Zoeken binnen de website
Verhoog de zichtbaarheid van jouw te koop staande huis met onze posters

Te koop posters

Wil je ervoor zorgen dat meer mensen weten dat jouw huis te koop staat? Onze te koop posters zijn de perfecte oplossing om de zichtbaarheid van jouw woning te vergroten.

Verhoog de zichtbaarheid van jouw te koop staande huis met onze posters.

Waarom is het belangrijk om je huis goed te markeren?

Als je jouw huis te koop hebt staan, wil je natuurlijk zoveel mogelijk potentiële kopers bereiken. Met onze te koop posters geef je jouw woning de aandacht die het verdient. Voorbijgangers kunnen eenvoudig zien dat jouw huis te koop staat en weten meteen om welke woning het gaat. Zelfs mensen die niet op zoek zijn naar een huis kunnen hierdoor geattendeerd worden op jouw te koop staande woning.

Beschrijving van ons product

Onze te koop posters zijn van hoogwaardige kwaliteit en zijn speciaal ontworpen om op te vallen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en worden geleverd met een opvallend "Te Koop" bord. We zorgen er ook voor dat de poster op een strategische plek wordt geplaatst, zodat jouw woning goed zichtbaar is voor potentiële kopers.

Wil je meer weten over onze te koop posters en wat ze voor jouw woning kunnen betekenen? Neem dan contact op met ons kantoor en we helpen je graag verder.

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan