Zoeken binnen de website
Exclusief jouw woning presenteren met Funda Woning-in-beeld

Funda: Woning-in-beeld

Wil je dat jouw woning opvalt tussen het brede woningaanbod? Dan is Funda Woning-in-beeld wellicht iets voor jou! Met deze exclusieve presentatiemogelijkheid kan je een bredere doelgroep bereiken voor jouw unieke object.

Een te koop staande woning met een professionele uitstraling op Funda

Reden waarom het onderwerp belangrijk is voor verkopers

Het is belangrijk om je woning zo goed mogelijk te presenteren, zeker als het gaat om een exclusief object. Funda Woning-in-beeld biedt hiervoor de perfecte oplossing. Hiermee kan je jouw woning presenteren aan een provincie brede doelgroep, waardoor je nog meer potentiele kopers bereikt en jouw woning nog sneller verkoopt.

Beschrijving Funda Woning-in-beeld

Funda Woning-in-beeld is een exclusieve presentatiemogelijkheid op Funda.nl, waarbij jouw woning wordt gepresenteerd in een professionele video. Deze video geeft potentiële kopers een uniek en volledig beeld van jouw woning, waardoor zij direct een goede indruk krijgen van de woning en de mogelijkheden. Daarnaast wordt de video ook getoond op diverse sociale media kanalen van Funda, waardoor je een nog grotere doelgroep bereikt.

Wil je weten of Funda Woning-in-beeld ook iets voor jouw woning kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden om jouw woning zo goed mogelijk te presenteren en te verkopen.

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan