Zoeken binnen de website
Verkoop jouw huis effectief via X, het voormalige Twitter

Social media platform X

Als woningmakelaar in Rotterdam, gespecialiseerd in de verkoop van huizen en appartementen in de stad, begrijpen wij als geen ander dat het bereiken van de juiste kopers essentieel is voor een succesvolle verkoop. Naast moderne kanalen zoals Instagram, proberen wij bij Langejan Makelaars ook X (het voormalige Twitter) nog steeds in te zetten als middel om mensen te bereiken die echt actief op zoek zijn naar een huis. Op deze pagina willen we graag meer vertellen over waarom X nog steeds van belang kan zijn voor de verkoop van je huis, en hoe wij je daarbij kunnen helpen.

Makelaarskantoor Langejan gebruikt ook X (voorheen) twitter om uw huis te adverteren

X is nog steeds relevant voor woningverkoop

Veel mensen denken dat X zijn relevantie heeft verloren, maar voor woningverkoop is het nog steeds een nuttig platform. Hiermee kun je een groot publiek bereiken en potentiële kopers aanmoedigen om jouw huis te bekijken.

Hoe wij X inzetten voor jouw woningverkoop

Als jouw makelaar maken wij gebruik van X om jouw huis onder de aandacht te brengen van mensen die echt actief op zoek zijn. We plaatsen aantrekkelijke foto's en delen relevante informatie over jouw woning.

Wil jij meer weten over hoe wij X inzetten voor de verkoop van jouw huis? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan