Zoeken binnen de website
Bereik potentiële kopers met Facebook advertenties

Facebook: Advertentie herkomst zoekers

Wist je dat je met een specifieke Facebook-campagne potentiële kopers kunt bereiken die nog niet actief op zoek zijn naar een woning? Lees hier hoe ons kantoor dit doet en hoe jij hiervan kunt profiteren.

Verkoop jouw woning in Rotterdam met Langejan Makelaars via Facebook

De Facebook advertentie

Het is belangrijk om zoveel mogelijk potentiële kopers te bereiken bij de verkoop van jouw woning. Met een Facebook advertentie gericht op mensen uit een specifieke woonplaats of buurt, kun je ook niet-actieve zoekers en buren van actieve zoekers bereiken. Bijvoorbeeld mensen uit Amsterdam die geïnteresseerd zijn in wonen in Rotterdam rondom het Centraal Station.

Hoe werkt het?

 Onze Facebook specialisten richten de advertentie specifiek in op de door jou opgegeven doelgroep. Door slim gebruik te maken van targeting opties zoals locatie, leeftijd, geslacht en interesses kunnen we ervoor zorgen dat de advertentie alleen wordt getoond aan mensen die mogelijk geïnteresseerd zijn in jouw woning.

Waarom zou je het doen?

Door gerichte Facebook advertenties in te zetten, vergroot je de kans op meer bezichtigingen en uiteindelijk een succesvolle verkoop. Hoe meer mensen jouw woning zien, hoe groter de kans dat er serieuze geïnteresseerden tussen zitten. Bovendien kun je met deze vorm van adverteren ook kosten besparen omdat je alleen betaalt voor de mensen die daadwerkelijk op de advertentie klikken.

Wil jij ook meer potentiële kopers bereiken met een gerichte Facebook advertentie? Neem dan contact op met ons kantoor en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan