Zoeken binnen de website
Vergroot de kans op verkoop met Funda Blikvanger

Funda: Blikvanger

Het presenteren van jouw huis op Funda is van groot belang bij de verkoop van jou huis. Met Funda Blikvanger krijgt jouw huis extra ruimte en aandacht in de resultatenlijst, waardoor jouw huis eerder opvalt en mensen er sneller op klikken.

Een woning, gepresenteerd door makelaarskantoor Langejan, met een professionele uitstraling

Grotere foto's, meer kliks en een betere verkoopprijs

Funda Blikvanger zorgt voor grotere foto's van jouw huis in de zoekresultaten, wat ervoor zorgt dat potentiële kopers eerder geïnteresseerd raken en doorklikken naar jouw huis. Meer kliks vergroten de kans op verkoop en daarbij kan een hogere vraagprijs mogelijk zijn.

Hoe werkt Funda Blikvanger?

Funda Blikvanger is een extra promotiemiddel waarmee jouw huis extra aandacht krijgt op Funda. Met dit product wordt jouw huis op de eerste pagina van de zoekresultatenlijst geplaatst en krijgt het extra ruimte en aandacht. Je huis valt op tussen de vele andere huizen die te koop staan op Funda.

Wil jij ook meer aandacht voor jouw huis op Funda? Neem dan contact op met ons kantoor om te bespreken wat Funda Blikvanger voor jou kan betekenen.

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan