Zoeken binnen de website
Waarom Funda én andere platforms essentieel zijn voor je verkoopstrategie

Maximaliseer de zichtbaarheid van je woning met diverse online platforms

Bij Langejan weten we hoe belangrijk het is om je woning op de juiste manier onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. Daarom maken we standaard gebruik van Funda.nl, het grootste en bekendste online platform in Nederland voor het kopen, verkopen en huren van woningen. Veel kopers beginnen hun zoektocht naar een nieuwe woning op Funda, waardoor het een essentieel marketinginstrument is voor elke woningverkoop. Maar er zijn andere platforms die je kan gebruiken.

Optimale woningpromotie met Funda en andere platforms voor het verkopen van je huis bij Langejan

Hoewel Funda een uitstekend platform is om je woning te presenteren, zijn er ook andere online platforms die je kunt overwegen om je woning nóg meer onder de aandacht te brengen. Elk platform heeft zijn eigen unieke kenmerken en voordelen, waardoor ze een waardevolle aanvulling kunnen zijn op je marketingstrategie. Hier zijn vijf andere platforms die je kunt overwegen:

Jaap.nl: Jaap is een populair platform dat woningadvertenties van verschillende bronnen verzamelt, waaronder makelaarswebsites en andere platforms. Dit zorgt voor een uitgebreid overzicht van het aanbod en biedt extra zichtbaarheid voor je woning.

Huislijn.nl: Huislijn is een onafhankelijk online platform waar zowel makelaars als particulieren hun woning te koop kunnen aanbieden. Daarnaast biedt Huislijn extra diensten, zoals taxaties en energievergelijkingen.

Pararius.nl: Pararius richt zich voornamelijk op de huurmarkt, maar biedt ook koopwoningen aan. Het platform is beschikbaar in meerdere talen, waardoor het ook geschikt is voor internationale woningzoekenden.

Marktplaats.nl: Marktplaats is een algemene advertentie- en handelswebsite waar ook woningen te koop en te huur worden aangeboden, zowel door makelaars als particulieren.

Zoekallehuizen.nl: Zoekallehuizen is een zoekmachine voor woningen in Nederland die woningadvertenties van diverse bronnen verzamelt en een uitgebreid overzicht van het woningaanbod in Nederland biedt.

Bij Langejan streven we ernaar om je woning zo effectief mogelijk in de markt te zetten. We adviseren je graag over welke aanvullende platforms het meest geschikt zijn voor jouw specifieke situatie. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en samen een succesvolle marketingstrategie voor de verkoop van je woning op te stellen.

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan