Zoeken binnen de website
Je huis verkopen via Funda: dit is waarom het belangrijk is

Funda

Funda is dé plek waar actieve woningzoekers zoeken naar hun droomhuis. Wil je jouw huis verkopen en de beste kopers bereiken? Dan moet je op Funda staan. In deze blog vertellen we je waarom dit zo belangrijk is en hoe ons kantoor je hierbij kan helpen.

Funda is een grote database met allemaal huizen

Waarom Funda zo belangrijk is voor verkopers

Op Funda vind je alle huizen die op de markt zijn, en het is de eerste plek waar mensen kijken als ze op zoek zijn naar een nieuw huis. Als verkoper wil je dus absoluut op Funda staan om deze actieve woningzoekers te bereiken. Daarnaast biedt Funda allerlei mogelijkheden om je huis zo goed mogelijk te presenteren, waardoor potentiële kopers een goede indruk krijgen van je huis en eerder geneigd zijn om een bezichtiging in te plannen.

Onze expertise in het plaatsen van huizen op Funda

Als full service kwaliteitsmakelaar hebben wij veel ervaring met het plaatsen van huizen op Funda. We weten precies hoe we jouw huis het beste kunnen presenteren, zodat het opvalt tussen alle andere huizen op de website. Ons team van professionals staat voor je klaar om je te begeleiden tijdens het gehele verkoopproces, inclusief het plaatsen van je huis op Funda.

Wil je ook de beste kopers bereiken met jouw huis op Funda? Neem dan contact op met ons kantoor voor meer informatie en advies.

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan