Zoeken binnen de website
Geef je huis de presentatie die het verdient met een eigen website

Eigen site van je huis

Bij Langejan begrijpen we dat elk huis uniek is. Daarom bieden we onze klanten de mogelijkheid om een eigen website voor hun huis te maken. Deze exclusieve presentatie kan net dat extraatje bieden om de verkoop van je huis te bevorderen.

Maak indruk op potentiële kopers met onze op maat gemaakte websites

Waarom een eigen website van je huis belangrijk is

Een eigen website van je huis biedt veel voordelen. Het stelt je in staat om je huis op een zeer aantrekkelijke manier te presenteren met foto's, video's en gedetailleerde beschrijvingen. Potentiële kopers kunnen op hun gemak door de informatie bladeren en zich een beter beeld vormen van het huis. Bovendien geeft een eigen website een exclusieve uitstraling aan je huis en kan het helpen om de interesse van potentiële kopers te wekken.

Beschrijving van het product

Bij Langejan maken we een op maat gemaakte website voor je huis. We zorgen voor professionele fotografie en videobeelden van je huis en verwerken deze in een prachtig ontworpen website. We bieden ook gedetailleerde beschrijvingen van de kenmerken van het huis en de omgeving. Deze website is gemakkelijk toegankelijk voor potentiële kopers en kan worden gedeeld op sociale media of andere websites om de verkoopkansen te vergroten.

Wil je je huis op deze unieke manier presenteren? Neem dan contact op met ons kantoor om de mogelijkheden te bespreken.

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan