Zoeken binnen de website
Haal het maximale uit de verkoop van je huis met Funda

Funda: Toppositie

Als ervaren woningmakelaar weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om jouw huis zo goed mogelijk te presenteren aan potentiële kopers. Een belangrijk onderdeel daarvan is het gebruik van Funda, de grootste huizensite van Nederland. In deze tekst leggen we uit waarom Funda zo belangrijk is voor de verkoop van jouw huis.

Funda zorgt voor een mooi gepresenteerde woning op de website

Bereik meer kopers met Funda

Een groot voordeel van Funda is dat het niet alleen mensen uit de buurt bereikt, maar ook kopers die net buiten de regio zoeken. Zo vergroot je de kans op een snelle en succesvolle verkoop van jouw huis.

Hoe werkt Funda?

Funda is een online platform waarop je jouw huis kunt presenteren met foto's, een beschrijving en belangrijke kenmerken. Potentiële kopers kunnen zoeken op basis van verschillende filters, zoals prijs, oppervlakte, aantal kamers en locatie. Hoe completer jouw presentatie op Funda, hoe beter je opvalt tussen andere huizen.

Wil jij ook het maximale uit de verkoop van jouw huis halen met Funda? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze en hoe wij jou kunnen helpen bij de verkoop van jouw huis.

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan