Zoeken binnen de website
Kijkers uit het verleden: waardevolle leads voor de verkoop van jouw huis

Kijkers uit het verleden

Als ervaren verkoopmakelaar weten wij bij Langejan als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste kopers te bereiken. Daarom willen wij jou als verkoper graag laten kennismaken met het potentieel van kijkers uit het verleden.

Een professionele makelaar bekijkt een database met woningzoekenden uit het verleden

Waarom is dit belangrijk voor verkopers

Kijkers uit het verleden zijn mensen die in het verleden interesse hebben getoond in een woning die te koop stond bij Langejan. Deze mensen weten wat ze willen en hebben vaak al een goed beeld van de woningmarkt. Bovendien zijn ze actief op zoek naar een woning in jouw buurt. Het benaderen van deze kijkers kan daarom zeer waardevol zijn bij de verkoop van jouw huis.

Beschrijving van ons product

Bij Langejan houden wij zorgvuldig een database bij van alle kijkers uit het verleden. Als verkoper kun je hier gebruik van maken door jouw woning bij ons te koop aan te bieden. Wij nemen dan contact op met kijkers die interesse hebben getoond in vergelijkbare woningen in jouw buurt. Dit kan zorgen voor een snellere verkoop van jouw woning tegen de beste prijs.

Wil je meer weten over het benaderen van kijkers uit het verleden en wat dit kan betekenen voor de verkoop van jouw huis? Neem dan contact op met ons kantoor voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan