Zoeken binnen de website
Verkoopmakelaar Langejan - V-bord voor optimale zichtbaarheid van jouw woning te koop

V-bord

Als je je huis wil verkopen, wil je natuurlijk dat het zo snel mogelijk verkocht wordt. Daarom is het belangrijk om je woning op te laten vallen voor potentiële kopers. Een van de manieren om dit te doen is door middel van een V-bord. In deze tekst leggen we uit waarom dit bord zo belangrijk is en hoe het kan helpen bij de verkoop van jouw woning.

Een aantrekkelijk V-bord met Te Koop van Langejan erop geplaatst op een huis in Kralingen.

Waarom is een V-bord belangrijk voor jou als verkoper?

Een V-bord trekt de aandacht van langslopende potentiële kopers. Zo weten zij direct dat jouw huis te koop staat en kunnen zij op een laagdrempelige manier meer informatie verkrijgen. Daarnaast kan het bord ook zorgen voor meer bezoekers tijdens open huizen en bezichtigingen. Door de zichtbaarheid van het bord zullen meer mensen geattendeerd worden op de verkoop van jouw huis, ook mensen die wellicht niet actief op zoek zijn. Kortom, een V-bord vergroot de zichtbaarheid van jouw woning en dat kan de verkoopkansen aanzienlijk vergroten.

Beschrijving van het V-bord

Het V-bord is een opvallend bord dat in de voortuin of aan het raam van je huis geplaatst wordt. Het is gemaakt van stevig materiaal en kan tegen een stootje. Het bord wordt voorzien van de tekst "Te koop" en jouw contactgegevens, zodat geïnteresseerden direct weten hoe zij contact met jou kunnen opnemen. Een V-bord is een relatief goedkope manier om je huis extra onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers.

Wil jij ook een V-bord voor jouw te koop staande woning? Neem dan contact op met Verkoopmakelaar Langejan voor meer informatie en advies op maat.

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan