Zoeken binnen de website
Adverteren in de lokale krant: niet altijd effectief

Advertentie lokale krant

Wanneer je overweegt om je woning te verkopen, is het begrijpelijk dat je zoekt naar manieren om zoveel mogelijk mensen te bereiken. Een veelgebruikte methode is adverteren in de lokale krant, maar is dit eigenlijk nog wel effectief? Bij ons makelaarskantoor merken we dat deze methode in veel gevallen achterhaald is. In deze pagina leggen we uit waarom en welke alternatieve opties er zijn om meer potentiële kopers te bereiken.

Advertentie in lokale krant voor het verkopen van je huis

Bereiken van mensen in de buurt is niet altijd voldoende

Als verkoper wil je graag mensen in de buurt bereiken, omdat zij vaak al bekend zijn met de omgeving en de buurt. Echter, in deze tijd zijn er zoveel manieren waarop mensen hun informatie krijgen, dat een advertentie in de lokale krant niet altijd voldoende is. Veel mensen oriënteren zich tegenwoordig online, en daarom is het belangrijk om hierop in te spelen.

Ons alternatief voor adverteren in de lokale krant

Bij ons makelaarskantoor adviseren we daarom om gebruik te maken van online advertenties en social media. Hiermee kun je veel gerichter adverteren en de doelgroep specifiek selecteren op bijvoorbeeld leeftijd, interesses en locatie. Op deze manier bereik je veel meer potentiële kopers dan met een advertentie in de lokale krant.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om je woning op een effectieve manier te verkopen? Neem dan gerust contact op met ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Wij adviseren je graag over de verschillende opties.

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan