Zoeken binnen de website
Haal het beste bod uit je verkoop met onze inschrijvingsmethode

Inschrijving

Bij Langejan zijn we erop gebrand om het beste resultaat te halen bij de verkoop van jouw huis. Daarom hebben we een unieke inschrijvingsmethode ontwikkeld waarmee we kopers ertoe zetten om hun uiterste bod te doen. In deze pagina leggen we uit hoe het werkt en waarom het voor jou voordelig kan zijn.

Inschrijfformulier voor onze unieke inschrijvingsmethode om het beste bod voor jouw huis te halen

Waarom onze inschrijvingsmethode belangrijk is voor jou als verkoper

Met onze inschrijvingsmethode stimuleren we potentiële kopers om hun hoogste bod te doen. Door middel van deze methode wordt er een deadline gesteld waarbinnen geïnteresseerden hun definitieve bieding moeten doen. Dit dwingt kopers om serieus na te denken over hun bod en hun uiterste voorstel te doen. Daarnaast geeft het jou als verkoper een overzicht van de biedingen en kun je een weloverwogen keuze maken.

Hoe onze inschrijvingsmethode werkt

Bij de inschrijvingsmethode van Langejan krijgen geïnteresseerde kopers een inschrijfformulier. Hierop moeten zij hun uiterste bod invullen en ondertekenen. De biedingen worden verzameld en op een afgesproken datum en tijd worden ze allemaal tegelijk geopend. Dit zorgt voor een gelijke behandeling van alle biedingen en geeft jou als verkoper de mogelijkheid om het beste bod te kiezen.

Wil jij het beste bod voor jouw huis halen? Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat onze inschrijvingsmethode voor jou kan betekenen.

Wil jij ook profiteren van onze uitgebreide verkoopmiddelen en ons maatwerkadvies bij de verkoop van jouw huis?

Neem dan contact op met ons kantoor en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.

Makelaarskantoor Langejan al 155 jaar jouw vertrouwde NVM makelaar in Kralingen en de regio Rotterdam. Sinds 1867 begeleiden wij bij de aan- en verkoop van de mooiste woningen.

Contact

Makelaarskantoor Langejan
Oudedijk 25
3062 AC Rotterdam

010 – 272 00 00
info@langejan.com

BTW: NL8048.86.969.B01
KvK: 24126812

Nieuwsbrief

© 2015-2024 Makelaarskantoor Langejan