Zoeken binnen de website
Verkopen van je woning in Rotterdam met Langejan

Linkedin

Overweeg je om je huis in Rotterdam te verkopen? Langejan is de ideale partner om je te helpen bij het verkopen van je woning. We hebben jarenlange ervaring in de Rotterdamse vastgoedmarkt en kennen de stad op ons duimpje. Op deze pagina leggen we je uit waarom het belangrijk is om je huis goed te presenteren en hoe wij je daarbij kunnen helpen.

Makelaarskantoor Langejan gebruikt ook LinkedIn om uw huis te adverteren

Waarom je je huis goed moet presenteren voor de verkoop

Als je je woning te koop zet, wil je natuurlijk de beste prijs krijgen en de verkoop snel afronden. Een goede presentatie van je huis is daarbij essentieel. Potentiële kopers willen zich kunnen voorstellen hoe het zou zijn om in jouw huis te wonen. Een goede presentatie met professionele foto's, video's en aantrekkelijke teksten zorgt ervoor dat jouw huis opvalt tussen alle andere huizen die te koop staan.

Ons product

 Langejan biedt een compleet pakket aan diensten voor de verkoop van jouw woning in Rotterdam. We helpen je bij het bepalen van een realistische vraagprijs, het maken van professionele foto's en video's en het schrijven van aantrekkelijke teksten voor je advertentie. We zorgen ervoor dat jouw huis op de beste manier wordt gepresenteerd op onze website, social media kanalen en op andere relevante platforms.

Ben je benieuwd wat Langejan voor jou kan betekenen bij de verkoop van jouw woning in Rotterdam? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan