Zoeken binnen de website
Vind ons gemakkelijk met onze Google Bedrijfspagina

Google bedrijfspagina

Als woningmakelaar willen we het zo eenvoudig mogelijk maken voor verkopers om ons te vinden en contact met ons op te nemen. Met onze Google Bedrijfspagina is dat precies wat we bereiken.

Langejan Makelaars verbeter de vindbaarheid van ons kantoor met een Google bedrijfspagina

Waarom is ons Google Bedrijfsprofiel belangrijk voor verkopers?

Met onze Google Bedrijfspagina kunnen verkopers ons gemakkelijk vinden op Google. Dit maakt het voor hen eenvoudiger om ons te bereiken en zo hun huis te verkopen. Ook kunnen ze door het bekijken van onze pagina een beter beeld krijgen van wie we zijn en wat we voor hen kunnen betekenen.

Wat is onze Google Bedrijfspagina?

Onze Google Bedrijfspagina is een handige tool voor verkopers om ons te vinden. Op onze pagina kunnen ze onze contactgegevens vinden, evenals informatie over ons kantoor en onze diensten. Het is een handige manier om snel contact met ons op te nemen en meer te weten te komen over wat we doen.

Wil je meer informatie over onze Google Bedrijfspagina en hoe dit kan bijdragen aan een succesvolle verkoop van jouw huis? Neem dan gerust contact met ons op.

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan