Zoeken binnen de website
Bereik meer potentiële kopers met Google Ads

Google ads

Als woningmakelaar in Rotterdam, gespecialiseerd in de verkoop van huizen en appartementen in de stad, begrijpen wij als geen ander dat het vinden van potentiële kopers essentieel is voor een succesvolle verkoop. Google Ads kan daarbij helpen. In deze pagina willen we graag meer vertellen over waarom Google Ads van belang kan zijn voor ons kantoor en hoe wij je daarbij kunnen helpen.

Google Ads voor woningverkoop - Langejan makelaarskantoor Rotterdam

Waarom is Google Ads belangrijk voor verkopers?

Met Google Ads kun je meer potentiële kopers bereiken die niet actief op zoek zijn naar een woning, maar wel interesse hebben in het gebied waar jouw woning te koop staat. Dit kan vooral handig zijn in bijzondere gevallen, zoals wanneer je woning uniek is of als er weinig vergelijkbare woningen in de buurt te koop staan.

Hoe werkt Google Ads?

Met Google Ads kun je gericht adverteren op specifieke zoektermen, locaties en doelgroepen. Hierdoor kun je jouw advertenties laten zien aan mensen die waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in jouw woning. Door het gebruik van relevante zoektermen en een aantrekkelijke advertentietekst vergroot je de kans dat mensen doorklikken naar jouw website en contact met je opnemen.

Wil je meer weten over hoe Google Ads jou kan helpen bij de verkoop van jouw woning? Neem dan contact op met ons kantoor en vraag naar de mogelijkheden!

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan