droomhuis nog niet gevonden?

Maak hier een GRATIS zoekprofiel aan en ik help jou!

WhatsApp met Robert Langejan Makelaar Rotterdam

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan