Zoeken binnen de website
De basisregistratie voor de verkoop van jouw woning

Tiara

Als je jouw woning gaat verkopen, wil je natuurlijk dat deze zo goed mogelijk in de markt wordt gezet en zichtbaar is voor potentiële kopers. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw woning op alle belangrijke platforms staat? Daarvoor hebben wij Tiara, dé basisregistratie voor alle andere gekoppelde instrumenten zoals Funda en onze eigen website.

Tiara: computer met verschillende platformen waarop jouw woning te koop staat

Waarom is Tiara belangrijk voor verkopers?

Als je jouw woning bij ons te koop zet, wil je natuurlijk dat deze op alle belangrijke platforms te zien is en zo veel mogelijk potentiële kopers bereikt. Tiara zorgt ervoor dat jouw woning altijd op onze eigen website en op Funda staat, twee belangrijke platformen waarop veel mensen zoeken naar een nieuwe woning. Daarnaast wordt jouw woning ook automatisch aangeboden aan andere makelaars in de regio, zodat zij ook weten dat jouw woning te koop staat.

Wat is Tiara precies?

Tiara is een systeem waarmee wij jouw woning registreren en deze automatisch doorplaatsen naar verschillende andere platforms. Hierdoor wordt jouw woning automatisch zichtbaar voor een groot publiek van potentiële kopers. Bovendien wordt jouw woning altijd actueel gehouden in de verschillende systemen, zodat de informatie altijd up-to-date is.

Wiil je meer weten over Tiara en wat dit voor de verkoop van jouw woning kan betekenen? Neem dan contact met ons op en wij vertellen je er graag meer over.

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan